Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Welkom bij dit UNIEKE appartement in Monnickendam! Dit comfortabele en riante 3-kamerappartement biedt alles wat je zoekt in een moderne woning. Het is instapklaar en beschikt over een luxe keuken, een moderne badkamer, een eigen berging én parkeerplaats in de ondergrondse garage. Maar dat is nog niet alles, het heeft ook een heerlijk groot balkon op het zuidwesten. En dat allemaal op één van de mooiste plekjes net buiten het historische centrum van Monnickendam.

Kortom, dit appartement biedt een unieke kans om comfortabel en luxe te wonen op een van de mooiste plekjes in Monnickendam. Wacht niet te lang en neem snel contact met ons op voor een bezichtiging. Wie weet wordt dit jouw nieuwe droomappartement!

Indeling

Entree/hal
Het complex beschikt over een gemeenschappelijke entree met een bellentableau met camera en brievenbussen. Via het trappenhuis of de lift bereik je eenvoudig de eerste verdieping, waar dit prachtige appartement zich bevindt.

Wanneer je het appartement binnenstapt, kom je in een ruime hal terecht. Hier vind je de meterkast, een berging met de wasmachine-aansluiting, twee units voor de mechanische ventilatie en de Intergas combi c.v. Vanuit hier heb je toegang tot alle diverse vertrekken. We lopen door naar de woonkamer, waar onze rondleiding begint.

Woonkamer
De riante living is keurig afgewerkt met gestucte wanden in een neutrale kleurstelling en een prachtige Forbo pvc vloer, waardoor je meteen een goede indruk krijgt van dit sfeervolle appartement. Er is meer dan genoeg ruimte voor een riante zithoek voor de tv, en dankzij de grote raampartijen en de schuifpui naar het balkon komt er veel aangenaam daglicht binnen.

Keuken
De luxe open keuken is een echte eyecatcher, met een ruime L-opstelling en een composiet werkblad. Hier vind je alle voorzieningen die je nodig hebt: een koel-/vrieskast, combi oven/magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, ruime r.v.s. spoelbak, kasten/laden en zelfs een apothekerskast. Daarnaast is er nog een keukeneiland met grote lades, waarvan de bovenlades nog weer over een uittreklade beschikken. Het composiet aanrechtblad en de lichtkoof met spots geven de keuken een moderne uitstraling.

Slaapkamer/badkamer
Het appartement beschikt over twee riante slaapkamers. Zowel de riante masterbedroom als de ruime tweede slaapkamer is voorzien van een mooi groot raam, waardoor het daglicht hier aangenaam binnenvalt. Daarnaast kun je ook in de slaapkamers rekenen op een keurig nette afwerking.

Ideaal is het aparte (gasten)toilet met licht betegelde wanden tot aan plafond en donkere vloertegels. De moderne badkamer is eveneens afgewerkt met lichte wandtegels tot aan het plafond en donkere vloertegels. Daarnaast is de badkamer uitgerust met een dubbel wastafelmeubel plus kolom hangkast, een ligbad, inloopdouche en een tweede toilet.

Balkon
Maar het hoogtepunt van dit appartement is toch wel het ruime balkon, gelegen op het zuidwesten. Hier kun je heerlijk genieten van je kopje koffie terwijl je uitkijkt over de omgeving. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang.

Omgeving
Even naar de markt of een terrasje pakken? Dit appartement is centraal gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Monnickendam. Ook sportschool, zwembad, supermarkt, scholen en andere faciliteiten zijn binnen handbereik. De woning is gelegen nabij het Hemmeland, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en watersporten. Ook het oude centrum en de supermarkt zijn dichtbij te vinden. Bovendien stapt u vlakbij op de bus die u in 15 minuten naar station Noord van de Noord-Zuidlijn brengt.

Bijzonderheden
- Gelegen in modern complex, bouwjaar 2012,
- Prachtig luxe 3-kamer appartement van 170 m2 met riant balkon, 21 m2, eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en een royale berging 19 m2.
- Gelegen op eerste verdieping.
- Servicekosten €244,40 per maand.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten A. Dit verloopt op 29-6-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 547

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 547

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam