Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wauw, wat een rust, ruimte en heel veel mogelijkheden! Deze unieke woonboerderij aan de Rijperweg 6 te Uitdam heeft een prachtige, landelijke ligging direct aan het natuurgebied Waterland. En dat dit bestaat op een steenworp afstand van Amsterdam! Thans nog dijkherstel maar straks rijdt U binnen een kwartiertje rustig over de dijkweg naar Amsterdam. Allemaal op een royaal perceel van maar liefst 11.530 m2 met een erf en tuin. Een doorlopend weiland van circa 1,5 hectare is separaat bij te kopen. Om nog maar te zwijgen over de goede isolatie, 32 zonnepanelen en het daarbij behorende energielabel A!

Het object is recent verbouwd met een prachtige mix van een boerderijstijl met originele details en modern. De woning met maar liefst 510 m2 gebruiksoppervlak en 140 m2 buitenruimte heeft zeer veel ruimtes, te noemen vijf woon-/ eetkamers, vier keukens, vijf slaapkamers en vijf badkamers. De woning leent zich ideaal voor bewoning met meerdere personen en/of bedrijf aan huis. Er zijn ook twee kapbergen/ carports van circa 140 m2 diverse parkeerplaatsen aanwezig. Er is een vergunning voor een paardenbak van 800m2 aanwezig evenals een vergunning voor een B&B. Herontwikkeling in de toekomst? Er loopt momenteel een aanvraag tot SPLITSEN in twee zelfstandige woningen. Ook dierenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen!

Kom snel deze unieke woonboerderij en je mogelijkheden bekijken! Onze makelaar leidt je graag rond.

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Indeling

Zo veel leefruimte
De woning beschikt over zeer veel ruimtes, waaronder vijf woon-/ eetkamers. Vier van de kamers bevinden zich op de benedenverdieping en één kamer bevindt zich op de bovenverdieping. Ze variëren in vorm en grootte, maar zijn allemaal van een groot formaat en prettig licht. Er ligt een eiken vloer en ook is er een gezellige haardkachel aanwezig. Wat een leefruimte!

Heerlijk kokkerellen
Er zijn vier keukens aanwezig in de woning. Op zowel de beneden- als eerste verdieping bevinden zich er twee. Deze zijn voorzien van verschillende inbouwapparaturen, zoals een kookplaat met afzuigkap, oven en koelkast. Alles om heerlijk te kokkerellen!

Zo veel mogelijkheden
Van de vijf slaapkamers zijn er twee op de benedenverdieping en drie op de bovenverdieping gesitueerd. De schuine daken en balken op de bovenverdieping maken het stuk voor stuk sfeervolle kamers. Laat je fantasie de vrije loop… Hoe ga jij al die ruimtes inrichten? Alles is mogelijk!

Begin de dag fris
Er zijn vijf badkamers en één separaat toilet aanwezig in de woning. Twee badkamers en het separaat toilet zijn op de benedenverdieping gesitueerd en drie badkamers op de bovenverdieping. De badkamers zijn allemaal voorzien van een douche, wastafels en een toilet. Zo zal je altijd fris aan je dag beginnen!

Landelijk gelegen
De woning is prachtig landelijk gelegen buiten de dijk en grenzend aan een prachtig stil natuurgebied. Hierdoor profiteer je er optimaal van veel rust en ruimte. Toch zijn de plaatsen Uitdam, Zuiderwoude, Monnickendam en Amsterdam nabij. Het stadsleven in Amsterdam is zelfs op fietsafstand bereikbaar. De buurtbus stopt voor de woning.

Alleen het komen kijken is al een plezier...

Bijzonderheden:
- Eigen grond;
- 32 zonnepanelen; ruimte voor meer;
- Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten A.
- Slaapkamers met airco en boven rondom rolluiken.
- Splitsingsvergunning in aanvraag voor 2 woningen.
- Ruim 1,5 hectare aangrenzend weiland eventueel bij te kopen.

Routebeschrijving in verband met de werkzaamheden A7.
https://www.waterland.nl/verkeersmaatregelen-in-waterland-ivm-afsluiting-a7

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 511
Inhoud woonhuis 1735

Overige

Perceel oppervlakte 11530
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 511
Inhoud woonhuis 1735

Overige

Perceel oppervlakte 11530
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam

De nieuwste koopwoningen in Uitdam