Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een huis zoals je die in de magazines tegen kunt komen!

Letterlijk en figuurlijk! Met deze woning is menig magazine gehaald. En natuurlijk zul je zeggen dat dit ook afhangt van de inrichting en sfeer die de eigenaar aan het huis geeft. Maar het kan maar gemeld zijn.

Het perceel grond beslaat een 642 vierkante meters waarvan een groot deel achtertuin is. Deze is breed en diep en fraai aangelegd. De zonnestralen kunnen op ieder moment van de dag worden gevangen op diverse terrassen. Het huis bestaat uit het voorhuis en de oorspronkelijke schuur in de vorm van een stolp. Via de ruimte entree betreed je de woonkeuken met hoek opgestelde keuken voorzien van inbouwapparatuur. Straatgericht bevindt zich de lichte woonkamer met houtkachel. De stolp is inmiddels ingericht met twee slaap-/werkkamer, de bijkeuken met opstelling voor de wasmachine/droger en de cv-ketel. Verder zijn hier het toilet te vinden en een grote inpandige schuurruimte/garage. Via de bijkeuken kun je naar de achtertuin en kom je als eerste onder de overkapping uit.

Boven op de overloop is een aparte toiletruimte te betreden. Er bevinden zich vier slaapkamers op de verdieping waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van inloopkast en luxe badkamer en suite. In deze badkamer vind je het ligbad, de douche, toilet en wastafel. De overige slaapkamers zijn elk voorzien van een badkamer met douche. Via de overloop, is door middel van een vlizotrap, de zolderberging te bereiken.

Met in totaal 6 slaapkamers kun je in deze woning prima wonen als samengesteld gezin, mantelzorg bewoning of is zelfs een B&B te overwegen.

Hebben we je interesse gewekt. Bel of mail voor een bezichtigingsafspraak of vraag deze aan via Funda. Onze ERA-makelaar Frits Hallensleben laat je het huis graag zien.

Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar om je goed te laten adviseren over je aankoop. De NVM-aankoopmakelaar vind je op Funda.nl of NVM.nl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 196
Inhoud woonhuis 889

Overige

Perceel oppervlakte 642

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 196
Inhoud woonhuis 889

Overige

Perceel oppervlakte 642

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN

De nieuwste koopwoningen in Burgerbrug