Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Plan online een bezichtiging in via onze website of neem contact op voor een bezichtiging.

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

Ontdek uw ideale gezinswoning in Tussen de Vaarten Zuid! Deze moderne tussenwoning met 4 slaapkamers, energielabel A en 12 zonnepanelen combineert duurzaamheid met comfort. Geniet van uw eigen oprit, een zonovergoten tuin en de gemakken van nabije voorzieningen. Perfect voor een groeiend gezin dat waarde hecht aan ruimte, groen wonen en een leven vol gemak. Pak deze kans en maak van dit huis uw nieuwe thuis!

HIGHLIGHTS DIE JE HART VEROVEREN

Een oprit waar je auto altijd droog en veilig staat;
Lichte woonkamer met vloerverwarming;
De half open keuken is straatgericht en voorzien van alle gemakken;
4 slaapkamers, waarvan 3 op de eerste verdieping;
Zeer zuinig in energieverbruik door de 12 zonnepanelen; 

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT
Deze woning verwelkomt je met een royale, overdekte oprit. Parkeer de auto met de geruststellende gedachte dat deze altijd dichtbij en veilig staat.

Indeling
Bij binnenkomst in de hal voel je meteen de warmte van de vloerverwarming die onder de stijlvolle tegelvloer doorloopt. Deze ruimte biedt toegang tot het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de uitnodigende woonkamer. Wat direct opvalt wanneer je deze woonkamer binnenstapt is de enorme hoeveelheid licht. De ramen aan de achterzijde zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar ook nog eens voor een zeer sfeervol geheel. Je kunt hier met gemak een fijne zithoek creëren waar het hele gezin 's avonds gezellig kan samenkomen.

De half open keuken, strategisch geplaatst aan de straatzijde van het huis, is het hart van het huis waar gezelligheid en culinaire creativiteit samenkomen. Er is voldoende ruimte om samen te eten met het hele gezin en kan genieten van maaltijden en gesprekken.

De drie slaapkamers op de eerste verdieping bieden een rustgevende ambiance voor een goede nachtrust. De hoofdslaapkamer is uitgerust met elektrische rolgordijnen, waarmee je met gemak de kamer verduistert voor extra slaapcomfort. Deze kamers zijn praktisch ingedeeld en bieden voldoende privacy voor alle gezinsleden. Het zijn plekken waar je je kunt terugtrekken na een drukke dag, om in alle rust te ontspannen en op te laden.

De badkamer is een oase van ontspanning, volledig betegeld en voorzien van zowel een douchecabine als een ligbad. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Met een modern toilet en een stijlvol wastafelmeubel biedt deze ruimte alles wat je nodig hebt voor een frisse start van de dag of een ontspannen einde.

De zolderverdieping is een verrassend ruime en lichte ruimte, dankzij de vele dakramen die natuurlijk licht binnenlaten. Deze verdieping biedt een flexibele ruimte die kan dienen als extra slaapkamer, werkkamer of speelruimte. Met praktische voorzieningen zoals de sauna, wasmachine- en drogeraansluiting combineert deze zolder functionaliteit met potentieel, waardoor het een veelzijdige toevoeging aan het huis is.

Tussen de Vaarten Zuid
Deze woning bevindt zich in de rustige wijk Tussen de Vaarten Zuid, waar alle essentiële faciliteiten zoals supermarkten, verschillende onderwijsinstellingen, winkels en sfeervolle eetgelegenheden op korte loopafstand beschikbaar zijn. Daarnaast is de locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij nabijgelegen bushaltes en ligt het gunstig ten opzichte van belangrijke verkeersaders zoals de A6, A27 en de N305.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 511

Overige

Perceel oppervlakte 180
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 511

Overige

Perceel oppervlakte 180
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere