Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een toplocatie gelegen, ruime tussenwoning met zonnige tuin en garage in Randwyck Maastricht.
Dit huis is ideaal voor gezinnen die volop willen genieten van de goede locatie en de leuke buurt. Ook starters zijn hier aan het juiste adres. Met een energielabel A en 8 zonnepanelen ben je ook nog eens duurzaam bezig, dus geen zorgen over hoge energierekeningen.

Dit woonhuis uit 1989 biedt alles wat je nodig hebt voor een fijn thuis. De achtertuin op het zuidoosten is ideaal voor zonnige dagen en de garage en berging zorgen voor extra opslagruimte.
Vlakbij vind je een speeltuin waar kinderen kunnen spelen en plezier kunnen maken. De buurt staat bekend om zijn kindvriendelijke omgeving, waardoor het een ideale locatie is voor jonge gezinnen.

Voor de deur is parkeergelegenheid (met vergunning). De basisschool, het treinstation van Randwyck, de Groene Loper, maar ook natuurgebied de Kleine Weerd liggen allemaal op loopafstand. Dat geldt ook voor het MUMC+ en het MECC. Met de fiets is het 10 minuten naar hartje centrum Maastricht. De uitvalswegen naar de A2 richting Luik en Eindhoven en de A76 richting Heerlen / Aken zijn op 2 minuten rijden.

Wat heeft dit huis allemaal te bieden:
* ruime, lichte woonkamer met open keuken;
* 3 ruime slaapkamers, 2 op de eerste verdieping, 1 op de tweede verdieping en eventueel nog de mogelijkheid tot een vierde slaapkamer;
* moderne badkamer metr extra toilet;
* zonnige tuin en balkon;
* garage en buitenberging;
* energielabel A, met goede isolatie en 8 zonnepanelen;
* scholen, winkels en voorzieningen op korte afstand;
* uitvalsweg richting A2 en A76 naar Luik, Eindhoven en Heerlen ligt op 2 minuten rijden.

Via de voortuin komen we de woning binnen. In de betegelde entreehal zien we de moderne meterkast en de toegang naar het toilet. Deze toiletruimte is modern en voorzien van zwevend toilet en fonteintje. Vanuit de hal is toegang tot de woonkamer met open keuken. De woonkamer is lekker ruim en licht en heeft een groot raam aan de achterzijde van de woning met een deur naar de tuin. Over de hele breedte van dit raam zit een , recent (2022) geplaatst, elektrisch bedienbaar zonnescherm, dat heerlijke verkoeling brengt op warme zomerdagen. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 30 m². Op de vloer zien we een eikenhouten vloer. Een praktische trapkast geeft hier nog extra bergruimte.

Aan de voorzijde van de woning is de keuken, voorzien van een tegelvloer. Deze keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van een 4-pits gas-kooktoestel met oven en afzuiginstallatie. Deze keuken kijkt aan de voorzijde uit over de straat en heeft een oppervlakte van ca. 8 m².



Via de trapopgang komen we op de eerste verdieping. Hier zijn vanaf de overloop 2 royale slaapkamers bereikbaar. De eerste ligt aan de voorzijde van de woning en is 4,29 x 3,35 m. De tweede ligt aan de tuinzijde van de woning en is 4,29 x 3,27 m. Beide slaapkamers zijn dus royaal bemeten met ruim 14 m². Ook deze hele verdieping is voorzien van een eikenhouten vloer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon van ruim 8 m² met uitzicht op de tuin.

De badkamer (4 m²) is modern afgewerkt, betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, toilet en natuursteen wastafelmeubel.

Via de vaste trap komen we op de tweede verdieping. Hier zien we ook nog verrassend veel ruimte. Aan de achterzijde een L-vormige slaapkamer (11 m²) met eikenhouten vloer en met een groot dakraam voor voldoende daglicht. Verder is op deze verdieping nog een ruimte van ca. 9 m² met groot dakraam. Hier zijn tevens de witgoedaansluitingen. De CV-ketel is hier ook terug te vinden (ATAG, 2010, eigendom) . Deze ruimte heeft een laminaatvloer. Hier kan eventueel nog een vierde slaap- of werkkamer gerealiseerd worden.

Op beide kamers op deze verdieping vinden we onder het schuine dak nog forse opbergruimte.

Op het zuidoosten ligt de gezellige tuin met bestrating van Portugees graniet . Aan de achterzijde van de woning loopt een (mandelig) pad, dat leidt naar de berging behorende bij deze woning. Met ruim 5 m², een prima berging voor bijvoorbeeld de fietsen. Lopen we dit pad verder door dan is hier tevens nog een garage (11 m²) met een recent geplaatste (2022) elektrische garagepoort. Deze garage kan vanaf de straatzijde bereikt worden, ook via een gezamenlijk terrein. Op dit terrein zijn tevens 22 gedeelde parkeerplaatsen die deel uitmaken van het mandelig eigendom.

De woning heeft aan de achterzijde een ruim balkon, bereikbaar vanaf de slaapkamer.

* De hele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas;
* Aan de achterzijde is een zonnescherm, geplaatst in 2022, elektrisch bedienbaar;
* De woning is tijdens de bouw geïsoleerd., vloer-dak- en muurisolatie. De woning heeft energielabel A;
* Er zijn 8 zonnepanelen aanwezig (2021, geplaatst). De opbrengst van deze panelen zijn meer dan voldoende voor het huidige gebruik.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen. Dat betekent dat een woning alleen mag worden aangekocht voor eigen bewoning.

* Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
* De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bijv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
* Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 103.8
Inhoud woonhuis 368
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon truetrue
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 11.16
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 105
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 29.94
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Garage vrijstaand Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 103.8
Inhoud woonhuis 368
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon truetrue
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 11.16
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 105
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 29.94
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Garage vrijstaand Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bij Diana makelaardij