Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fraai afgewerkt appartement (type maisonnette) met eigen parkeerplaats én berging in de ondergrondse (afgesloten) parkeergarage, energielabel A, luxe open keuken, 2 (slaap)kamers op de eerste verdieping, moderne badkamer en zonneterras grenzend aan het binnenplein van het complex. Het appartement is gelegen op 5 fietsminuten van het bruisende stadscentrum van Breda en tevens gunstig gelegen ten opzichte van het vernieuwde Dr. Struyckenplein met diverse winkels, openbaar vervoer en scholen. De verbinding naar de A16 richting Rotterdam, Tilburg en Antwerpen is uitstekend te noemen. Kortom een appartement waar een bezichtiging absoluut de moeite waard is!

BIJZONDERHEDEN: - Indicatief jaarverbruik: gas 1333m3, elektra: 1603kWh op basis van 2 persoonshuishouden - Zeer unieke maisonnette op een top locatie gelegen nabij het stadscentrum van Breda - Appartement is optimaal geïsoleerd met definitief energielabel A - Ruime living met luxe open keuken en volop inpandige bergruimte - Zonneterras gelegen aan het binnenterrein - Gelegen op de rand van de wijken Haagpoort/Heuvel op loopafstand van vele voorzieningen.

LIGGING EN OMGEVING Het appartement is gelegen op de rand van de wijken 'Haagpoort'/Heuvel, nabij het vernieuwde Dr. Struyckenplein. Dit plein beschikt over diverse winkels waaronder; twee supermarkten (Jumbo en Lidl), bakkerij, Kruidvat, bloemist en andere maatschappelijke voorzieningen. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Breda en diverse uitvalswegen.

BOUWKWALITEIT Bij het appartement valt gelijk het moderne en elegant uitgevoerde schoon en siermetselwerk in terracotta baksteen op. Daarnaast zijn de huizen en galerijen aan de pleinzijde wit geschilderd wat het complex een luxueuze uitstraling geeft. Het appartement beschikt over een eigen entree/ingang en is gelegen op de begane grond, eerste verdieping en is optimaal geïsoleerd, energiezuinig en voorzien van definitief energielabel A. In warm water en verwarming wordt voorzien middels de nieuwe HR-Combiketel (hybryde ready) (merk: Remeha, jaar: 2022 in eigendom) en tot slot beschikt het appartement over een glasvezelaansluiting én mechanische ventilatie.

SERVICEKOSTEN Door het kopen van het appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De servicekosten bedragen per maand ca. € 161,-. Hierin zijn onder andere de opstalverzekering, reservering voor groot en klein onderhoud, de schoonmaakkosten en elektra van de algemene ruimten opgenomen.

PARKEREN Het appartement heeft een eigen parkeerplaats én berging in de ondergrondse (afgesloten) parkeergarage. Daarnaast is in de nabije omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid met diverse elektrische oplaadstations.

ZONNETERRAS / BINNENPLEIN Het appartement heeft zijn eigen terras grenzend aan de woonkamer. Dit terras is overdekt en geeft een prachtig zicht over het binnenplein. Op de terrassen en voor de huizen die grenzen aan het binnenplein liggen houten vlonders en er is beplanting op het binnenplein waardoor het een mooie, natuurlijke en kindvriendelijke plek is.

INDELING:

BEGANE GROND Hal/entree met meterkast (met glasvezelaansluiting), trapkast met opstelplaats van HR-combiketel en mechanische ventilatie-unit, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.

TOILETRUIMTE Deels betegelde, moderne toiletruimte met closet en fonteintje.

WOONKAMER Ruime woonkamer (ca. 42m²) met massief houten vloerdelen, spachtelputz wand- en plafondafwerking en twee openslaande tuindeuren naar het fraaie overdekte vlonder-terras grenzend aan het fraaie binnenplein. Tevens is er een ruime bergkast aanwezig in de woonkamer waar de aansluitingen zijn voor de wasapparatuur en die tevens veel bergruimte biedt.

KEUKEN Moderne open keuken gelegen aan de voorzijde van de woning voorzien van plavuizen vloer. Deze keuken is van alle gemakken en voorzien en beschikt o.a. over een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast (2022), een vaatwasser (2020). De keuken in rechte opstelling beschikt tevens over ruim voldoende kastruimte. Tevens is er veel natuurlijk lichtinval aan de voorzijde van de woning door de openslaande deuren welke hier gesitueerd zijn.

EERSTE VERDIEPING Overloop welke toegang geeft tot de slaapkamer, de werk/slaapkamer en de badkamer.

BADKAMER Moderne geheel betegelde badkamer (1.30 x 2.00m.) voorzien van inloopdouche met thermostaatkraan, wastafel met meubel en verwarming.

(SLAAP) KAMERS (2) Ruime (ouder) slaapkamer (ca. 4.08 x 3.94 / 3.46m.) gelegen aan de voorzijde met vaste kastenwand, laminaatvloer en spachtelputz wand- en plafondafwerking; werk/slaapkamer (ca. 1.58 x 2.93m.) met laminaatvloer en spachtelputz wand- en plafondafwerking.

KOOPOVEREENKOMST: De koop van een woning (door de consument) is pas gesloten als de koopakte door koper en verkoper is getekend c.q. schriftelijk is vastgelegd. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Tevens geldt de wettelijke bedenktijd van 3 dagen na ondertekenen van de koopakte. Uitgangspunt voor de koop is de koopakte vastgesteld door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), de consumentenbond, het notariaat en Vereniging eigen Huis. In de overeenkomst wordt standaard opgenomen een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. Tenslotte willen wij u informeren, dat op onze dienstverlening de voorwaarden van de NVM van toepassing zijn. Alle aanbiedingen in deze brochure zijn bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Deze verkoopbeschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 327

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 327

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda