Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE VAN EEN PRAKTISCHE EENGEZINSWONING

Op zoek naar een efficiënte en comfortabele woning in een rustige omgeving? Deze tussenwoning in Lievendaal combineert het gemak van een centrale locatie met de rust van een woonwijk. Ideaal voor diegene die op zoek zijn naar een eigen plek met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. 

DE KERNPUNTEN VAN DE WONING

Gelegen in een rustige woonwijk met enkel bestemmingsverkeer.
Ruime en lichte woonkamer met zit- en eethoek.
Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een veelzijdige zolderverdieping.
Zuidwestelijk gelegen achtertuin en een praktische stenen berging.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Deze tussenwoning in de buurt Lievendaal is een uitstekende keuze voor diegene die op zoek zijn naar een praktische en goed ingedeelde leefruimte. De woning is fraai gelegen in een rustige woonwijk en op loopafstand van diverse winkels en het Philips van Lennep park, wat de locatie zowel praktisch als aangenaam maakt.

Op de begane grond vind je een woonkamer die dankzij de grote ramen veel zonlicht ontvangt. De ruimte is optimaal ingedeeld met een gezellige zit- en eethoek. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken in hoekopstelling, voorzien van zoals een vaatwasser, koelkast en combi-oven. De keuken beschikt ook over een handige provisiekast en er is een tochtportaal met meterkast en een toiletruimte.

De eerste verdieping is via een vaste trap bereikbaar en biedt toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

De tweede verdieping, momenteel in gebruik als bergzolder, biedt potentieel voor een vierde slaapkamer of kantoorruimte. Met de mogelijkheid om dakkapellen te plaatsen, kunnen hier zelfs twee extra kamers gerealiseerd worden.

De achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is ideaal voor liefhebbers van zon en buitenleven. Achterin de tuin staat een stenen berging met elektra, perfect voor opslag of als werkruimte voor de hobbyist.

SPECIFICATIES VAN DE WONING

Woonoppervlakte: 97 m²
Perceeloppervlakte: 131 m²
Tuinligging: Zuidwest
Aantal slaapkamers: 4

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Deze eengezinswoning in Lievendaal is perfect voor huishoudens die rust en gemak zoeken. Met een ruime en lichte woonkamer en een keuken voorzien van alle gemakken, biedt het huis comfort en functionaliteit. Drie slaapkamers en een veelzijdige zolder bieden ruimte en mogelijkheden. De zonnige achtertuin op het zuidwesten en de praktische stenen berging maken het plaatje compleet. Met winkels en een park op loopafstand, is dit huis ideaal voor wie op zoek is naar een praktische en comfortabele woonomgeving.

EEN OPROEP TOT ACTIE

Ben je geïnteresseerd in deze tussenwoning in Lievendaal? Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging. Dit huis biedt een solide basis voor jouw toekomstige thuis. Neem de stap en maak van deze woning jouw eigen plek.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 131

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 131

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij