Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE HAM: EEN HUIS DAT GROEIT MET JE MEE

Stel je voor: een thuis dat zich aanpast aan elke levensfase, gelegen in de levendige nieuwbouwwijk "De Ham" in Aalst. Dit pareltje is een uitnodiging voor starters, eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens, mensen die levensloopbestendig willen wonen en senioren. Met een badkamer en slaapkamer op de begane grond, een achtertuin die rust en privacy biedt, en een energiezuinig karakter, is dit huis een canvas voor jouw toekomst.

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Levensloopbestendig Wonen: Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel, is dit huis klaar voor alle fasen van je leven.
Oase van Rust: De achtertuin grenst aan een waterpartij, waardoor je geniet van serene rust en optimale privacy.
Ruimte en Comfort: Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, terwijl de ruime bergzolder met vlizotrap en aangebouwde garage extra opbergmogelijkheden bieden.
Woonkamer en Keuken: Een ruime woonkamer met comfortabele vloerverwarming en een moderne keuken voorzien van alle gemakken.
Duurzaam en Zuinig: Met energielabel A is dit huis niet alleen comfortabel, maar ook vriendelijk voor je portemonnee en het milieu.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Zodra je de drempel van deze hoekwoning overstapt, voel je het: dit is geen huis, dit is een thuis. De ruime woonkamer, met zijn warme plavuizen vloer en vloerverwarming, nodigt je uit om te ontspannen en te genieten. De moderne keuken, is uitgerust met inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combioven magnetron.

De tuin, met zijn ideale ligging op het noordwesten, vangt de middag- en avondzon op, waardoor je tot in de late uurtjes kunt genieten van het buitenleven. Het energielabel A zorgt ervoor dat je woning niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en energiezuinig is. Met een perceeloppervlakte van 258 m² heb je alle ruimte om te leven, te spelen en te ontspannen.

De hoekwoning, gebouwd in 2009, is goed onderhouden en ligt gunstig in een kindvriendelijke wijk. De slaapkamer op de begane grond kan eenvoudig bij de woonkamer worden getrokken voor nog meer leefruimte, maar is ook perfect als speelkamer of thuiswerkplek.

Voel je het al kriebelen? Zie je jezelf al wonen in deze prachtige woning? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet de stap naar jouw nieuwe thuis in Aalst. Wees er snel bij, want deze droomplek wacht op zijn nieuwe eigenaren. Tot snel in "De Ham"!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 460

Overige

Perceel oppervlakte 258
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 460

Overige

Perceel oppervlakte 258
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch