Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

In het bruisende centrum van Breda bevindt zich deze dubbele benedenwoning. Met alles wat het centrum te bieden heeft binnen handbereik, geniet je hier van het gemak van stedelijk wonen gecombineerd met de voordelen van een ruime woning met zonnige achtertuin.

Wat deze woning echt uniek maakt, is de aanwezigheid van karakteristieke elementen. Dit geeft de woning een warme en gezellige uitstraling waar je je direct thuis voelt.

Kortom, deze benedenwoning biedt jou de perfecte combinatie van stadse levendigheid en het comfort van een huis. Met ruimte, karakteristieke elementen en een zonnige achtertuin is dit de ideale plek om het beste van beide werelden te ervaren. Waar wacht je nog op? Kom snel binnen en laat je inspireren door deze bijzondere woning! Jouw nieuwe adres? Oude Vest 30 in Breda!

Indeling

Woonkamer
Je komt de woning binnen via de hal met een originele granitovloer. Vanuit de hal heb je toegang tot de badkamer, het toilet, de keuken, de woonkamer en een slaapkamer op de begane grond. Bovendien is er een trap die leidt naar een extra slaapkamer op de bovenverdieping.

Zowel de woonkamer als de keuken hebben directe toegang tot de tuin. Daarnaast worden de ruimtes gekenmerkt door hoge plafonds, wat een gevoel van ruimtelijkheid en licht creëert.

Keuken
Ook hier ligt een originele granitovloer. Hoewel de keukeninrichting wat ouder is, functioneert deze nog steeds prima. Het geheel is uitgerust met een 4-pits gasfornuis met oven, evenals een afzuigkap. 

Slaapkamer en badkamer
De woning beschikt over een slaapkamer op de begane grond, waardoor je hier eenvoudig levensloopbestendig kunt gaan wonen. De slaapkamer op de begane grond biedt voldoende ruimte en beschikt over een vaste kast. 

Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede slaapkamer. Deze kamer is perfect als slaapkamer maar ook voor gasten, kinderen of als extra ruimte voor hobby's of een thuiskantoor. Met een ruimte op de eerste verdieping heb je altijd voldoende rust en privacy.

De badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond. De ruimte beschikt over een douchecabine, een vaste wastafel en aansluitpunten voor het plaatsen van de wasapparatuur. Bovendien tref je hier de CV-combiketel (2017).

Tuin
De tuin is gelegen op het zuidoosten en is keurig aangelegd. Het geheel is aangelegd met bestrating en borders en daarnaast is er ruimte genoeg om een comfortabele tuin- of loungeset neer te zetten.

Een bijkomend voordeel van deze tuin is het achterom. Dit biedt veel gemak en maakt het eenvoudig om bijvoorbeeld tuingereedschap of je fiets naar binnen te brengen.

Omgeving
De benedenwoning is gelegen in de wijk Chassé (Breda-Centrum) aan het Chassépark. Binnen nog geen 2 minuten lopen sta je midden in de stad. Diverse uitgaansgelegenheden en de winkels geven een gezellige ambiance aan de woonomgeving. 

Het stadspark, het centraal station en het openbaar vervoer zijn eveneens op loopafstand of via de snelfietspaden bereikbaar. Hierdoor is deze woning ook geschikt voor stellen, alleenstaanden of voor senioren.

Bijzonderheden

- Het betreft een appartementsrecht met een VVE in oprichting bestaande uit 2 appartementsrechten

- De vraagprijs is een vanaf prijs.

- de gemeente Breda gaat in 2024 aan de voorzijde de Oude Vest aanpakken
- in 2011 is de woonkamer geheel gestript, gestukadoord en geschilderd;
- De gang is in 2017 geheel gestript, gestukadoord en geverfd is (+ ook het keukenplafond);
- in juli 2023 is de woonkamer voorzien van HR++ glas;
- kozijnen zijn in het voorjaar 2023 opnieuw in de beits gezet;
- boeiboorden zijn in 2023 volledig hersteld en geverfd;
- De riolering is volledig vervangen in 2023. De gresbuizen zijn verwijderd en vervangen voor PVC;
- In oktober 2023 is een deel van de dakbeddeking vervangen; 

De woning heeft een definitief energielabel, te weten D. Dit verloopt op 9-10-2030.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 262

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 262

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda