Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**WELKOM THUIS IN DE OOSTERTUINEN**
Ontdek het ultieme woongenot in de Oostertuinen, waar deze charmante eengezinswoning wacht op een nieuw begin. Perfect voor jonge gezinnen of samenwonende stellen die dromen van een plek waar comfort en gemak samenkomen. Met het bruisende centrum van Beverwijk op steenworp afstand, biedt deze woning een harmonieuze balans tussen stedelijke voorzieningen en de rust van een kindvriendelijke buurt. Voel je thuis in een huis dat groeit met je mee, waar elke dag een belofte is voor mooie herinneringen.

**HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN**

- **Kindvriendelijke Locatie**: Gelegen in de geliefde Oostertuinen, een buurt waar kinderen veilig kunnen spelen en alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

- **Centrale Ligging**: Een korte wandeling brengt je naar het centrum van Beverwijk, terwijl twee supermarkten en de winkels van de Plantage je dagelijkse gemak verzekeren.

- **Ruimte voor Groei**: Met twee slaapkamers en een zolder die schreeuwt om getransformeerd te worden tot een derde slaapkamer, biedt dit huis ruimte voor jouw toekomstplannen.

- **Comfortabel Wonen**: Een praktische indeling met een lichte woonkamer, open keuken voorzien van moderne apparatuur, en een tuin die uitnodigt tot ontspanning.

- **Potentie tot Uitbreiding**:
De vaste trap naar zolder en de mogelijkheid voor een extra (slaap)kamer maken dit huis een investering die met je meegroeit.

**EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS**
Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuw avontuur is. De entree van deze woning verwelkomt je met een warme omhelzing, leidend naar een hal die de toon zet voor de rest van het huis. De meterkast en het toilet zijn praktisch gepositioneerd, terwijl de trapkast een schat aan opbergruimte biedt.
De woonkamer is een oase van licht, met grote ramen die de zon binnenlaten en openslaande deuren die je uitnodigen om de achtertuin te verkennen. De open keuken, uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser, is het hart van het huis waar culinaire creaties tot leven komen.
Op de eerste verdieping vind je de slaapkamers, elk een canvas voor persoonlijke expressie. De badkamer is een toevluchtsoord van ontspanning, met een inloopdouche, een elegant wastafelmeubel, en een ligbad waarin je de dag van je af kunt laten glijden. De wasruimte, met plaats voor wasmachine en droger, maakt het dagelijks leven net iets gemakkelijker.
De zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt ongekende mogelijkheden. Hier kun je een extra slaapkamer creëren, een thuiswerkplek inrichten of een speelruimte voor de kinderen maken. De CV-installatie uit 2017 zorgt voor een betrouwbare warmtebron, terwijl de dakkapel en het dakraam zorgen voor natuurlijk licht en extra ruimte.
De achtertuin, gelegen op het noordoosten, is een verlengstuk van het huis waar je kunt genieten van de ochtendzon. Met een praktische achterom en een stenen berging is er genoeg ruimte voor fietsen en tuingereedschap.

**EEN HUIS DAT MET JE MEEGROEIT**
Met een woonoppervlakte van circa 79 m2 en een perceeloppervlakte van 133 m2 biedt dit huis een solide basis voor jouw toekomst. De tuin op het noordoosten is een canvas voor je groene vingers en de twee slaapkamers zijn de perfecte start voor een jong gezin of een samenwonend paar.

**HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP**
In de Oostertuinen vind je een eengezinswoning die uitblinkt in potentie en comfort. Een kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen dichtbij, twee slaapkamers met een zolder die wacht op jouw creatieve touch, en een woonkamer met open keuken die uitnodigt tot gezellige avonden. De achtertuin is een rustige haven en de centrale ligging maakt je leven elke dag een beetje makkelijker.

Bijzonderheden:
- Energielabel C, dit verloopt op 29-01-2034;
- Bouwjaar circa 1954;
- Vrij parkeren in de wijk;
- De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Batenburg in Haarlem;
- Het betreft een voormalige huurwoning van wooncorporatie Pré Wonen, waardoor een
sociale huurder van Pré Wonen voorrang krijgt bij de verkoop/aankoop van deze woning
(indien deze een sociale huurwoning achterlaat);
- Op de woning rust een zelfbewoningsplicht van drie jaar na passeren van de akte van
levering bij de notaris;
- Verkoop aan natuurlijk persoon voor eigen gebruik;
- Aanvullende clausules op te nemen in de koopovereenkomst van toepassing;
- Oplevering zo spoedig mogelijk, uiterlijk acht weken na het tekenen van de
koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 307

Overige

Perceel oppervlakte 133

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 307

Overige

Perceel oppervlakte 133

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem