Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aangeboden middels een bieden vanaf vraagprijs dit TURNKEY 3-kamer appartement op de tweede etage in een MODERN kleinschalig appartementencomplex, genaamd Westside. De ligging van Westside is uniek, namelijk aan een vindplaats uit de steentijd en is daarmee cultureel erfgoed. Dat betekent een blijvend VRIJ UITZICHT op het groen. Het balkon is georiënteerd op het westen met MIDDAG- en AVONDZON.

Westside is gelegen in de wijk Europakwartier West in het stadsdeel Almere Poort. Aan de westkant wordt het gebied begrensd door water (IJmeer) met strand en duinen, aan de noordkant vindt u een bosrijk gebied (Pampushout) en dicht bij het Cascadepark met wandel- en recreatiemogelijkheden. Naast natuur heeft Almere Poort een stedelijk karakter met voorzieningen als supermarkten, gezondheidscentrum, horeca, (sport)scholen, topsportcentrum, zwembad en NS-station. Vanuit Westside zit u ook binnen enkele minuten op de snelweg A6.

Direct voor het appartementencomplex zijn ruim parkeerplaatsen aanwezig, enkele voorzien van een laadpaal. Het appartement op de tweede etage bereikt u via de entreehal met trap of lift. In het entree bevindt zich de meterkast, via een lange gang komt u in de woonkamer-keuken met naar buiten draaiende balkondeur. Het balkon heeft een zonwering met gemotoriseerde bediening. Aan weerszijde van de lange gang treft u achtereenvolgens de eerste slaapkamer, de badkamer, de tweede slaap/werkkamer en de berging. Op de begane grond heeft u nog een ruime eigen inpandige (fietsen)berging (6,4m2).

Integraal is het appartement voorzien van duurzame kunststof buitenkozijnen met houtlook. De standaard metalen binnenkozijnen met opdekdeuren zijn vervangen door hardhouten Meranti binnenkozijnen met stompe deuren, onzichtbare scharnieren, mat RVS deurbeslag en magneetsloten. De panelen van de woonkamerdeur zijn doorzichtig glas. Alle raamkassen zijn voorzien van houten sierlijsten. Het appartement heeft vloerverwarming in alle vertrekken en is voorzien van een luxe pvc vloer. De entree heeft een ingelegde droogloopmat.

De woonkamer beschikt over een moderne greeploze keuken in L-vorm, geplaatst tegen een eikenhouten achterwand. Het keukenblok bevat een koelkast, koffieapparaat, stoombakoven, inductie kookplaat, headsfree schouwkap en vaatwasser. Alle apparaten zijn van het merk Siemens. Het werkblad is van keramiek met een bakeliet spoelbak, de spatwanden boven het werkblad van doorzichtig glas.

De luxe badkamer is uitgerust met een wandcloset, wastafelmeubel, inloopdouche met gelijkvloerse douchebak van natuurlijk Dolomitisch marmer, XL handdouche systeem en douchewand van doorzichtig glas. Accessoires: toiletrolhouder, reserve toiletrolhouder, spiegel met verlichting en zeepdispenser boven wastafelmeubel, handdoekhaak bij douche, dubbele korf hangend aan binnenzijde douchewand met glaswisser, twee handdoekhaken aan buitenzijde douchewand. De vloer en wanden zijn afwisselend betegeld met grote Beige & Brown tegels, de toiletkoof met mozaïek. Het plafond is afgewerkt met een spanplafond en bevat randverlichting aan de toiletzijde en heeft twee geïntegreerde draaibare spots boven het douchegedeelte.

De grote slaapkamer heeft een maatwerk garderobekast met geïntegreerde kaptafel en visagie-spiegel. De nis is voorzien van twee spots met sensor-dimmer. De kleine slaapkamer doet nu dienst als werkkamer. Tegenover de werkkamer ligt de berging/wasmachineruimte, deze bevat het Mechanisch Ventilatie Systeem en de verdeler van de vloerverwarming.

De bieden vanaf VRAAGPRIJS is INCLUSIEF de volgende LIJST VAN ZAKEN:

WOONKAMER
Houten jaloezieën 50mm voor raam [1], balkondeur en balkonraam; maatwerk wandtafel in nis, berkenmultiplex met linoleum top; tafellamp; 2 rotan eetkamerstoelen; werk-aan-de-muur [2]; televisie-meubel; Samsung QLED tv met soundbar; grote vaas met kunstbloemen; staande lamp; tapijt Louis de Poortere; fauteuil; 2-zitsbank; set van twee salontafels; Dyson V8; drie decoratieve kruiken.

BERGING APP
Plafonniere; Siemens wasmachine droger combi met aansluiting/filter en lekbak; Siemens magnetron; strijkplank met Philips strijkbout.

SLAAPKAMER
Houten jaloezie 50mm [1]; Auping 180x210 boxspring met topper en hoofdbord; roede met gordijn; ronde plafondlamp.

WERKKAMER
Houten jaloezie 50mm [1]; houten boekenkast; bureau met lederen bureaustoel; plafonniere.

GANG
Raamfolie voordeur; houten jaloezie 50mm [1]; twee plafondlampen met gesatineerde kap.

BERGING BG
Drie extra stevige stellingkasten, TL-verlichting.

[1] Luxaflex type Elisse
[2] De promenade van Trouville, Monet, 105x85


HIGHLIGHTS

- Bouwjaar 2017
- Modern kleinschalig appartementencomplex
- Turnkey / instap klaar (volledig gemeubileerd)
- Onbelemmerd uitzicht
- 63,3 m2 woonoppervlakte (excl. buitenruimte)
- Naar buiten draaiende balkondeur
- Balkon met middag- en avondzon
- Meranti houten deurposten met stompe deuren
- Houten raamlijsten
- Moderne keuken met kwaliteit apparatuur
- Luxe badkamer
- Maatwerk garderobekast & kaptafel in slaapkamer
- Aparte inpandige (fietsen)berging
- Ruime parkeervoorziening, laadpalen aanwezig
- Binnen enkele minuten op snelweg A6
- OV en NS-station op loopafstand
- Stadsverwarming
- VvE-kosten € 114,47 / maand
- Energielabel A

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 63
Aantal verdiepingen 1

Overige

Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal badkamers 1
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 63
Aantal verdiepingen 1

Overige

Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal badkamers 1
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

MakelaarsOffice