Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop mooie jaren 30 tussenwoning in een blok van 7 woningen aan het begin van de Oude Oppenhuizerweg. Met ruim vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. Met nieuw aangelegde bordertuin en opgehoogd plateau van granieten tegels voor en achter.
Gelegen op een prima woonlocatie. Nabij het centrum van Sneek en het doorgaande vaarwater van de Houkesloot. Vanaf het balkon kun je mooi bootjes kijken! Het gezellige stadscentrum van Sneek is gemakkelijk te voet bereikbaar in 7 minuten wandelen sta je aan het begin van de Oosterdijk, via de brede boulevard langs de Houkesloot duurt dat iets langer.
Het betreft hier een karakteristieke woning, gebouwd rond 1932. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en is voor geïsoleerd. Parkeren kan voor huis of op het parkeerterrein van de Lidl. Van de Lidl heb je wel rumoer maar geen overlast. En boodschappen zijn snel in huis gehaald.
Indeling:
Gang/entree met meterkast rnet 2 groepen en een slimme meter. Met vaste trap naar 1e verdieping. Onder de trap zit een staand toilet en een bergruimte waar ook de slimme gasmeter zit. In de gang ligt parket. Vanuit de gang kun je naar de woonkamer en naar de keuken.
Een gezellige woonkamer(en suite, in een acht vorm) en heeft een voor en achter. De woonkamer heeft een parketvloer, mooie erkerpartij, 2 inbouw hoekkasten, 2 keer een schouw met 1 gaskachel. Rolgordijnen en een van binnenuit te bedienen zonnescherm. Woning helt iets naar voren. In de oorlogsjaren zat er nog een sloot aan de voorzijde. Deze is toen gedempt. Daarna heeft de woning zich gestabiliseerd.
Keuken
Een eenvoudige keuken met losse fornuis, afwasmachine, magnetron en koelvriescombinatie + grote voorraadkast. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken. Deze is voorzien van wasmachine- en drogeraansluiting, De ruimte heeft een opstelplaats voor een boiler en een voorraadwand. Toegang. tot tuin/achterom door middel van enkele deur. Hier staat nog een fietsenhok.
1e verdieping: de hele verdieping is voorzien van een houten parketvloer.
Overloop met badkamer v.v. inloopdouche met regendouche met kachel en ventilator, fontein meubel en 2e toilet (wandcloset) en een inbouwkast.
Er zijn 3 slaapkamers
Slaapkamer 1, achter met 2 inbouwkasten, wastafelmeubel met ledspiegel en infraroodpaneel
Slaapkamer 2, voor met 2 inbouwkasten, wastafelmeubel met ledspiegel en infraroodpaneel
Slaapkamer 3, voor kleine slaap- of studeerkamer
Zolderberging, ruim op stahoogte voorzien van een nieuw dakraam en bereikbaar met een vlizotrap
Bijzonderheden:
* Inhoud ca. 250 m³.
* Woonoppervlak thans ca. 88+11+4 m²
* Perceel grootte 122 m².
* Nefit elektrische HR ketel 2021.
* Prima geïsoleerde woning.
* Keramische dakpannen.
* Voor zijn de kozijnen net geschilderd
* Keurige tussenwoning met Verzorgd aangelegde tuin (voortuin/achtertuin). De hoofdtuin voor is gelegen op het noordoosten. Op prima locatie!
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 122

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 122

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl