Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nu in de verkoop bij ERA Focus makelaars, deze prachtige tussenwoning, gebouwd in 2020, straalt perfectie uit en bevindt zich in de moderne en geliefde wijk Waterwijk in Meerhoven. Met 8 zonnepanelen en een energielabel A, is deze woning niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer kostenefficiënt. Meerhoven staat bekend om zijn uitstekende bereikbaarheid naar ASML, de High Tech Campus, Eindhoven Airport en belangrijke uitvalswegen. Binnen de wijk zijn er voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, gezondheidscentra, sportfaciliteiten, kinderopvang, natuur en winkels (Winkelcentrum Meerhoven) op korte afstand bereikbaar.

De woning is gasvrij en voorzien van stadsverwarming, volledig geïsoleerd en voldoet het aan moderne bouwnormen. De hoogwaardige afwerking zorgt voor comfort en luxe. Naast de gunstige locatie en het recente bouwjaar beschikt de woning over een fraaie woonkamer, luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping, een vierde slaapkamer op de tweede verdieping en een handige wasruimte/ technische ruimte.

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Zeer goed geïsoleerde instapklare woning met A label. - 8 zonnepanelen, hierdoor betaal je maar ca. 5,-/maand (huishouden van 3 personen) aan elektra! - stadsverwarming voor verwarmen van de woning, dus geen gas in de woning! - 2020 alles geschilderd door een erkend schildersbedrijf. - Begane grond vloerverwarming, verdiepingen radiatoren.

INDELING:

BAGANE GROND: Bij binnenkomst vindt u een hal met toegang tot de meterkast, toilet, trap naar de eerste verdieping en met glas ingelegde deur naar de woonkamer.

Het toilet is volledig strak gestukt met op de vloer en toiletreservoir tegels, daarnaast voorzien van een hangcloset en fonteintje.

De woonkamer van ca. 23m2 straalt warmte uit en profiteert van veel natuurlijk licht door de grote ramen. Een hoogwaardige pvc vloer loopt door de hele begane grond en onder de trap bevindt zich een handige trapkast. Alle wanden en plafonds zijn strak gestukt en goed geverfd zodat het een rustige en fraaie uitstraling geeft. De openslaande deuren leiden naar de achtertuin.

De half open keuken, aan de voorzijde van de woning, is uitgerust met moderne apparatuur en biedt veel kastruimte. De hoogglans en greeploze kasten zorgen voor een strakke look. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, rvs spoelbak met éénhendelmengkraan, afzuigkap, combi/magnetron en voldoende stopcontacten. Daarnaast is er nog een loopdeur naar buiten.

EERSTE VERDIEPING: De overloop is voorzien van een strakke laminaatvloer en geeft toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping.

De badkamer is luxe afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van een grote inloopdouche, wastafelmeubel, vrij hangend toilet en een groot ligbad. De gehele badkamer is voorzien van luxe wand en vloertegels.

Alle slaapkamers zijn goed formaat en zijn voorzien van de voormelde laminaatvloer, strak stukwerk wanden en plafonds. Slaapkamer I: 4,44m*2,75m= 12.21m2 Slaapkamer II: 3.68*2.50= 9.2 m2 Slaapkamer III: 2.25*2.80=6.16 m2

TWEEDE VERDIEPING: Deze verdieping bestaat uit een overloop met bergruimte, technische ruimte (met bergruimte) en een grote 4e slaapkamer. De grote slaapkamer van 5,10*2,87= 14.18m2 is voorzien van strakke laminaatvloer, fraai gestukte wanden en een erg hoog plafond waardoor je een zeer ruimtelijk gevoel krijgt als je in de kamer staat.

In de technische ruimte/ bergruimte bevinden zich de mechanische ventilatie unit, omvormer van de zonnepanelen en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Daarnaast is deze ruimte groot genoeg om spullen op te bergen.

TUIN EN BERGING: De fraai aangelegde tuin heeft een licht hoogteverschil en beschikt over een royaal terras met overkapping en een houten berging achter op het perceel. Achter het perceel is er ruimte voor het plaatsen van de auto (openbaar). Fraaie beplanting en sierbestrating maken de tuin compleet.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 103
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 103
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA