Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Deze charmante, geschakelde tussenwoning met energielabel B, biedt een riante en mooi verlichte woonkamer. Met maar liefst zes uitnodigende slaapkamers is er genoeg ruimte voor een groot gezin of de mogelijkheid om een thuiswerkplek in te richten. De woning is gelegen in een doodlopende straat in een kindvriendelijke wijk. 

Voorzieningen zoals supermarkten, scholen en recreatiemogelijkheden zijn in de nabije omgeving beschikbaar, wat het woongenot enorm verhoogt. Verder beschikt de woning over een ruime oprit die plaats biedt voor meerdere auto's. Ook de achtertuin is heerlijk ruim. Aanvullend is er een diepe garage aanwezig voor extra opslag- of werkruimte. 

Met een royale woonoppervlakte van 150m2 biedt de woning voldoende ruimte voor comfortabel wonen. Deze woning is een droom voor elke huizenzoeker die ruimte, comfort en gemak op hun wensenlijst heeft. 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met ons kantoor, plan een bezichtiging met een van onze makelaars en maak kennis met de Leeuwetand 64 in Monnickendam! 

Indeling

Benedenverdieping
Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd door een entree met hal. Het toilet is volledig betegeld. In de hal vind je verder nog een meterkast en een radiator. Bovendien heb je vanaf hier toegang tot de garage. De garage is verlengd aan zowel de voor- als achterzijde en is voorzien van elektra.

Vervolgens lopen we verder naar het woon- en eetgedeelte. De woonkamer is tuingericht, volledig gestuct en beschikt over radiatoren die dienen als verwarmingselementen. Bovendien bevindt er zich in de woonkamer een handige trapkast die extra opbergruimte biedt.

De keuken die aan de voorzijde is gesitueerd, heeft een composiet werkblad dat niet alleen mooi, maar ook bijzonder duurzaam is. Verder is het geheel geplaatst in een praktische U-opstelling en biedt daarmee voldoende werk- en opbergruimte. Daarnaast heb je de beschikking over een 6-pits fornuis, een combi magnetron en een oven, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser.

Slaapkamer
Op de eerste verdieping is er een slaapkamer aan de voorzijde van het huis die beschikt over een wasbak, inbouwkast en radiatoren, dubbele beglazing en een houten vloer. Aan de achterzijde vind je een tweede slaapkamer, compleet met inbouwkast, radiator en elektrische rolluiken, afgewerkt met een laminaatvloer. Daarnaast bevat deze verdieping nog twee extra slaapkamers op de opbouw, met een laminaatvloer, radiatoren en dubbele dakramen in beide kamers. Het aantal slaapkamers op deze verdieping bedraagt in totaal vier kamers.

De tweede verdieping biedt een ruime zolder, verlicht door twee grote dakramen. Er zijn twee slaapkamers waarvan een slaapkamer aan beide kanten is voorzien van kastruimte. De vloer is van beton en bedekt met laminaat, terwijl een radiator zorgt voor de nodige warmte. Een handige vliering is aanwezig en er is een plek ingericht voor het plaatsen van een wasmachine en droger. De CV-installatie uit 2016, van het type 'kombi kompakt HRE' en eigendom van de bewoner. Tevens vind je hier de mechanische ventilatie.

Badkamer
En dan is er nog de badkamer die op de eerste verdieping is gelegen. De ruimte is geheel betegeld en uitgerust met houten kozijnen. Verder bestaat de indeling uit een ligbad/bubbelbad, een toilet, douche en een wastafelmeubel alsook een radiator.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het noordoosten. Deze fijne buitenruimte is diep gelegen, wat jou de vrijheid geeft om volop te genieten. Doordat de garage naast de woning is gelegen, is de achtertuin extra groot. Daarnaast heb je de beschikking over een eigen achterom.

Verder is de tuin omsloten met een schutting en veel groen die zorg dragen voor veel gewenste privacy. Plaats een comfortabele tuin- of loungeset, ga zitten en geniet! 

Omgeving
Deze royale en moderne eengezinswoning ligt in een doodlopende straat in een kindvriendelijke en rustige woonwijk, op fietsafstand van winkelcentrum `t Spil, waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Andere faciliteiten, zoals een bibliotheek, sportvoorzieningen, zorgverleners en scholen tref je ook in de directe omgeving.

Het recreatiegebied Het Hemmeland ligt op steenworp afstand. Met de bus ben je in slechts ca. 20 minuten op Amsterdam CS. Binnen een paar minuten fiets je naar het gezellige oude centrum van Monnickendam, waar je vele winkels, leuke terrasjes en goede restaurants vindt.

Bijzonderheden
- Schilderwerk van de woning is in mei 2023 gedaan;
- In 2005 opbouw laten doen op de garage, daarmee extra slaapkamers gerealiseerd;
- 150m2 woonoppervlakte.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten B. Dit verloopt op 14-09-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 591

Overige

Perceel oppervlakte 223

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 591

Overige

Perceel oppervlakte 223

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam