Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Ben je op zoek naar een plek waar rust en natuur centraal staan? Dan is deze woning aan de Splitshoorn 42 perfect voor jou! Het adembenemende uitzicht over weilanden en water zal je elke dag weer doen verbazen. 

De locatie van deze woning is ideaal voor natuurliefhebbers. Gelegen aan een rustig wandelpad, kan je hier heerlijk genieten van lange wandelingen in de prachtige omgeving. Daarnaast beschikt de woning over een aangebouwde garage, zodat je altijd verzekerd bent van een parkeerplek voor je auto.

Enthousiast geworden en wil je de woning graag van binnen zien? Neem contact op met ons kantoor voor een bezichtiging, onze makelaars leiden je graag rond!

Indeling

Begane grond
Binnenkomst in de hal met de meterkast, het separate toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit hier zullen wij de rondleiding verder voortzetten in de woonkamer.

De woning beschikt over een tuingerichte woonkamer, waar je de volledige vrijheid hebt om deze naar eigen wens te moderniseren en in te delen. Dankzij de schuifpui heb je altijd het gevoel alsof je één bent met de prachtige tuin. De natuurlijke lichtinval zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer in de woonkamer, waardoor je optimaal kunt genieten van jouw nieuwe thuis. 

De eenvoudige keuken sluit naadloos aan op de woonkamer en is uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur. Plaats jij hier jouw droomkeuken met het keukenblad en de inbouwapparatuur die jij wenst?

Daarnaast is de handige trapkast ook het benoemen waard, want wie houdt er nu niet van extra opbergruimte?!

Eerste verdieping
Middels de trapopgang komen we op de eerste verdieping waar we de 2 slaapkamers, de badkamer en een werkkamer treffen.

De vertrekken zijn goed bemeten, lekker licht en naar eigen wens in te delen en/of te moderniseren. De werkkamer is een ideale plek om in alle rust thuis te werken, maar kan uiteraard ook voor andere doeleinden worden ingericht. 

De nette badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een douchecabine, wastafelmeubel en een tweede toilet. 

Tweede verdieping
Via de vaste trap komen we op de tweede verdieping. Hier tref je de overloop, de berging met de CV-ketel en de derde slaapkamer. Ook deze kamer is weer goed bemeten en voorzien van een aangename lichtinval. Vanuit deze slaapkamer krijg je tevens toegang tot het dakterras. Hier kun je in alle rust genieten van het uitzicht en de frisse buitenlucht. Het perfecte plekje om te werken of te ontspannen na een lange dag.

En ben je op zoek naar nog meer opbergruimte? Dan kun je eenvoudig spullen kwijt in de knieschotten of - wanneer je met een losse trap naar boven gaat naar de bergzolder.

Grotendeels rolluiken.

Tuin
De tuin, eenvoudig maar toch ruim, biedt je de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen en te genieten van de rust en privacy die deze woning te bieden heeft. Of je nu liefhebber bent van tuinieren of gewoon wilt genieten van de frisse lucht, deze tuin zal zeker aan al je wensen voldoen. Daarnaast heeft deze woning een ideale ligging aan het water waardoor je van talloze voordelen kunt genieten. Van het genieten van prachtige zonsondergangen tot het ervaren van de rustgevende geluiden van kabbelend water, deze woning biedt een unieke ervaring die je nergens anders zult vinden.Het overdekte terras met kachel en en verlichting verhogen het genot.

Maar dat is niet alles wat deze woning te bieden heeft. Naast de prachtige locatie en de ruime tuin, beschikt deze woning ook over een garage met een elektrische roldeur. Dit zorgt niet alleen voor het gemak van het parkeren van je auto, maar biedt ook extra veiligheid en bescherming voor je voertuig. 

Omgeving
De ligging van deze woning is ideaal. Hoewel je je midden in een waterrijke omgeving en in de natuur waant, bevinden alle voorzieningen zich op korte afstand. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik. Zo hoef je nooit ver te reizen voor je dagelijkse benodigdheden. Daarnaast is deze woonomgeving zeer kindvriendelijk te noemen.

Tot slot zijn de meeste kozijnen gemaakt van kunststof met isolatieglas. Dit zorgt voor een uitstekende isolatie, waardoor je het hele jaar door profiteert van een aangename temperatuur in huis. Daarnaast zijn kunststof kozijnen ook nog eens onderhoudsarm, waardoor je er weinig omkijken naar hebt.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Dit verloopt op 29-06-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 488

Overige

Perceel oppervlakte 162

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 488

Overige

Perceel oppervlakte 162

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam