Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Grote maisonnettewoning met dakterras op het zuidwesten!

Zoek je het gemak van een appartement met de ruimte van een eengezinswoning? Dan is dit bij uitstek de geschikte woning! Dit centraal gelegen appartement is een maisonnette met maar liefst 125 m² aan gebruiksoppervlakte verdeeld over drie woonlagen. Zodra je binnenkomt op de tweede verdieping tref je gelijk een ruime gang aan die je toegang geeft tot de derde verdieping, separaat toilet, eetkamer, open keuken en woonkamer. Op de derde verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer aanwezig en op de vierde verdieping de vierde grote slaapkamer en een ruim dakterras gelegen op het zuidwesten. Het appartement is gelegen op een rustige, kindvriendelijke locatie met een vrij uitzicht aan de achterzijde en nabij het winkelcentrum Europaplein. Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook het centrum van Beverwijk en Heemskerk, met diverse gezellige restaurantjes, scholen, sportfaciliteiten, theater, NS-station en bioscoop, liggen op fietsafstand. Kortom, een ideale centrale ligging!

Indeling Begane grond: afgesloten entree van het appartementencomplex, bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift.

Tweede verdieping: entree, gang met meterkast, toilet en ruime trapkast, U-vormige woonkamer met luxe keuken voorzien van vaatwasser, combi-magnetron, stoomoven, 4 pits gaskookplaat met wokpit en luxe afzuigkap.

Derde verdieping: overloop, drie slaapkamers, technische ruimte met cv-opstelling (Intergas 2012) en wasmachine aansluiting, luxe badkamer met inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel.

Vierde verdieping: overloop met bergkast en toegang naar het ruime dakterras, vierde slaapkamer met airconditioning en half open inloopkast.

Bijzonderheden - de servicekosten bedragen € 265,59 dit is o.a. bestemd voor gemeenschappelijk planmatig onderhoud, onderhoud C.V. ketel, vervanging C.V. ketel en onderhoudscontracten. De V.v.E. is actief, vergadert jaarlijks, heeft een 10-jaren onderhoudsbegroting en wordt professioneel beheerd; - Intergas cv-ketel bouwjaar 2012; - de woning is in 2016 volledig gerenoveerd en keurig afgewerkt; - gestuukte muren en plafonds; - airconditioning in grote slaapkamer bovenste etage; - voldoende parkeergelegenheid; - nabij winkelcentrum Europaplein en Station Heemskerk; - op 10 minuten fietsen van het centrum en het station van Beverwijk; - op loopafstand van het park Overbos, sporthal de Walvis en sportpark Adrichem; - binnen 5 minuten rijden zit u op de snelweg naar Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 412

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 412

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland