Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bieden vanaf euro 600.000,- k.k.
Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMHUIS AAN DE GRACHT

Ontdek een verborgen parel in het hart van het oude centrum, waar de charme van een grachtenwoning samensmelt met het comfort van modern wonen. Perfect voor stellen, jonge gezinnen, rustzoekers en senioren die verlangen naar een serene leefomgeving met alle gemakken binnen handbereik. Geniet van de rustige gracht voor de deur, het vrije uitzicht en de heerlijke tuin met praktische achterom. De serre, die naadloos aansluit op de woonkamer, biedt een oase van licht en ruimte. Met drie ruime slaapkamers is dit huis een plek waar dromen thuis komen.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Gelegen in het schilderachtige oude centrum
Authentieke grachtenwoning met moderne twist
Zonnige tuin op het noordwesten, inclusief achterom en ruime hobbyschuur met kapverdieping
Verrassende en speelse indeling van het interieur
Direct aan vaarwater gelegen, ideaal voor bootliefhebbers
Onbelemmerd uitzicht voor een gevoel van vrijheid
EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Stap binnen in een wereld waar elk detail zorgvuldig is overwogen om een thuis te creëren dat zowel warm als uitnodigend is. De gevel, die de tand des tijds met verve heeft doorstaan, opent naar een interieur dat een verrassende indeling onthult. De woonkamer, verrijkt met een aangebouwde serre, baadt in natuurlijk licht en biedt een panoramisch zicht op de gracht. Het is een plek waar je de seizoenen intens beleeft, van de eerste lentezon tot de gouden herfstglans.

De tuin, een groene oase op het noordwesten, nodigt uit tot ontspanning en bezinning. Het is een plek waar je in alle rust kunt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of een barbecue met vrienden op een zwoele zomeravond. De praktische achterom zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je fiets of scooter, terwijl de ruime hobbyschuur met kapverdieping de ideale ruimte biedt voor al je creatieve projecten of opslag.

De drie slaapkamers zijn elk een toevluchtsoord op zich, waar rust en privacy centraal staan. De kamers bieden voldoende ruimte voor een comfortabel bed, een werkplek of een knusse leeshoek. Het is een huis dat meegroeit met je wensen en behoeften, of je nu een jong gezin bent of geniet van je welverdiende pensioen.

DE PERFECTE LOCATIE

Monnickendam, met zijn historische charme en moderne voorzieningen, ligt op slechts 20 minuten van het bruisende stadscentrum van Amsterdam. Hier combineer je het beste van twee werelden: de rust van een kleinere gemeenschap met de dynamiek van de hoofdstad binnen handbereik.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

In het oude centrum van Monnickendam vind je deze karakteristieke grachtenwoning, een thuis dat traditie en comfort verenigt. De zonnige tuin op het noordwesten, met handige achterom en ruime hobbyschuur, biedt een heerlijke buitenruimte. De woning verrast met een speelse indeling en een serre die het leefgebied vergroot. Aan de voorzijde geniet je van vaarwater en een vrij uitzicht dat rust en ruimte ademt. Dit huis is een unieke kans voor wie het stadse leven wil combineren met de intimiteit van een historische stad, op een steenworp afstand van Amsterdam.

EEN ZINTUIGLIJKE BELEVING

Laat je leiden door de geur van versgebakken brood dat op zondagochtend door de straten van het oude centrum zweeft. Voel de warmte van de zon die door de serre schijnt en het zachte briesje dat de bladeren in je tuin doet ritselen. Proef de vrijheid van wonen aan het water, waar elke dag een nieuw avontuur op je wacht. Luister naar de stilte die alleen doorbroken wordt door het kabbelende water en het vrolijke gekwetter van vogels. Zie jezelf al zitten in deze prachtige grachtenwoning, waar elk uitzicht een schilderij lijkt.

Ben je klaar om je zintuigen te laten prikkelen en je hart te volgen naar je nieuwe thuis? Neem dan nu actie en plan een bezichtiging in. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar je verhalen schrijft, herinneringen maakt en dromen waarmaakt. Wacht niet langer, de deur naar je toekomst staat open.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 378

Overige

Perceel oppervlakte 151
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 378

Overige

Perceel oppervlakte 151
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam