Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bieden vanaf 400.000 kk
Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN SOLIDE START IN RINGSHEMMEN

Ben je een starter op de woningmarkt, een jong gezin of een gezin dat toe is aan meer ruimte? Deze eindwoning in Ringshemmen biedt een solide basis voor iedereen die zijn eigen thuis wil vormgeven. Met een energielabel B, vier ruime slaapkamers en een tuin op het westen, is dit huis klaar voor een make-over naar jouw smaak. De woning is toe aan modernisering, maar met kunststof kozijnen met HR++ glas en een vrijstaande garage heb je al een voorsprong.

DE BASIS VOOR JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Een uitgebouwde woonkamer met potentieel voor een lichte en ruime leefruimte.
Vier slaapkamers die schreeuwen om jouw persoonlijke inrichting.
Met energielabel B, ben je verzekerd van een energiezuinige start, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De kunststof kozijnen met HR++ glas en de geïsoleerde spouwmuur dragen hieraan bij en zorgen voor een comfortabel binnenklimaat.
Een vrijstaande garage die meer is dan alleen een stalling voor je auto.
Een achtertuin op het westen, perfect voor de tuinliefhebber met visie.
Een voortuin die nog vormgegeven moet worden, een kans om jezelf te uiten.

EEN HUIS MET KARAKTER EN KANSEN

Dit huis in Ringshemmen is een uitnodiging om je eigen stempel te drukken op je woonomgeving. De uitgebouwde woonkamer biedt een prachtige basis voor een moderne leefruimte, waar je met een paar slimme aanpassingen een licht en luchtig thuis van maakt. De slaapkamers zijn ruim en bieden volop mogelijkheden om ze in te richten als knusse kinderkamers, een praktische thuiswerkplek of een serene slaapkamer. Ook de zolder biedt de mogelijkheid voor een vijfde slaapkamer.

Met energielabel B ben je verzekerd van een energiezuinige start, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De kunststof kozijnen met HR++ glas dragen hieraan bij en zorgen voor een comfortabel binnenklimaat.

De vrijstaande garage biedt ruimte voor je auto of kan dienen als atelier, opslagruimte of zelfs een mancave. De achtertuin op het westen is de ideale plek om je eigen tuinparadijs te scheppen, waar je na een dag hard werken kunt genieten van de avondzon.

DE HIGHLIGHTS KORT SAMENGEVAT

Deze woning in Ringshemmen is een uitgelezen kans voor iedereen die zijn eigen stempel wil drukken op zijn thuis. Met een uitgebouwde woonkamer, vier slaapkamers, een tuin op het westen en energielabel B biedt het huis een solide basis voor modernisering. De kunststof kozijnen met HR++ glas en de vrijstaande garage zijn praktische pluspunten die je alvast een voorsprong geven.

Dit huis in Ringshemmen is een canvas waarop je jouw visie van een thuis kunt schilderen. Met een beetje liefde en aandacht transformeer je deze woning in een modern toevluchtsoord dat helemaal aansluit bij jouw wensen en levensstijl.

Zie jezelf al bezig met het uitkiezen van kleuren, materialen en afwerkingen die van dit huis jouw thuis maken. Dit is een plek waar je kunt bouwen aan je toekomst, waar je je eigen verhaal kunt schrijven tussen de muren die wachten op jouw persoonlijke touch.

Neem de stap en begin aan het avontuur van het creëren van je eigen thuis. Plan nu je bezichtiging via onze website en ontdek de mogelijkheden die deze woning in Ringshemmen je biedt. Jouw droomhuis is dichterbij dan je denkt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 509

Overige

Perceel oppervlakte 166
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 509

Overige

Perceel oppervlakte 166
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam