Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Dit ideaal gelegen 4-kamer hoekappartement met eigen garagebox, is gesitueerd op een prachtige en zeer gewilde locatie nabij natuurgebied Het Bossche Broek en de Zuiderplas.

De wijk Zuid is niet voor niets één van de populairste wijken van de stad. Het is een plek waar de gemeenschapszin sterk voelbaar is en waar de bewoners trots zijn op hun buurt. De centrale ligging nabij het bruisende centrum betekent dat je binnen enkele minuten tussen de historische gevels wandelt, genietend van een kop koffie in een van de vele sfeervolle cafeetjes of een culinaire verwennerij in een toprestaurant. De winkelliefhebber kan zijn hart ophalen in de diversiteit aan boetiekjes en winkels die de Bossche binnenstad rijk is.

Maar er is meer. Voor wie de drukte van de stad even wil ontvluchten, ligt het natuurgebied Het Bossche Broek op een steenworp afstand. Hier kun je je longen vullen met frisse lucht tijdens een ontspannen wandeling of een energieke fietstocht. De Zuiderplas biedt dan weer alle ruimte voor watersport of een zomerse picknick aan de waterkant.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de culturele schatten van de stad, zoals de kronkelende Binnendieze en de majestueuze Sint-Janskathedraal, die de skyline van 's-Hertogenbosch sieren. De Sint-Jan is vanuit het appartement zichtbaar.

De bereikbaarheid is uitstekend. Met de snelweg A2 op enkele minuten afstand ben je zo onderweg naar andere delen van het land. Maar eerlijk is eerlijk, met alles wat 's-Hertogenbosch-Zuid te bieden heeft, zul je de stad niet snel willen verlaten.

Dit alles maakt 's-Hertogenbosch-Zuid tot een wijk die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook een plek waar je je direct thuis voelt. Een wijk die leeft, inspireert en uitnodigt tot het maken van herinneringen. En midden in deze wijk wacht jouw nieuwe thuis, een appartement dat de essentie van deze unieke omgeving belichaamt.

Het appartement ligt strategisch op de tweede verdieping, bereikbaar met de lift. De aanwezigheid van een garage en een berging is een ware luxe in de stad. En omdat het appartement leeg staat, kun je bijna direct je intrek nemen en beginnen met het vormgeven van je nieuwe thuis.

De ligging op de tweede verdieping biedt enerzijds een mooi uitzicht en anderzijds ook verbinding met de omgeving beneden. Bovendien is het ruime balkon gericht op het zuiden, waardoor de hele dag kan worden genoten van de zon terwijl er ook voldoende schaduw is.

Indeling

Entree/hal
U betreedt het complex via de gemeenschappelijke entree. Hier treft u het bellentableau met intercom. Neem de trap of één van de twee liften naar de tweede verdieping en u komt bij het appartement.

Entree
We stappen de woning binnen in de hal met de meterkast, een garderobekast en het toilet met fonteintje. 

Woonkamer
De woonkamer is licht afgewerkt en biedt voldoende potentie om naar eigen smaak te moderniseren. 

Keuken
De open keuken is netjes afgewerkt en in een L-opstelling geplaatst. Hierdoor beschikt u over voldoende werk- en opbergruimte. De ruimte is ingedeeld met een koelkast, vaatwasser, combi magnetron.

Slaapkamers en badkamer
Dit appartement beschikt over drie slaapkamers van een goed formaat zijn. Ze bieden voldoende ruimte voor een comfortabele plaatsing van uw slaapkamer meubilair. De kamers zijn afgewerkt in een neutrale stijl, wat zorgt voor veel flexibiliteit als het gaat om uw persoonlijke inrichting. 

Wat vooral opvalt en bijdraagt aan de aangename sfeer, is de hoeveelheid natuurlijk licht dat naar binnen stroomt. Dankzij de ramen zijn de slaapkamers heerlijk licht, waardoor een fijne, vrolijke en serene sfeer wordt gecreëerd.

En dan is er nog de badkamer: deze is netjes en verzorgd. Dit is de plek bij uitstek om de dag te beginnen of juist af te sluiten. De badkamer is ingericht met een praktische douche en een wastafelmeubel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

Balkon
Het betegelde balkon is ideaal gelegen op het zuiden, waardoor u gehele dag -van de ochtend tot de avond-  kunt genieten van de zon en het uitzicht. Het geheel biedt meer dan genoeg ruimte voor een gezellig zitje (in of uit de zon).

Berging
Een extra bonus is de aanwezige bergruimte op de eerste verdieping. U hoeft zich geen zorgen te maken over ruimtegebrek, want hier kunt u gemakkelijk al die extra spullen of seizoensgebonden items opbergen die u niet dagelijks nodig heeft.

Garage
Het appartement wordt aangeboden met een garagebox. Er is slechts een beperkt aantal garages beschikbaar voor de bewoners en er komt niet snel een garage te koop. De garagebox is gelegen op de hoek van het appartementencomplex en is vanuit de hal van het complex te bereiken. De garage is voorzien van elektra.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Dit verloopt op 10-11-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 315

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 315

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch