Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Welkom in de wereld van exclusief wonen, waar luxe, comfort en moderne elegantie samenkomen op een unieke locatie nabij Amsterdam. Deze prachtige vrijstaande woning met bijna 350 m² aan woonoppervlakte biedt een adembenemende ervaring, omringd door natuurlijke schoonheid en gelegen op een eigen eiland van maar liefst bijna 3.500 m² eigen grond. Een oase van rust, terwijl de bruisende stad binnen handbereik ligt.

Buiten wacht een geïsoleerd bijgebouw met kap, ideaal voor al uw tuingereedschap en meer. 

Ontdek het unieke karakter van deze woning en ervaar de perfecte combinatie van modern wonen en natuurlijke pracht. Maak een afspraak voor een bezichtiging en laat u betoveren door alles wat dit huis te bieden heeft.

Indeling

Welkom
Bij het betreden van dit royale huis opent een wereld van mogelijkheden zich voor u. De elektrische poort verwelkomt u op het brede oprijpad, leidend naar de zij-entree van de woning. Eenmaal binnen wacht u een overvloed aan stijl en functionaliteit.

Op de begane grond wordt u begroet door een prachtige hal met een imposante glazen taatsdeur, leidend naar een royale en luxe toiletruimte met modern roestvrijstalen sanitair. 

Koken
Aan de linkerzijde van de ruimte treft u een elegante Siematic keuken aan, uitgevoerd in een prachtige kleurstelling en voorzien van alle benodigde voorzieningen. 

De keuken beschikt over een granieten aanrechtblad en bevat elementen zoals een eetbar/koffiehoek, roestvrijstalen spoelbak, tweemaal een vaatwasmachine lade en een drankenkoelkast. Verder is er ook een spoel-/kookeiland aanwezig met spoelkraan, inductiekookplaat, afzuigkap, roestvrijstalen spoelbak en een Quooker. Er is verder een grote koelkast, een grote vriezer en een combinatie oven met een warmhoudfunctie beschikbaar. Daarnaast is er ook nog een tweede oven en een vaatwasmachine aanwezig. Er zijn royale opbergmogelijkheden dankzij de vele kasten en laden, en er is ook een rol kast voor bijkomende opslag.

Wonen
De aangrenzende lichte en ruime living met open haard biedt een panoramisch uitzicht op de natuur, met hoge plafonds met Piet Boon inbouwverlichting en openslaande tuindeuren. Hier heeft u voldoende ruimte om een comfortabele zit-en eethoek te plaatsen.

Multifunctionele ruimte
Vanuit de hal aan de rechterzijde leidt een vaste trap met footlights naar een ruime kelder. Hier treft u een prachtige werkkamer met een constante temperatuur en ingebouwde kasten, die vervolgens toegang biedt tot de uitgestrekte dubbele garage. Deze garage is voorzien van een CV-opstelling, een unit voor vloerverwarming, een plavuizenvloer en biedt royaal plaats aan twee auto's. Beide zijden van de garage zijn uitgerust met elektrische deuren, en er is zelfs een handige extra buitendeur beschikbaar.

Prachtige uitbouw
Daarnaast is er een uitbouw gerealiseerd in 2017, met een schitterende badkamer die met een grote schuifdeur kan worden afgesloten. De badkamer is voorzien van een elegant wastafelmeubel, een inloopdouche met glazen deur, en een luxueus toilet met een aquaclean systeem, inclusief geurafzuiging, föhn, ladydouche en een verwarmbare softclose zitting. Aansluitend bevindt zich een prachtige en ruime slaapkamer met een luxe kastenwand.

Eerste verdieping
De eerste verdieping omvat een overloop met Velux dakramen, een kamer met vide, een plavuizenvloer, een pantry, en een betegelde badkamer met wandcloset, douche en wastafel. Hier vindt u tevens een zithoek of optionele slaapkamer. Een open stalen trap met roestvrijstalen afwerking leidt naar het hoger gelegen slaapgedeelte, dat is voorzien van Velux dakramen.

Een aparte ruimte herbergt de was-en CV faciliteiten, met de wasmachine en droger op hoogte, een tweede CV ketel en een luchtbehandelingsunit. Daarnaast treft u hier een luxe royale badkamer met inloopdouche voorzien van een rainshower en een zitgedeelte, twee wastafels, een vrijstaand ligbad, drie Velux dakramen, een bidet, wandcloset, een kastenwand/berging, en een doorloop naar de dressroom.

De riante master bedroom beschikt over een dakkapel, Velux dakramen, en grenst aan een luxe en royale dressroom met een doorloop naar de eerder genoemde badkamer.

Bijgebouw
Het geïsoleerde bijgebouw met kap vormt een prachtige aanvulling en biedt een scala aan mogelijkheden. Het bijgebouw is voorzien van elektra en dient als ideale opslagruimte voor al uw tuingereedschap en meer. Denk aan een veilige plek voor uw zitmaaier, gereedschap, of andere benodigdheden voor tuinonderhoud.

Buitenleven
De fantastische tuin, met maar liefst bijna 3.460 m2 eigen grond, vormt een idyllisch toevluchtsoord omringd door natuurlijke pracht. Het terrein biedt niet alleen een weelderige omgeving, maar ook de ruimte voor ontspanning en vermaak. Een royaal terras nodigt uit ontspanning, of het nu gaat om leuke momenten onder de zon, gezellige bijeenkomsten met vrienden, of een stille plek om te genieten van de natuurlijke rust.

Locatie
Verscholen te midden van weidse natuur op een eigen eiland biedt deze vrijstaande woning een unieke leefomgeving. Pittoreske plaatsen zoals Broek in Waterland, Uitdam en Monnickendam sieren de nabije omgeving, terwijl Amsterdam met haar culturele rijkdommen slechts een steenworp afstand is. Met een korte reistijd van ongeveer 30 minuten naar Schiphol biedt deze locatie niet alleen rust, maar ook ongeëvenaarde bereikbaarheid. Op een eiland omringd door water en groen is deze woning meer dan een huis; het is een enclave van privacy en exclusiviteit te midden van de natuurlijke pracht van Nederland.

Bijzonderheden: 

- Bouwjaar 2004 met uitbouw in 2017;
- Luxueus en hedendaags wooncomfort;
- Kelder en dubbele garage;
- Slaap- en badkamer op de begane grond;
- Bijna 350 m² woonoppervlakte;
- Energielabel A, geldig tot 02-11-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 347
Inhoud woonhuis 1517

Overige

Perceel oppervlakte 3460
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 347
Inhoud woonhuis 1517

Overige

Perceel oppervlakte 3460
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam

De nieuwste koopwoningen in Zuiderwoude