Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Leuke uitgebouwde tussenwoning met ruim 126m² aan woonoppervlakte, viertal ruime slaapkamers en een dakkapel! Deze leuke woning is gelegen in Gestel pal buiten de ring van Eindhoven en het stadscentrum bereik je op ca. 10min auto-/fietsminuten. Tevens is er een gunstige en snelle verbinding naar o.a. de High Tech Campus en ASML.

WAT OPVALT AAN DE WONING: - De woning is aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd waardoor er een ruime living met leef-/eetkeuken is ontstaan; - De gehele parterre is voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming; - Tevens is de woning op de begane grond voorzien van kunststof kozijnwerk; - Centrale en gunstige ligging kort nabij de ring van Eindhoven alsmede het stadscentrum van Eindhoven op ca. 10 minuten afstand; - Snelle aanvaarding mogelijk.

INDELING VAN DE WONING Ligging aan een rustige woonstraat in Gestel pal buiten de ring van Eindhoven. Er is in de straat voldoende openbare parkeergelegenheid. De woning is netjes afgewerkt met spachtelputz wandafwerking, een fraaie tegelvloer met vloerverwarming en stucwerk plafonds. Tevens is de begane grond over de volledige achterzijde uitgebouwd en zijn er op de parterre kunststof kozijnen geplaatst.

HAL/ENTREE Overdekte entree, tochtportaal met garderobe nis en meterkast (voorzien van een vernieuwde groepenkast). Doorloop naar de woonkamer.

WOONKAMER/KEUKEN Ruime living met voldoende ruimte voor zowel een eet- als een zitgedeelte. De woonkamer, met fraaie haardpartij, bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken. Deze is geplaatst in de uitbouw. Doordat de uitbouw over de volledige breedte is gezet is er een extra ruime living ontstaan met voldoende ruimte voor een separate eethoek. De keuken, in U-opstelling, is voorzien van een fraai natuurstenen blad en inbouwapparatuur.

TUSSENPORTAAL Vanuit de woonkamer doorloop naar tussenportaal met trapopgang, praktische berg-/provisiekast (met opstelplaats pomp t.b.v. de vloerverwarming) alsmede de geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping is afgewerkt met spachtelputz wandafwerking en vloerbedekking.

SLAAPKAMERS Slaapkamer 1 (ca. 11m²): Ruime "master" slaapkamer met vaste kastenwand, gelegen aan de achterzijde van de woning; Slaapkamer 2 (ca. 10m²): Eveneens een ruime tweede slaapkamer met vaste kastenwand, gelegen aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 3 (ca. 7m²): Derde slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 4 (ca. 15m²): De vierde slaapkamer, met dakkapel, is gelegen op de zolderverdieping. Naast de vaste kastenwand is er bergruimte onder de knieschotten aanwezig.

BADKAMER Geheel betegelde badkamer met zowel een luxe whirlpool als een douchehoek, wastafel en wandcloset. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en verlaagd plafond met inbouwspotjes.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels een vaste trap zolderverdieping bestaande uit een voorzolder en vierde slaapkamer. Vanuit de voorzolder bereik je een tweetal bergingen met opstelplaats t.b.v. de C.V.-ketel (Remeha Avanta 2010) en aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen.

BUITENRUIMTE Voortuin bestaande uit sierbestrating alsmede borders met beplanting. De onderhoudsarme achtertuin is gelegen op het noord westen en heeft, naast de ruime berging, een eigen achterom.

LIGGING EN LOCATIE Deze leuke tussenwoning is gelegen in Gestel in de nabijheid van vele voorzieningen zoals winkels, scholen en uitvalswegen, met ook een snelle verbinding naar het centrum van Eindhoven, de High Tech Campus en het ASML-gebied.

BIJZONDERHEDEN - Betreft een over de volledige achterzijde uitgebouwde tussenwoning met ruime living; - Viertal ruime slaapkamers; - Netjes afgewerkt met spachtelputz wandafwerking en stucwerk plafonds; - De woning heeft deels kunststof kozijnen; - Parterre met vloerverwarming; - De dakkapel is in redelijke staat. Koper dient rekening te houden met (toekomstige) renovatie of vervanging. In de prijsstelling van de woning is hiermee rekening gehouden; - Gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum van Eindhoven alsmede ASML en de High Tech Campus. - Deze woning staat reeds leeg en is snel te aanvaarden; - Uw makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 447

Overige

Perceel oppervlakte 142
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 447

Overige

Perceel oppervlakte 142
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA

Wooninfluencers

Laden..