Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nu of nooit, wonen in hartje centrum van Diemen? Het kan op Diemerplein 5!
Onder de rook van Amsterdam mogen wij u namelijk deze netjes onderhouden, lichte en ruime maisonnette aanbieden. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping, verdeeld over twee verdiepingen en heeft een woonoppervlakte van ruim 100m2. Verder is dit appartement voorzien van een 3 goede slaapkamers, een ruime woonkamer, een moderne keuken en maar liefst 2 balkons. De kers op de taart is toch echt wel het dakterras van ruim 35m2 met vrij uitzicht! Het appartement beschikt tevens over een eigen privé berging op de begane grond, welke is voorzien van elektra. Tot slot vertellen wij u graag dat de vloer, de badkamer, de keuken, het stuck- en schilderwerk is vernieuwd in 2015. En dat allemaal op eigen grond! Komt u ook een kijkje nemen?

Ligging en omgeving:
De woning is boven het overdekte winkelcentrum "Diemerplein" gelegen met talrijke winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals een Albert Heijn XL, Blokker, Douglas, Kruidvat, bakkerij Jongejans, de Keurslager, Volendammer Vishandel en diverse mode- en speciaalzaken. Daarnaast is er iedere woensdag een gezellige dagmarkt.

Diemen is een actieve en zeer gewilde randgemeente van Amsterdam. De centrale ligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam (10 minuten met het openbaar vervoer en fiets), de uitstekende bereikbaarheid per auto (A-10), twee NS stations, tram en metro (Diemen-Centrum en Diemen-Zuid) spreekt veel mensen aan. Schiphol, Amsterdam Zuidoost, de Zuidas van Amsterdam en het Sciencepark (per fiets) in de Watergraafsmeer zijn per auto en openbaar vervoer snel en makkelijk te bereiken. Maar ook het Arena gebied ligt binnen fietsafstand met onder meer de Johan Cruijff Arena, Pathe bioscoop, Afas Live en de Ziggo Dome. Ook aan de kinderen is gedacht. Zo bevinden zich in de directe omgeving diverse basisscholen en kinderdagverblijven. Ook diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (trein, bus en tram 19) zijn op loopafstand. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A9, A10). Kortom, de bereikbaarheid en ligging zijn uitstekend en dit om de hoek van Amsterdam. Wilt u lekker een dagje ontspannen en wandelen in het bos, dan kunt u terecht in het Diemerbos, Park Frankendael of het Oosterpark!
Houdt u van tennis, voetbal, hockey, zwemmen of misschien joggen? U vindt in Diemen een multifunctioneel sportcentrum met o.a. een zwembad en diverse sport- en recreatieverenigingen zoals hockey club Diemen of sv Diemen (voetbal). Theater de Omval in het dorpscentrum biedt geregeld leuke films en voorstellingen. Voor een hapje vooraf heeft u keuze uit diverse restaurants. Trekt u er in uw vrije tijd liever in de natuur op uit? Het landelijk gebied van Diemen, zoals Park Spoorzicht en Overdiemerpolder zijn meer dan de moeite waard voor lange wandelingen en fietstochten.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke en nette hal waar zich het bellentableau, de brievenbussen, het trappenhuis en de lift zich bevinden heeft u toegang tot de bergingen en de woning.

1e verdieping:
Via uw eigen voordeur betreedt u de woning. Daar treft u de centrale hal met toegang tot de woonkamer, het toilet, de half open keuken en de trap naar de 1e verdieping. De meterkast is voorzien van voldoende groepen met aardlekschakelaars. Naast de meterkast bevindt zich een kast voor uw jassen en schoenen. Zo kunt u alles netjes opbergen. Laten we beginnen bij de royale en lichte woonkamer. De woonkamer is zeer licht middels het grote raampartij aan de achterzijde en voorzien van een nette laminaatvloer. Vanuit hier heeft u middels een openslaande deur toegang tot het heerlijke dakterras. Een fijne plek om lekker tot rust te komen en te genieten van uw gezelschap. In de woonkamer treft u tevens een nis, met inbouwspots, om een mooi kunstwerk neer te zetten. Vanuit hier heeft u via de gang toegang tot het separate toilet. Het toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset en voorzien van een fonteintje. Uiteraard mag het moderne tegelwerk en de ingebouwde verlichting niet ontbreken. Tot slot heeft u op deze verdieping toegang tot de moderne half open keuken. De keuken is uitgevoerd in een witte kleurstelling met modern aanrechtblad en van alle gemakken voorzien zoals een spoelbak met mengkraan, vaatwasser, 5-pits gasfornuis met RVS afzuigschouw (re-circulatie) en diverse onderkastjes. Het hoge kastengedeelte in de keuken is voorzien van een oven, een koelkast, een separate vriezer en extra opbergruimte. Het aanwezige raam geeft u veel daglicht. Een heerlijke plek om de mooiste gerechten te creëren!

2e verdieping:
Via de open trap komt u op de ruime overloop. Vanuit hier heeft u toegang tot de 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Op de overloop treft u de wasruimte, waar zich de wasmachineaansluiting bevindt. Laten we beginnen bij de eerste slaapkamer. De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en van goed formaat. Verder is deze slaapkamer licht, voorzien van moderne wand- en plafondafwerking en een nette laminaatvloer. Vanuit hier heeft u middels de openslaande deur toegang tot het balkon aan de achterzijde. Een fijne plek om lekker de dag te starten met een kopje koffie. De tweede slaapkamer is direct naast de eerste slaapkamer gelegen en van ruim formaat. Door het aanwezig raam is ook deze kamer erg licht. Verder is deze slaapkamer voorzien van een nette laminaatvloer en moderne wand- en plafondafwerking. Deze kamer wordt momenteel gebruikt als walk-in-closet (kamer), maar kan uiteraard ook perfect dienen als thuiskantoor en/of volwaardige 2e slaapkamer. De 3e slaapkamer, oftewel de master bedroom, is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is van goed formaat, licht, voorzien van een moderne laminaatvloer en nette wand- en plafondafwerking. Tot slot heeft u hier ook airconditioning tot uw beschikking. Vanuit deze kamer heeft u eveneens toegang tot het balkon aan de voorzijde. Echt een fijne slaapkamer als u het ons vraagt! Last but not least mag de badkamer natuurlijk niet ontbreken op deze verdieping. De badkamer is luxe en van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een ligbad met thermostatische mengkraan, een ruime inloopdouche met thermostatisch mengkraan, handdouche en drain en een vaste grote wastafel met meubel, dubbele mengkraan en spiegel. Tevens beschikt de badkamer over het tweede zwevend uitgevoerde toilet. Tot slot mogen de inbouwspots natuurlijk niet ontbreken.

De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer en moderne wand- en plafondafwerking.

Dakterras:
Als kers op de taart beschikt dit appartement over een heerlijke dakterras van maar liefst 35m2! Het dakterras is voorzien van composieten vloerdelen. De ligging is op het noordwesten, dus u kunt hier zeker genieten van de zon en het vrije uitzicht. Bent u de zon even zat? Dan biedt het elektrische zonnescherm uitkomst. Een heerlijke plek voor een BBQ of om lekker even tot rust te komen na een werkdag.

Balkons:
Dit appartement beschikt niet over één, maar over twee balkons! Gelegen op het noordwesten en het zuidoosten kunt u hier zeker genieten van de zon. Vanaf beide balkons kunt u genieten van het (vrije) uitzicht over Diemen. Hier kunt u, onder het genot van een hapje en drankje heerlijk genieten van de zon, even tot rust komen en lekker een boek lezen.

Berging:
Het appartement beschikt over een eigen privé berging op de begane grond, welke is voorzien van elektra. Ideaal voor de opslag van diverse spullen.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 450.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1970;
- Gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlakte 100,2m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- De woning is in 2015 volledig gestuukt, geschilderd, voorzien van een nieuwe vloer, nieuwe keuken, nieuwe badkamer etc;
- Energielabel C;
- De woning wordt verwarmd dmv blokverwarming;
- Een elektrische boiler voor het warme water (huur). De kosten voor de huur van de boiler bedragen € 22,39 per maand;
- Het betreft een actieve Vereniging van Eigenaren, welke professioneel wordt beheerd door Flatbeheer B.V.;
- De servicekosten bedragen € 265,11 per maand, exclusief voorschot stookkosten;
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Gelegen op de 1e en 2e verdieping;
- Maar liefst 2 balkons gelegen op het noordwesten en zuidoosten met vrij uitzicht over Diemen;
- De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer en moderne wand- en plafondafwerking;
- Ruime berging van ca. 8m2 op de begane grond van het complex. Deze is voorzien van elektra;
- Voldoende openbare parkeervoorzieningen (blauwe zone). Als bewoner kunt u een ontheffing aanvragen bij de Gemeente voor een bedrag van € 96,- voor 2 jaar;
- Verkopers zullen een Ouderdoms- en Asbestclausule (ivm het bouwjaar van de woning) opnemen in de koopovereenkomst;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg.

Bent u ook nieuwsgierig geworden?
Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging in dit leuke appartement! Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 322
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Dorpskern Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Maisonnette Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 26
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Blokverwarming Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Buitenzonwering Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 322
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Dorpskern Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Perceel oppervlakte 0
Maisonnette Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 26
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Blokverwarming Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Buitenzonwering Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IB Makelaars