Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woondromen kunnen zomaar eens werkelijkheid worden! Jullie zijn opzoek naar een ruime karakteristieke woonruimte maar wel instapklaar met een riante garage in het centrum van Bergen op Zoom? Stop dan met zoeken!

De woonruimte is gelegen aan de Zuid Zijde van het bruisende en historische centrum van Bergen op Zoom met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. De bourgondische stad Bergen op Zoom beschikt over diverse leuke horecagelegenheden. Zin in een goed glas wijn, of een lekker hapje eten? Dat is in Bergen op Zoom geen probleem!

HIGHLIGHTS
• Wonen met een wauw-factor!
• Karakteristiek maar toch instapklaar? Ik zou zeggen, spullen pakken en verhuizen maar!
• De gehele woonruimte is voorzien van zeer hoge plafonds.
• De begane grond is voorzien van vloerverwarming, dus geen koude voetjes meer in de winter!
• Hebben jullie een auto die veilig geparkeerd moet worden? De garage zorgt ervoor dat jullie alle ruimte hebben om op eigen terrein te parkeren. De garage is bereikbaar via een afgesloten elektrische poort te bedienen door middel van een afstandsbediening.
• Zoeken jullie dé perfecte plek voor jullie uit de hand gelopen hobby of een plek om jullie motoren, auto of fietsen te stallen? Check! De woonruimte beschikt over een royale garage die mogelijk in gebruik kan worden genomen als kantoor of praktijkruimte aan huis.
• De woonruimte is gelegen in het centrum van Bergen op Zoom met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik en op loopafstand van een groot park, de Binnenschelde en diverse horeca gelegenheden.
• Jullie houden van bourgondische gezelligheid, in het centrum van Bergen op Zoom zitten diverse terrassen.

Bijzonderheden:
- Het betreft een appartementsrecht met een actieve vereniging van eigenaren .
- Er zijn diverse erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichten een en ander is zichtbaar via de dataroom van eerlijk bieden.
- Zonnescherm garage blijft achter.
- Er bestaat de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen op het gemeenschappelijke dak. Meer informatie via de Dataroom van Eerlijk Bieden.
- VvE Appartement: aandeel 177ste deel van 964, maandelijkse bijdrage € 146,55
- VvE Garage: aandeel 18de deel van 755, maandelijkse bijdrage € 16,51

Authenticiteit en karaktervol wonen is jullie ding, maar doen dit graag op een centrale plek met een stad die een rijke geschiedenis als Bergen op Zoom heeft. Om de hoek van de woning bevindt zich het stadscentrum met de grote markt, talrijke horeca gelegenheden en gevarieerd winkel aanbod voor al je wensen en willen.

Bergen op Zoom is een gezellige en bourgondische stad met karakteristieke gebouwen en een historisch centrum. Tevens is de stad rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Bergen op Zoom heeft een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Antwerpen en Breda.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer + vloerverwarming)

De karakteristieke entree is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en gestuct plafond. De entree biedt toegang tot de garderobe, meterkast, trapkast, toilet, woonkamer, keuken en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De royale woonkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en gestuct plafond met inbouwverlichting. De woonkamer wordt gekenmerkt door een zee aan natuurlijk daglicht en een fantastisch hoog plafond en biedt toegang tot de tuin door middel van 2 maal 2 openslaande tuindeuren.

De open woonkeuken keuken is afgewerkt met een betegelde vloer, deels gestucte deels behangen wanden en gestuct plafond met inbouwverlichting. De in U opgestelde keuken is voorzien van een graniet werkblad, dubbele spoelbak, 5 pits gasfornuis (Boretti), afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en heteluchtoven.

De woning beschikt over een ruime achtertuin die is voorzien van borders en een heerlijk terras, waar jullie onder het genot van een hapje en een drankje optimaal kunnen genieten van het buitenleven met het gezin, familie en vrienden.

Daarnaast beschikt de woning ook over een garage van 32 m² met een zolder. De garage is afgewerkt met een betonnen vloer, spouwmuren en een zadeldak van metalen golfplaten. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare kanteldeur.

EERSTE VERDIEPING (betonnen vloer)

Via de vaste trapopgang op de begane grond bereiken jullie de overloop van de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een vloerbedekking, spachtelputz wanden en spuitwerk plafond. De overloop biedt toegang tot het 2e toilet, 3 slaapkamers, badkamer, inloopkast en technische/wasruimte.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een vloerbedekking, behangen wanden en spuitwerk plafond.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een vloerbedekking , behangen wanden en spuitwerk plafond met inbouwverlichting. De slaapkamer is voorzien van een vide met zeil op de vloer.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, behangen wanden en spuitwerk plafond met inbouwverlichting. De slaapkamer is voorzien van een vide met zeil.

De riante badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, deels betegelde deels gestucte wanden en gestuct plafond. De badkamer is voorzien van een whirlpool, inloop douche, wastafel, mechanische ventilatie en design radiator.

De inloopkast is afgewerkt met laminaat, gestucte wanden en spuitwerk plafond. De technische/wasruimte is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en spuitwerk plafond. De ruimte is voorzien van een Cv-ketel (Nefit, 2017), aansluiting voor de wasmachine en droger.

__________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 662
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Energielabel A+
Garage opp 32
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 166
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 662
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Energielabel A+
Garage opp 32
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 166
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?