Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN DE ACHTSE BARRIER

Stel je voor: een leven waar comfort, rust en ruimte samenkomen in een harmonieus thuis. Voor de levensgenieter die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, voor de jonge gezinnen die dromen van een veilige haven voor hun kroost, voor de senioren die in stijl willen genieten van hun gouden jaren, en voor iedereen die de balans zoekt tussen de levendigheid van de stad en de serene rust van een kindvriendelijke wijk. Dit pareltje in de Achtse Barrier wacht op jou.

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE DROOMWONING
- RUST EN RUIMTE: Een vrijstaande bungalow die rust uitademt, met een inpandige garage en een heerlijke buitenruimte.
- LICHT EN LUCHTIG: De royale L-vormige living van 62 m2 met grote raampartijen en een sfeervolle open haard.
- CULINAIRE VRIJHEID: Een praktische keuken met alle moderne gemakken en ruimte voor culinaire creativiteit.
- PRIVACY EN COMFORT: Drie ruime slaapkamers en een complete badkamer, allen gesitueerd voor optimale rust.
- DUURZAAM EN BESPAARZAAM: Energielabel A met potentie voor zonnepanelen, voor een groene toekomst en een lage energierekening.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS
Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een zondagochtend. De zonnestralen dansen door de grote raampartijen van de L-vormige living, die met zijn 62 m2 ruimte biedt voor zowel een gezellige zithoek bij de open haard als een royale eethoek waar familie en vrienden samenkomen. De tuinkamer, jouw persoonlijke zonneterras, nodigt uit tot ontspannen momenten met uitzicht op de onderhoudsvriendelijke patiotuin.

De keuken, het hart van het huis, is een plek waar geuren en smaken samensmelten. Uitgerust met een keramische kookplaat, oven en vaatwasser, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt om je culinaire aspiraties waar te maken. De gang leidt je naar een oase van rust: drie grote slaapkamers die de stilte van de achtertuin omarmen. De badkamer, met zijn lichte betegeling, is een toevluchtsoord waar je de dag fris begint of ontspannen afsluit.

De inpandige garage is een droom voor elke autoliefhebber of hobbyist. Met een elektrische roldeur en ruimte voor zowel je auto als je gereedschap, is dit de plek waar functionaliteit en gemak samenkomen. En met een energielabel A is deze woning niet alleen een thuis, maar ook een slimme investering voor de toekomst.

SNELLE BESCHIKBAARHEID VOOR EEN NIEUW BEGIN
Het beste van alles? Dit huis staat klaar om jouw thuis te worden. Geen lange wachttijden, maar een snelle overdracht zodat je direct kunt beginnen met het maken van nieuwe herinneringen.

HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP
Ontdek een bungalow waar elke ruimte een verhaal vertelt. Een ruime living badend in het licht, een keuken die uitnodigt tot culinaire avonturen, slaapkamers die rust ademen, een badkamer die comfort biedt, en een garage die meer is dan alleen een stalling. Dit alles, verpakt in een energiezuinig jasje met een A-label, maakt dit huis tot een plek waar je niet alleen woont, maar waar je leeft.

EEN ZINTUIGLIJKE REIS DOOR JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Voel de warmte van de open haard op een kille avond, zie hoe de zon de woonkamer in goud licht dompelt, hoor het gelach van kinderen in de veilige speeltuin om de hoek, proef de liefde in elke maaltijd die in de ruime keuken wordt bereid, en ruik de frisse lucht die door de tuinkamer stroomt. Dit huis prikkelt al je zintuigen en nodigt je uit om elk moment voluit te leven.

Ben je klaar om deze sensatie zelf te ervaren? Neem dan snel contact op en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis. Want dit huis, gelegen in de Achtse Barrier, wacht op jouw unieke touch om het tot leven te wekken. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en maak een afspraak voor een bezichtiging. Jouw toekomst begint hier en nu.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 618

Overige

Perceel oppervlakte 305

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 618

Overige

Perceel oppervlakte 305

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij