Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN HOEKLAND

Droom jij van een zorgeloze start in een huis dat klaar is voor de toekomst? Jonge gezinnen en starters opgelet: deze twee-onder-één-kapwoning in de kindvriendelijke buurt Hoekland biedt comfort, ruimte en duurzaamheid. Met rolluiken, zonnepanelen en een onderhoudsvriendelijke tuin is dit een fijn huis in Gommerwijk Oost. En dat alles met een idyllisch grachtje voor de deur!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Keurig onderhouden twee-onder-één-kapwoning: Een thuis waar je zonder zorgen intrekt.
Drie ruime slaapkamers (voorheen vier): Flexibiliteit en ruimte voor het hele gezin.
Kunststof ramen en kozijnen: Duurzaam en onderhoudsarm, voor jarenlang woonplezier.
Voorzien van zonnepanelen: Energiezuinig wonen en een lagere energierekening.
Kindvriendelijke omgeving: Veilig spelen en opgroeien in een groene wijk.

EEN THUIS WAAR JE HART LIGT

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een warm welkom. De zonnestralen dansen door de ramen in een interieur dat met liefde is onderhouden. De woonkamer ademt gezelligheid, waar je samen met vrienden en familie geniet van de kleine dingen die het leven groots maken.

De keuken, het hart van het huis, is uitgerust met diverse apparatuur en nodigt uit tot het bereiden van feestelijke maaltijden of een snelle hap op een doordeweekse dag. De drie slaapkamers, waar er ooit vier waren, bieden een zee aan ruimte. De master bedroom, een oase van rust, biedt uitzicht op het grachtje waar de ochtendzon de dauw kust.

De tuin is een groen toevluchtsoord, waar je de dag begint met een kopje koffie en de vogels je een serenade brengen. De vrijstaande stenen schuur herbergt fietsen, gereedschap en speelgoed, en houdt je huis vrij van rommel.

EEN DUURZAME KEUZE

Deze woning is niet alleen een thuis, maar ook een slimme investering in de toekomst. De zonnepanelen op het dak zorgen voor een aanzienlijke besparing op de energierekening en dragen bij aan een beter milieu. De rolluiken bieden privacy, veiligheid en isolatie, waardoor je zowel in de zomer als in de winter profiteert van een aangenaam binnenklimaat.

DE PERFECTE OMGEVING VOOR JOUW GEZIN

Hoekland is een buurt die leeft. Kinderen spelen veilig op straat, buren kennen elkaar en in de zomer worden er buurtbarbecues georganiseerd. De gracht voor de deur zorgt voor een pittoresk uitzicht en de mogelijkheid om 's winters de schaatsen onder te binden.

Voel je de kriebels al? Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige woning? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet de stap naar jouw nieuwe thuis in Hoekland. Jouw toekomst begint hier!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 122
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 122
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn