Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek, zeer ruim en ideaal voor jou en je hele familie! Deze gigantische tussenwoning beschikt over maar liefst 2 woonkamers, 2 keukens, 2 badkamers en 6 slaapkamers. Let op betreft Halsterseweg 210 en 210 A.
Kom kijken en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die deze woning te beiden heeft.

Ligging:
De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke buurt Tuinwijk. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich al op loopafstand en het centrum van Bergen op Zoom bereik je binnen enkelen minuten fietsen. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de nabije omgeving te vinden. Denk hierbij aan diverse winkels en horecagelegenheden, scholen, een busstation, sportverenigingen en parken. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 5 minuten rijden.

Indeling
Begane grond:
Via de voortuin kom je binnen in de entree met meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de 1e woonkamer. Deze kamer is voorzien van inbouwspots en een groot raamkozijn aan de voorzijde van de woning. Halverwege de woonkamer vind je de 1e, luxe badkamer. Deze is volledig betegeld en voorzien van inbouwspots, douche, wastafel met meubel en een toilet.
Achterin de woonkamer is een prachtige cinewall aanwezig en krijg je toegang tot de 1e keuken. Deze open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser koel- en vrieskast. Vanuit de keuken zijn de 2 slaapkamers op de begane grond bereikbaar. Een daarvan geeft toegang tot de achtertuin.

De gehele beneden verdieping is voorzien van een moderne tegelvloer.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 2e woonkamer, de 2e keuken en middels een vaste trap tot de 2e verdieping. Daarnaast vind je hier nog een apart toilet en een vaste kast. Ook de 2e woonkamer beschikt over een groot raamkozijn aan de voorzijde van de woning. Verder is deze kamer voorzien van een houtkachel en een laminaatvloer en krijg je toegang tot een slaapkamer.
De dichte keuken beschikt over boven- en onderkasten, een gaskookplaat, afzuigkap en dubbele spoelbak. Ook zijn hier de wasmachineaansluiting en de CV-opstelling te vinden. Zowel de keuken als de woonkamer geven toegang tot het op het westen gelegen dakterras.

2e verdieping:
Ook hier kom je op een overloop die toegang geeft tot 3 slaapkamers en de 2e badkamer. Ook deze badkamer is luxe ingericht, volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel met meubel.
De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn beide voorzien van dakramen.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van sierbestrating.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1920;
- Perceeloppervlakte: 125m²;
- Inhoud: 650m³;
- Woonoppervlakte: 170m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Betreft twee adressen 210 + 210 A
- Geheel voorzien van HR-glas;
- Benedenverdieping voorzien van kunststof kozijnen;
- Verwarming middels CV-combiketel, Nefit 2021;
- Warm water middels CV-combiketel;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1920
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 170
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 125
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 6

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1920
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 170
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 125
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 6

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koetsenruyter Makelaardij B.V.

Wooninfluencers

Laden..