Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS WAAR ELKE DAG AANVOELT ALS EEN VAKANTIE

Droom je van een leven waar de dagelijkse hectiek plaatsmaakt voor rust en ruimte? Waar je elke ochtend ontwaakt met een uitzicht dat je adem beneemt? Dit heerlijke huis in het hartje van Monnickendam biedt je een exclusieve woonervaring. Met een zonnige tuin en dakterras op het westen, en een flexibele indeling die ruimte biedt voor zowel een kantoor aan huis als een kangoeroewoning, is dit de ideale plek voor wie het beste van twee werelden zoekt. Stap binnen in een wereld van comfort, stijl en ongekende mogelijkheden.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Dakterras en tuin op het westen:
- Geniet van de zon van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
- Flexibele indeling: Perfect voor een kantoor aan huis of een kangoeroewoning
- Moderne afwerking: Strak gestuukte woonkamer met een warme houten vloer
- Licht en ruimte: Grote ramen en openslaande deuren zorgen voor een zee van licht en prachtig uitzicht over de haven en de Gouwzee
- Locatie: Gelegen in het oude centrum van Monnickendam, nabij alle voorzieningen

EEN HUIS DAT JE MOET BELEVEN

Stap over de drempel van deze stijlvolle woning en voel direct de serene sfeer die de ruimte vult. De woonkamer, gelegen op de eerste verdieping, is een toonbeeld van moderne elegantie. De lichte kleurstelling en de houten vloer vormen een harmonieus geheel dat rust en warmte uitstraalt. De grote ramen aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterkant zorgen voor een natuurlijke lichtinval die de ruimte doet opleven.

De keuken, het kloppende hart van het huis, nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes. Vanuit je relaxstoel, kijk je uit over het water, wat zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring. De drie slaapkamers zijn stuk voor stuk een oase van rust, waar je je terug kunt trekken en kunt genieten van een welverdiende nachtrust. Voorheen waren er 4 slaapkamers!

Het dakterras en de tuin met achterom op het westen zijn de kroon op dit prachtige huis. Hier kun je in alle privacy zonnebaden, barbecueën met vrienden of simpelweg genieten van de rustgevende omgeving. En met een energielabel B is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook nog eens energiezuinig.

DE PERFECTE BALANS TUSSEN WERK EN PRIVÉ

De flexibele indeling van het huis biedt talloze mogelijkheden. Werk je vanuit huis? Richt een van de ruimtes in als kantoor en scheid werk en privé op een ideale manier. Of misschien zoek je wel een oplossing voor een inwonend familielid? De mogelijkheid tot het creëren van een kangoeroewoning maakt dit huis uniek in zijn soort.

HET LEVEN IN MONNICKENDAM

Monnickendam, een stad met een rijke geschiedenis en een bruisend heden. De Haringburgwal, waar dit huis gelegen is, ligt in het oude centrum. Hier vind je een diversiteit aan cafés, restaurants en gezellige terrasjes op loopafstand. Het leven aan het water brengt een gevoel van vrijheid en vakantie met zich mee, elke dag opnieuw.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Stel je voor: je wordt wakker en stapt direct je dakterras op, waar de zon je verwelkomt met haar warme stralen. De tuin, gelegen op het westen, is jouw privéparadijs waar je tot in de late uurtjes van de zon geniet. Binnen tref je een moderne woonkamer, waar de strakke afwerking en de houten vloer een sfeer van luxe uitademen. De flexibele indeling van het huis biedt ruimte voor een kantoor of kangoeroewoning (ook is er nog de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer), terwijl de locatie in het oude centrum van Monnickendam betekent dat gezelligheid en voorzieningen altijd dichtbij zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 85

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 85

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam