Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u wonen op en ruime kavel in Nijmegen Noord waarop met veel vrijheid in eigen stijl gebouwd kan worden? Dan is dit uw droomlocatie! De kavel heeft een oppervlakte van maar liefst 850 m2 waardoor dit één van de grootste beschikbare kavels in Nijmegen Noord is en deze heeft als enige kavel volwassen bomen, voor een echt landelijk gevoel.

Zuiderveld ligt in Oosterhout aan de Griftdijk aan de historische route tussen Lent en Elst. Wonen in Zuiderveld betekent ruimte voor modern en hedendaags wonen, met alle voorzieningen om de hoek gelegen. De buurt heeft een robuuste groenstructuur met royale parken die door de wijk lopen. Deze opzet is geïnspireerd door het landschap van de Betuwe. Aan de buitenrand van Zuiderveld, aan de Griftdijk, is dit ruime bouwperceel beschikbaar die grotendeels naar eigen idee zijn vorm te geven!

Het bestemmingsplan Groot Oosterhout-9 (Griftdijk 174, woningen omgeving Griftdijk 174) is onherroepelijk op 15 januari 2019 vastgesteld en is inzichtelijk via ruimtelijkeplannen.nl. De bouwvergunning, zie impressies, is verleend. Je kunt dus direct gaan bouwen. Zelfs een akoestisch onderzoek, NGO onderzoek, bodemonderzoek en een quickscan flora en fauna zijn uitgevoerd. 

Bouwkavel Griftdijk 174:
Kadastraal bekend Gemeente Nijmegen, sectie D, nummer 2900 met een oppervlakte van 850 m2.

Oplevering: 
De kavel wordt geleverd in de huidige staat. Bodem- en overige onderzoeken zijn reeds uitgevoerd ten tijde van de bestemmingsplanwijziging.
Koper dient zelf zorg te dragen voor de navolgende zaken, te weten:
- aansluiting nutsvoorzieningen;
- aansluiting gemeentelijke riolering;
- terreininrichting en tuinaanleg.
- Er is een bouwvergunning verleend voor de kavel.

Aanvaarding:
In overleg. Desgewenst is een spoedige oplevering mogelijk.

Kosten koper: 10,4% overdrachtsbelasting en notariskosten voor de eigendomsoverdracht.

De aangeboden bouwkavel is dus uitermate aantrekkelijk gelegen. Het is de ideale plek om tot rust te komen in een inspirerende groene en waterrijke omgeving.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Perceel oppervlakte 850

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Perceel oppervlakte 850

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen