Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dé 2-onder-1-kapwoning waar u naar op zoek bent!

Wij mogen u een goed ingedeelde en hoogwaardig afgewerkte 2-onder-1-kapwoning te koop aanbieden in Plantage de Sniep te Diemen. In deze mooie en populaire nieuwbouwwijk staat deze netjes onderhouden, lichte en ruime 5-kamer 2-onder-1-kapwoning met een fijne achtertuin en eigen parkeerplaats. De woning heeft een woonoppervlakte van 122m2 en is gelegen op een ruim perceel van 147m2 eigen grond! De woning beschikt over een eigen parkeergelegenheid voor 1 auto met een fraai aangelegde zij -en achtertuin, 3 goede slaapkamers, een grote zolderverdieping, een moderne woonkeuken, een royale en lichte woonkamer en tot slot een nette badkamer. Tevens is de woning volledig voorzien van vloerverwarming. Komt u deze mooie woning met eigen ogen bewonderen?

Ligging en omgeving:
De woning ligt aan de rand van Diemen in de kindvriendelijk woonwijk Plantage de Sniep en is gelegen aan een rustige en autoluwe straat van deze nieuwe wijk. Voor de kinderen zijn er ruime en veilige speelgelegenheden aangelegd op de wandelboulevard alsmede op de groenstrook om de hoek. Hierdoor kunnen kinderen heerlijk rondom het huis spelen. Sportvelden (voetbal, tennis, hockey) liggen om de hoek en voor een heerlijke wandeling in het groen kunt u terecht in het Diemerbos en een kopje koffie drinken bij House of Birds. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, zoals de A1 richting 't Gooi, A9 richting Amstelveen/Alkmaar en de Ring A10 om Amsterdam. Daarnaast beschikt Diemen centrum over een groot overdekt winkelcentrum met een AH XL, Vomar, Keurslager, Bakker, Kruidvat, Douglas, Hema en nog veel meer. Uw dagelijkse boodschappen zijn dus zo gedaan.

Ook aan scholen is gedacht. Zo is de basisschool De Kersenboom om de hoek en bevinden zich diverse basisscholen en kinderdagverblijven in het centrum van Diemen.

Diemen heeft een gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam. Het centrum van de hoofdstad bereikt u gemakkelijk en snel door middel van tramlijn 19. De eindhalte ligt op korte loopafstand (3 min.) van de woning. Ook de NS halte in het centrum van Diemen brengt u binnen 10 minuten op het Centraal Station van Amsterdam of vanuit Diemen Zuid rechtstreeks naar Schiphol.

Indeling:
U parkeert uw auto op uw privé parkeerplaats direct naast de woning en loopt naar de voordeur. Bij binnenkomst valt de mooie afwerking van de woning u direct op en ziet u dat deze met liefde wordt bewoond. Vanuit de gang heeft u toegang tot de meterkast, het toilet, de trap naar de 1e verdieping en de woonkamer. De meterkast is voorzien van voldoende groepen met aardlekschakelaars. Het moderne toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset, volledig betegeld en voorzien van een fonteintje. Vanuit de hal loopt u door naar de woonkamer. De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een moderne lamelparket vloer. De wanden én de plafonds zijn hier netjes gestuukt. Via de openslaande deuren, welke volledig zijn uitgevoerd in glas, heeft u toegang tot de fraai aangelegde achtertuin voorzien van modern tegelwerk en groen. In de woonkamer bevindt zich tevens nog een ruime trapkast. Ideaal voor extra opslagruimte. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime en moderne open woonkeuken, welke aan 2-zijden is gesitueerd. Door de grote raampartijen heeft u veel daglicht in de keuken en kijkt u uit op de straatzijde. De keuken beschikt over Siemens apparatuur en is uitgevoerd in een zwarte kleurstelling met een modern keramisch aanrechtblad en is van alle inbouw gemakken voorzien. Wat dacht u van een vaatwasser, een spoelbak met Quooker en zeepdispenser, een 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een koelkast, een vriezer, een oven, een ruime wijnklimaatkast voor de mooiste wijnen en diverse laden alsmede onder -en bovenkasten voor de nodige opbergruimte. Een fijne plek in het huis om de heerlijkste gerechten te creëren!

Eerste verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de eerste verdieping. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de 3 ruime slaapkamers en de moderne badkamer. Ook hier valt meteen op dat de woning erg licht is. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een moderne lamelparket vloer. Laten wij beginnen bij de eerste slaapkamer. Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en door de aanwezige raampartijen komt hier veel licht naar binnen. De slaapkamer is voorzien van moderne wand -en plafondafwerking en heeft uitzicht op de tuin. Deze kamer is momenteel in gebruik als kastenkamer, maar kan uiteraard ook perfect gebruikt worden als thuiskantoor of voor de kleinste in het gezin. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning (thans in gebruik als kinderkamer) en heeft vrij uitzicht. Verder is deze slaapkamer eveneens voorzien van moderne wand- en plafondafwerking alsmede een zijraam voor nog meer lichtinval. En voor de koelte kunt u gebruik van het uitpandige elektrische rolluik. De derde slaapkamer, oftewel de master bedroom, is gelegen aan de achterzijde van de woning. Ook deze kamer is van goed formaat en heeft ook een zijraam wat voor veel licht zorgt. Het uitzicht van deze kamer is op de achtertuin.
Last but not least op deze verdieping, de moderne badkamer. De royale en moderne badkamer is zeer netjes en volledig betegeld. Verder is deze voorzien van een ligbad met thermostatisch mengkraan, een ruime inloopdouche met thermostatische mengkraan alsmede een handdouche en een drain, het 2e zwevend uitgevoerde toilet, een grote wastafel met meubel en mengkraan, alsmede een spiegel met verlichting. Tot slot vertellen wij u graag dat de badkamer ook beschikt over een designradiator, een raam voor daglicht en extra ventilatiemogelijkheid, een verlaagd plafond met inbouwspots alsmede vloerverwarming. Lekkere warme voetjes dus!

Tweede verdieping:
Via de vaste trap treft u de royale tweede verdieping/zolderverdieping aan. Het betreft een zeer ruime verdieping. Deze is van goed formaat en beschikt over een zijraam alsmede een goede nokhoogte. Een heerlijke ruime kamer, mede door de plaatsing van de dakkapel. Vanuit hier heeft u toegang tot de separate wasruimte/berging. De berging is voorzien van de mechanische ventilatie-unit, de wasmachine- en drogeraansluiting alsmede de transformer van de zonnepanelen. De zolderverdieping wordt momenteel als studio/loungeruimte gebruikt. Heeft u liever één of 2 (slaap)kamers op deze verdieping? Wij vertellen u tijdens de bezichtiging graag meer over de mogelijkheden!

De gehele woning is voorzien van een moderne lamelparket vloer, nette wand- en plafondafwerking en vloerverwarming.

Tuin:
De fijne achtertuin is fraai aangelegd en voorzien van modern tegelwerk, een heerlijke loungeplek en groen. U heeft hier voldoende ruimte om op diverse plekjes te genieten van de zon en/of de schaduw. Bent u de zon even zat? Dan biedt het elektrische zonnescherm uitkomst. De tuin beschikt tot slot over een achterom waarmee u eenvoudig, via uw eigen oprit, de openbare weg bereikt.

Berging:
Ook beschikt de woning over een separate berging. De berging is vanuit uw oprit bereikbaar. Dit is de ideale plek voor o.a. uw fietsen, scooters en andere opslag. Tevens is de berging voorzien van elektra.

Parkeermogelijkheden:
Voor de woning heeft u de beschikking over 1 parkeerplaats op eigen terrein. Wilt u voor de tweede auto een bewonersontheffing aanvragen voor de blauwe zone, dan kunt u deze aanvragen bij de Gemeente Diemen. Kosten hiervoor bedragen € 96,- voor 2 jaar.

Op de openbare weg is een blauwe zone van toepassing om forensenparkeren tegen te gaan. Met een parkeerschijf mag hier 2 uur geparkeerd worden. Ook is er een bezoekersregeling met afwaardeersysteem. Daarbij koopt men parkeertegoed bij de gemeente en kan een kenteken aan- en afgemeld worden. Vervolgens wordt het tegoed belast met de geparkeerde tijd. Op die wijze kunnen bezoekers langer dan 2 uur parkeren.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 795.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 2019;
- De woning is gelegen op een ruim perceel van 147m2 eigen grond;
- Woonoppervlakte 122,3m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Intergas, bouwjaar 2019, gasgestookt en eigendom);
- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing (HR++);
- Volledige isolatie (muur-, vloer- en dakisolatie);
- De gehele woning is voorzien van vloerverwarming (per ruimte te stellen);
- Het externe schilderwerk dateert uit 2019;
- De woning is volledig voorzien van stucwerk;
- De woning beschikt over 6 zonnepanelen (eigendom);
- De keuken is voorzien van Siemens apparatuur (2020);
- De gehele woning is voorzien van een moderne lamelparket vloer;
- 1 privé parkeerplaats op eigen terrein (voortuin);
- Rolluik aan slaapkamer voorzijde;
- De tweede verdieping beschikt aan de achterzijde over een grote dakkapel;
- Achtertuin gesitueerd op het Noordwesten met elektrisch zonnescherm en voorzien van een achterom;
- Berging bereikbaar vanaf de oprit en de perfect plek voor fietsen en andere opslag;
- Oplevering in overleg;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Geïnteresseerd in deze prachtige woning?
Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met IB Makelaars.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 437
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2019
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 147
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 5
Twee onder een kap Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Geheel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 450 Breedte: 738 Oppervlakte: 33
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 437
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2019
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 147
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 5
Twee onder een kap Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Geheel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 450 Breedte: 738 Oppervlakte: 33
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IB Makelaars