Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de kindvriendelijke, gewilde woonwijk 'Tuinzigt' gelegen, nagenoeg volledig vanaf 2017 gerenoveerde, karakteristieke jaren '30 erkerwoning voorzien van in totaal 5 slaapkamers, energielabel B, sfeervolle living, zonnige tuin op het zuiden met achterom, modern sanitair en compleet uitgevoerde keuken. De woning beschikt over diverse karakteristieke elementen waaronder de hoge plafonds, granitovloer in de hal en de fraaie paneeldeuren. De woning ligt zeer gunstig op loopafstand van het bruisende stadscentrum, diverse winkels en uitvalswegen en is absoluut een bezichtiging waard.

LIGGING Deze woning is gelegen in de wijk “Tuinzigt" op slechts enkele fietsminuten afstand van het centrum alsmede het CS van Breda. Er zijn diverse scholen, winkelcentrum, woonboulevard en andere voorzieningen in de directe omgeving. De verbinding ten opzichte van de uitvalswegen en snelwegen is uitstekend. Binnen een paar minuten bent u op de A16 en ook de A58 is snel te bereiken.

BOUWKWALITEIT De woning is gebouwd omstreeks 1933 en voldoet volledig aan de hedendaagse woonwensen aangezien nagenoeg de gehele woning in 2017 is gerenoveerd, waaronder; - Hybride warmtepomp (merk: Daikin en onderhouden in 2024). - Meterkast en bedrading - Keuken - Sanitair (badkamer en toilet) - Schilderwerk - Radiatoren

Daarnaast beschikt de woning over dak- en vloerisolatie en beschikt het over energielabel B en zijn de kozijnen uitgevoerd in kunststof & hout met grotendeels dubbele of HR-beglazing. Kortom; de woning voldoet volledig aan de hedendaagse woonwensen.

TUIN De achtertuin van de woning is verzorgd aangelegd en beschikt over een verhoogd terras, diverse borders met beplanting, gazon, terras aan de woning en een achterom.

INDELING Begane grond Ruime hal/entree met trapopgang naar de eerste verdieping, (geheel betegelde) toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje en toegang tot de woonkamer; De karakteristieke L-woonkamer (ca. 28m²) met zijn hoge plafond en fraaie erker aan de voorzijde is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wand- en plafondafwerking, openslaande (kunststof) tuindeuren voor direct tuincontact én praktische trapkast (voorzien van vernieuwde meterkast 9 groepen + 3 aardlekschakelaars). De woonkamer geniet enorm veel lichtinval middels de grote raampartijen en staat aan de achterzijde in verbinding met de keuken; Moderne keuken (2017) in hoekopstelling (ca. 2.25 x 2.70m.) en compleet uitgerust met vaatwasser (2022), koel/vries-combinatie, 4 pits gasfornuis, oven en diverse (op)bergkasten/lades. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar middels een toegangsdeur.

EERSTE VERDIEPING Overloop met trapopgang naar tweede verdieping en toegang tot de badkamer en slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van stucwerk wand- en plafondafwerking, fraaie paneeldeuren en radiator; slaapkamer I (ca. 3.77 x 2.76m.) aan de achterzijde gelegen met hardhouten kozijn en dubbele beglazing, houten vloer, praktische vaste kast en rolluik; (ouder) slaapkamer II (ca. 3.67 x 2.76m.) aan de voorzijde gelegen met erker, hardhouten kozijn met dubbele beglazing, laminaatvloer; slaapkamer III (ca. 2.14 x 1.83m.) aan de achterzijde gelegen met laminaatvloer, hardhouten kozijn met toegang tot het plat dak; modern uitgevoerde badkamer (ca. 2.13 x 1.83m.) gelegen aan de voorzijde en voorzien van (inloop) regendouche, wastafel met meubel, wandcloset, designradiator en inbouwverlichting.

TWEEDE VERDIEPING Overloop met voorzolder en toegang tot de beide slaapkamers. De voorzolder beschikt over de opstelplaats van de hybride warmtepomp, de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, bergkast met veel opbergmogelijkheid en een dakvenster; slaapkamer IV (ca. 2.52 x 2.96m.) gelegen aan de achterzijde en voorzien van dakkapel (hardhout) met dubbele beglazing, laminaatvloer en stucwerk wandafwerking; slaapkamer V ( x m.) gelegen aan de voorzijde en voorzien van dakkapel (hardhout) met dubbele beglazing, laminaatvloer en stucwerk wandafwerking.

Bijzonderheden - Karakteristieke jaren'30 erker-woning gelegen met maar liefst 5 slaapkamers - Gelegen in de wijk “Tuinzigt" op slechts enkele fietsminuten afstand van het centrum alsmede het CS van Breda. - Afgelopen jaren nagenoeg volledig gemoderniseerd met o.a. de keuken, badkamer, toilet en de elektra. - Verzorgd aangelegde tuin op het zonnige zuiden met achterom - Energielabel B

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 346

Overige

Perceel oppervlakte 104

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 346

Overige

Perceel oppervlakte 104

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda