Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS OP IJBURG – EEN MODERN APPARTEMENT DAT AAN AL JE WENSEN VOLDOET

Stel je voor: een modern appartement van 90 m2 dat zowel stijlvol als functioneel is, gelegen op IJburg. Met een moderne keuken uit 2021, een lichte woonkamer met een unieke harmonica-wand die geheel kan worden geopend, twee ruime slaapkamers, een centrale ligging en je eigen parkeerplaats in de inpandige parkeergarage, is dit appartement een absolute must-see in jouw zoektocht naar een nieuwe woning in Amsterdam.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN

CULINAIRE DROOMKEUKEN: De moderne keuken uit 2021 is een waar paradijs voor de hobbykok. Met een overvloed aan opbergruimte en de nieuwste apparatuur, waaronder een Bora inductieplaat, Siemens oven én combimagnetron en Quooker, wordt koken een feest.
LICHTE WOONKAMER: Door de kamerbrede harmonica-wand in de woonkamer, die helemaal geopend kan worden, kun je bij mooi weer ook van het weer genieten terwijl je binnen zit. Het is een ruimte waar licht en lucht samenkomen, perfect voor ontspanning of entertainment. In 2021 is ook door het gehele appartement marmoleum gelegd.
TWEE RUIME SLAAPKAMERS: Ook de beide slaapkamers hebben kamerhoge harmonicaramen. Beide ruimtes zijn groot genoeg voor een (groot) bed en kledingkasten, met nog voldoende plek over voor een werkplek.
CENTRALE TOPLOCATIE: Gelegen naast het Ed Pelsterpark en op steenworp afstand van winkels, scholen, de gezellige cafés rondom de haven, het strand en verschillende kinderopvanglocaties, is dit appartement het kloppende hart van jouw sociale en gezinsleven. De tramhalte van lijn 26, waarmee je in een kwartier op Centraal Station bent, bevindt zich op drie minuten lopen van het appartement.
BERGING: In de ondergelegen garage bevindt zich een handige externe berging voor al je extra spullen.

LOS AANGEBODEN: bij het appartement wordt los de parkeerplaats aangeboden met een vraagprijs van €25.000 k.k.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in dit prachtige appartement en voel direct de warme sfeer die de lichte woonkamer je biedt. De harmonica wand opent je wereld naar buiten, waar de zon je begroet en de frisse lucht je toewaait. De open keuken, met zijn strakke lijnen en hoogwaardige apparatuur, is het kloppende hart van het huis. Hier bereid je met liefde de meest heerlijke gerechten, terwijl je partner of kinderen aan de eettafel zitten te kletsen over hun dag.

De twee slaapkamers zijn ruim genoeg om niet alleen een comfortabel (tweepersoons-)bed en kledingkasten te herbergen, maar ook om een werkplek te creëren. Deze ruimtes bieden de perfecte plek om je terug te trekken en te genieten van een goede nachtrust of om ongestoord te kunnen werken. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel.

De centrale ligging van het appartement is ongeëvenaard. Het Ed Pelsterpark is je achtertuin, het vernieuwde strand van IJburg ligt op een steenworp afstand en voor je dagelijkse boodschappen wandel je zo naar het winkelcentrum. Scholen en kinderopvang zijn binnen handbereik, wat dit appartement ideaal maakt voor jonge gezinnen. Vlakbij liggen verschillende speeltuinen. Ook bevindt de woning zich op een paar minuten van de halte van tram 26 en buslijn 66, met goede verbindingen naar Amsterdam Centraal op ongeveer een kwartier afstand. Ook de ring A10 is met enkele minuten te bereiken evenals de snelwegen A2/A1 richting Utrecht en Amersfoort.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de luxe van je eigen parkeerplaats. Geen stress meer om een plekje te vinden na een lange werkdag; je rijdt zo de ondergelegen garage in waar je auto veilig staat. De inpandige berging in de kelder biedt extra ruimte voor alle andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Er is een losse fietsenberging op straatniveau waar je je fiets kwijt kunt.

Het appartementencomplex is voorzien van een lift, wat het leven net dat beetje makkelijker maakt. Boodschappen, kinderwagens of zware tassen; je tilt ze moeiteloos naar je appartement. De actieve en gezonde VVE zorgt ervoor dat het complex er altijd piekfijn uitziet en dat eventuele problemen snel worden aangepakt.

BIJZONDERHEDEN

- Woonoppervlakte 90 m2 (NEN2580-rapport aanwezig);
- Bouwjaar 2008;
- Energielabel A;
- Moderne woonkeuken met de nieuwste apparatuur;
- Lichte woonkamer met harmonica-wand die binnen en buiten verbindt;
- Twee ruime slaapkamers;
- Gehele appartement voorzien van vloerverwarming;
- Mechanische ventilatie en warmte-terug-win-unit;
- Stadsverwarming;
- Lift aanwezig;
- Externe berging in ondergelegen garage;
- Actieve VVE;
- Parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage aangeboden voor €25.000 k.k.;
- Servicekosten appartement €180,85 per maand;
- Servicekosten parkeerplaats €31,75 per maand;
- Erfpacht afgekocht tot 31-08-2058; overstap naar eeuwigdurende erfpacht tegen gunstige voorwaarden aangevraagd;
- Anti-kerntrekslot op de voordeur;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 295

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 295

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum