Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN ZUIDOOSTBEEMSTER

Ben je een enthousiaste starter of een actieve senior die droomt van een zorgeloze woonervaring? Ontdek dan dit charmante appartement in Zuidoostbeemster, waar comfort en gemak hand in hand gaan. Met een zee van licht, een praktische indeling en alle voorzieningen binnen handbereik, is dit de ideale thuisbasis voor wie het leven ten volle wil omarmen. Laat je verrassen door de harmonie van rust en bereikbaarheid die dit appartement te bieden heeft.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- Starters en Senioren Welkom: Dit appartement is een perfecte match voor zowel de dynamische starter als de levensgenietende senior.
- Licht en Ruimte: Een lichtovergoten 2-kamer appartement dat uitnodigt tot ontspannen en genieten.
- Eigen Berging: Nooit meer zoeken naar opslagruimte dankzij de handige berging op de begane grond.
- Lift aanwezig: Comfortabel en zonder moeite naar je appartement met de aanwezige liftinstallatie.
- Locatie is Key: Op loopafstand van de gezellige binnenstad van Purmerend met al haar voorzieningen.
- Actieve en gezonde VVE. De vereniging van eigenaars wordt professioneel en actief beheert.  

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in dit sfeervolle appartement en voel direct het thuisgevoel. Met een woonoppervlakte van bijna 50 m2 is er slim gebruikgemaakt van elke vierkante meter. De ruime woonkamer baadt in het licht door de grote ramen die een blik gunnen op de levendige omgeving. Het balkon, gelegen op het zuidoosten, nodigt uit tot het genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. De gezellige gezamenlijke buitentuin is niet alleen fraai aangelegd en goed onderhouden. Het nodigt ook uit om gezellig samen van de lente en zomerdagen te genieten. 

De slaapkamer is een oase van rust, waar de stilte van de nacht je omarmt en je de dag fris kunt beginnen. Het balkon is namelijk via de slaapkamer te bereiken. De keuken en badkamer zijn beide functioneel en netjes afgewerkt, waardoor je zonder zorgen kunt verhuizen naar dit pareltje.

Parkeren is een fluitje van een cent op het eigen parkeerterrein van het complex. En heb je zin in een uitstapje? De binnenstad van Purmerend ligt aan je voeten, en de A7 is slechts enkele minuten rijden. Dit appartement is een plek waar je je direct thuis voelt, waar je leeft met het gemak van nu en de sfeer van toen.

De servicebijdrage voor het appartement lijkt zo op het eerste aanblik fors. Echter zitten er in de servicekosten ook een voorschot voor verwarming en warm water verwerkt. 

Ontdek de perfecte balans tussen rust en dynamiek in dit fijne startersappartement, dat ook voor senioren een waar paradijs is. De eigen berging en liftinstallatie voegen een laag van gemak toe die onmisbaar is in het moderne wonen. De nabijheid van Purmerend's bruisende hart met haar winkels, restaurants en culturele activiteiten maakt dit appartement tot een unieke kans die je niet mag missen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 163

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 163

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend