Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woonhub presenteert:

Bent u op zoek naar een ruime woning op een fantastische locatie? Dit is uw kans! Dit in 1964 gebouwde huis, gelegen aan de Thomaslaan, heeft een woonoppervlak van maar liefst 168,8 m2. Met een lichte woonkamer, kantoorruimte, zes slaapkamers, eigen garage en een tuin waar het heerlijk toeven is, is dit een plek waar u comfortabel kunt wonen. De woning is nog uitstekend naar eigen wens in te richten. Een groot pluspunt van het huis is de geweldige locatie, gelegen in een levendige buurt met parken, sportvoorzieningen, winkels, restaurants, scholen en uitvalswegen allemaal in de nabijheid!

Indeling van de woning:

Begane grond:
Via een pad in de groene voortuin op het oosten bereikt u de overdekte voordeur van deze woning. Achter de voordeur bevindt zich de entreehal, die toegang biedt tot de trap naar de eerste verdieping, koele kelderruimte onder de trap, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, de keuken en de woonkamer.

De ruime woonkamer is voorzien van een prachtige vloer met hardhouten parket in blok/dambordpatroon. De wanden en het plafond zijn netjes afgewerkt in rustige kleuren. Dankzij de drie grote raampartijen, geniet u in deze ruimte van een prettige lichtinval. Middels de achterzijde van de woonkamer of de entreehal is de keuken bereikbaar.

De keukenruimte is uitgerust met een zeil op de vloer en tegels op de wanden. De keuken, vernieuwd in 1974, kenmerkt zich door de groen met witte keukenkastjes en het bruin kunststof werkblad. U beschikt hier over de volgende apparatuur: ijskast (2005), keramisch fornuis (2005), wastafel en kraan en afzuigkap (1974). De keukenruimte heeft een openslaande deur naar de achtertuin.

Via de woonkamer is ook het kantoor bereikbaar. De kantoorruimte is ruim opgezet en uitgerust met een tegelvloer en een houten plafond. Het kantoor is voorzien van meerdere grote ramen, waardoor er een overvloed aan natuurlijk licht naar binnen komt.

Middels de kantoorruimte is de eerste slaapkamer van het huis bereikbaar, de kamer kan ook gebruikt worden als praktijk- of leefruimte. Deze kamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, de kamer heeft een linoleum vloer en wanden van schoon metselwerk. Aan lichtinval is hier geen gebrek, want de ruimte heeft grote ramen. De kamer beschikt over een eigen wastafel.

Eerste verdieping:
De trap in de entreehal biedt toegang tot de overloop van de eerste verdieping. Via deze overloop zijn alle vertrekken bereikbaar. Op de eerste verdieping van het huis bevinden zich de trap naar de tweede verdieping, alsmede de tweede, derde en vierde slaapkamer, een toiletruimte en de badkamer.

Van de drie royale slaapkamers op deze verdieping, zijn er twee aan de achterzijde gelegen en één aan de voorzijde. De slaapkamermuren kenmerken zich verder door de originele jaren'70 -kleuren van de eerste bewoners. De lichtinval is in iedere kamer goed. Elke slaapkamer heeft een eigen wastafel.

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde op de eerste verdieping. Deze badkamer is te herkennen aan de originele lichte betegeling. U treft hier een bad met douche aan, daarnaast treft u hier ook een wastafel- en wasmachineaansluiting aan. Op de eerste verdieping beschikt u ook nog over een losse toiletruimte met staand toilet. Alle verdiepingsvloeren zijn van beton, behalve die van de vliering,
welke is betimmerd.

Tweede verdieping:
Via de trap op de eerste verdieping bereikt u de ruime overloop van de tweede verdieping. De overloop op de tweede verdieping biedt veel bergruimte onder het schuin dak. Deze overloop biedt ook toegang tot de vijfde en zesde slaapkamer. De slaapkamers bieden veel ruimte en zijn ideaal om nog naar eigen smaak in te richten. Er komt veel daglicht naar binnen. Beide kamers zijn uitgerust met een wastafel.

Vliering:
De tweede verdieping heeft een vlizotrap naar een woning brede vliering met stahoogte. Deze verdieping kunt u gebruiken om spullen op te bergen.

Tuin:
Het huis heeft een grote achtertuin op het westen. De tuin is deels groen en deels betegeld en uitgerust met een terras van grindtegels. U heeft voldoende ruimte om een loungeplek te realiseren, om ultiem van het lekkere weer te genieten. Dankzij de hoge beplanting profiteert u van uitstekende beschutting, waardoor u veel privacy ervaart.

Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich de stenen garage. Deze garage biedt naast parkeergelegenheid ook ruimte om fietsen te stallen of (tuin)spullen op te bergen.

Parkeren:
Eigen garage en parkeergelegenheid rond het huis.

Kenmerken van de woning:
• Grote, praktische woning met fijne tuin
• Nog goed naar eigen smaak in te richten
• Lichte woonkamer en zes grote slaapkamers
• Winkelcentrum en binnenstad op fietsafstand
• Veel voorzieningen dichtbij
• Uitvalswegen goed bereikbaar
• Energielabel: D
• Volledige eigendom

Over de ligging en de buurt:
Deze charmante woning, gebouwd in 1964, bevindt zich aan de Thomaslaan in Eindhoven. Het huis is gelegen in een groene, kindvriendelijke buurt Oude Gracht-West. De woning kijkt uit over een groot parkachtig plantsoen met grote waterpartij. Op fietsafstand zijn diverse parken te vinden, waaronder Wandelpark de Karpendonkse plas, Eckartse Bos en het Henri Dunantpark. Er is daardoor geen gebrek aan wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden in de dichte omgeving. In de nabijheid treft u ook diverse sportvoorzieningen aan. Denk hierbij aan een golfclub, atletiekbaan, hockeyclub, voetbalclub, tennisvereniging en sportschool.

Wijkwinkelcentrum bevindt zich op loopafstand. De bruisende binnenstad, universiteit en winkelcentrum Woensel is met de fiets bereikbaar. Dit semi-overdekte winkelcentrum Woensel voorziet u van maar liefst 140 winkels, variërend van boetieks en speciaalzaken tot warenhuizen en ketens van grote merken. In het winkelcentrum vindt u tevens nog enkele leuke horecagelegenheden.
Het centrum van Eindhoven biedt eindeloos winkelplezier. Zo vindt u hier onder meer winkels voor uw dagelijkse boodschappen, speciaalzaken, boetieks, exclusieve winkels en ketens van bekende merken. In het bruisende hart van Eindhoven zijn ook nog talloze gezellige restaurants, cafés en terrassen gelegen.

U heeft toegang tot uitstekende openbaar vervoersverbindingen, met een treinstation op fietsafstand en een bushalte op loopafstand, ook is de universiteit op fietsafstand. De dichtstbijzijnde supermarkt, kinderopvang en basisschool zijn lopend bereikbaar. Het huis heeft een goede ligging ten opzichte van uitvalswegen. Zowel de A2 als de A50 bevinden zich in de nabijheid.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 168.8
Inhoud woonhuis 622
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 50.37
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Garage opp 18.25
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 261
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4.69
Tuin breedte 10.74
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
GarageCV verwarmd Ja
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 6
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 168.8
Inhoud woonhuis 622
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 50.37
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Garage opp 18.25
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 261
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4.69
Tuin breedte 10.74
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
GarageCV verwarmd Ja
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 6
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Woonhub