Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMSTART IN DE ACHTSTE BARRIER

Stel je voor: je eerste eigen thuis, een plek waar het leven net begint of waar je als jong gezin samen nieuwe herinneringen gaat bouwen. In de rustige en kindvriendelijke wijk "Achtste Barrier" staat deze parel van een woning, die met open armen wacht op haar nieuwe bewoners. Met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik, een zee van ruimte binnen de vier muren en een tuin die uitnodigt tot zomerse barbecues, is dit de ideale start voor jouw woonavontuur. En het mooiste? Je kunt er zo in!

WONINGHIGHLIGHTS

- Starters- en gezinsparadijs: Een woning die meegroeit met jouw dromen.
- Ruimtelijk wonen: Een royale woonkamer met een moderne, open keuken als kloppend hart.
- Kamerrijkdom: Vier slaapkamers bieden ruimte voor iedereen.
- Buitenleven: Geniet van de privacy in je eigen tuin met handige achterom.
- Alles dichtbij: Scholen, winkels en sport op loopafstand, plus een uitstekende OV-verbinding.
- Parkeren voor de deur: Je eigen plekje, altijd verzekerd van een parkeerplaats.

JOUW THUIS IN DE ACHTSTE BARRIER

Laat me je meenemen door jouw toekomstige thuis. Bij binnenkomst in de hal voel je direct de warme sfeer die deze woning ademt. De ruime woonkamer, met grote ramen die het daglicht gul binnenlaten. De open keuken, modern en voorzien van alle gemakken, is de plek waar je 's ochtends je koffie zet.

De vier slaapkamers zijn elk een canvas voor jouw persoonlijke touch. Of het nu gaat om een kleurrijke kinderkamer, een serene slaapkamer of een inspirerende werkruimte, hier kan het allemaal. En dan de badkamer, een ruimte waar je de dag fris begint of juist ontspannen afsluit met een warm bad of een douche.

De inpandige berging biedt genoeg ruimte voor al je spullen, terwijl de tuin een groen toevluchtsoord is. Met een achterom die zorgt voor gemakkelijke toegang, is het ook de perfecte plek voor kinderen om veilig te spelen of voor jou om in alle rust te genieten van een goed boek in de zon.

De locatie van deze woning is simpelweg ideaal. De basisschool om de hoek zorgt voor een mooie wandeling met de kinderen. De supermarkt en het plaatselijke winkelcentrum, met onder andere een Jumbo, liggen op een steenworp afstand. En heb je zin in een uitgebreidere shopsessie of een gezellige lunch? Dan is Winkelcentrum WoensXL jouw go-to. Voor de sportievelingen zijn er diverse sportaccommodaties in de buurt en de goede verbinding met het openbaar vervoer maakt dat de rest van de stad binnen handbereik ligt.

EEN OPROEP TOT ACTIE

Stel je eens voor... binnenkort de sleutel in handen van jouw nieuwe thuis. Voel je de opwinding al? Wacht niet langer en zet de stap naar jouw toekomst. Bezoek onze website, plan een bezichtiging en laat je hart sneller kloppen bij het zien van jouw mogelijke nieuwe thuis. Want zeg nou zelf, thuis is waar jouw verhaal begint. En dit verhaal kan heel snel van jou zijn. Tot snel in de Achtste Barrier!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 134

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 134

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..