Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Genieten van stedelijk wonen tegen een betaalbare prijs! Met de ligging dichtbij het stadscentrum zit dat bij dit leuke appartement wel goed. Dit speels ingedeelde driekamer appartement is verrassend ruim, heeft een zonnig balkon op het zuiden en een eigen berging. Als koper hoef je het alleen nog maar naar eigen inzicht te moderniseren.

Begane grond: Binnenkomst in de centrale entree met brievenbussen, intercom, dubbele lift naar boven en toegang tot de eigen berging.

4e verdieping: Een nette en ruime portiek leidt naar het appartement. De hal biedt toegang tot het separate toilet en een handige bergruimte. De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval dankzij grote ramen en grenst aan de eetkamer met keuken in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een koelkast, inductiekookplaat, magnetron, vaatwasser en een afzuigkap. Aangrenzend bevindt zich het overdekte balkon op het zonnige zuiden, met een vrij uitzicht over de stad.

Aan het tussenportaal grenzen twee slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer is voorzien van de aansluiting voor de wasmachine. Geheel-, licht betegelde badkamer voorzien van alle gemakken waaronder een ligbad, douche, toilet en wastafel in meubel.

Bijzonderheden: • Dit appartement wordt ook aangeboden door onze NVM collega's van Met Ons makelaars (040-2043910). • Gelegen in appartementencomplex De Muzenberg in de wijk 'Oude Gracht' (Woensel), op slechts 10 minuten fietsen van zowel het stadscentrum als winkelcentrum WoensXL. Om de hoek ligt tevens het Cassandraplein met diverse eetgelegenheden en alle benodigde winkels, waaronder een Albert Heijn. • Gratis parkeren voor het complex. • Directe toegang tot belangrijke uitvalswegen (via de John F. Kennedylaan en Ring Eindhoven) A2, A50 en A58. • Bushaltes met rechtstreekse verbinding naar Eindhoven Centraal bevinden zich om de hoek. • De maandelijkse servicekosten bedragen € 201,- (exclusief het voorschot in de stookkosten). • Voorzien van dubbele beglazing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 242

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 242

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars