Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE GORS-NOORD

In de rustige wijk De Gors-Noord vind je deze goed onderhouden en recent uitgebouwde woning. Ideaal voor wie de voorkeur geeft aan een rustige woonomgeving met de gemakken van het stadscentrum binnen handbereik. Met vier ruime slaapkamers, een moderne keuken en een zonnige tuin op het zuidoosten is dit huis perfect voor gezinnen of iedereen die op zoek is naar extra ruimte. De woning staat op eigen grond en heeft een energiezuinig karakter dankzij het energielabel A.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

- CENTRALE LIGGING: Op loopafstand van het centrum.
- RUIME UITBOUW: Een uitbouw van 3 meter diep zorgt voor extra leefruimte.
- VIER SLAAPKAMERS: Volop ruimte verdeeld over twee verdiepingen.
- MODERNE KEUKEN: Voorzien van alle inbouwapparatuur, geplaatst in 2022.
- ZONNIGE TUIN: Gelegen op het zuidoosten, op eigen grond.

EEN COMFORTABEL THUIS

Deze woning verwelkomt je met een lichte hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken. De woonkamer is ruim dankzij de uitbouw en biedt veel lichtinval. De keuken is modern en uitgerust met recente apparatuur, ideaal voor het bereiden van maaltijden. De slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende privacy. De tuin is een fijne plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Op de voorzolder vind je de aansluitingen voor wasmachine en droger, wat zorgt voor praktisch gemak. De meterkast is in 2022 vernieuwd en voorbereid op de toekomst met een laadpunt voor een elektrische auto. Aan de voorzijde van de woning heb je een vrij uitzicht over een groenvoorziening met speelveld.

EEN HUIS MET RUIMTE

Met een woonoppervlakte van 127 m² en een perceeloppervlakte van 130 m² biedt deze woning genoeg ruimte voor het hele gezin. Het energielabel A zorgt voor een lage energierekening en een comfortabel binnenklimaat. De tuin op het zuidoosten is een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht.

EXTRA DETAILS

De praktische voorzolder en de vernieuwde meterkast maken het huis compleet. Het uitzicht over de groenvoorziening zorgt voor een gevoel van ruimte en vrijheid.

KERNPUNTEN IN 100 WOORDEN

Deze uitgebouwde woning in De Gors-Noord combineert ruimte met gemak. De centrale ligging, vier slaapkamers, moderne keuken en zonnige tuin maken het een aantrekkelijk thuis. Het huis staat op eigen grond en heeft een energiezuinig karakter met energielabel A. De praktische voorzolder en toekomstbestendige meterkast voegen extra comfort toe, terwijl het vrije uitzicht het gevoel van ruimte versterkt.

BEZICHTIG DE WONING

Ben je geïnteresseerd in een ruime en comfortabele woning in een rustige wijk met alle voorzieningen dichtbij? Deze woning in De Gors-Noord zou zomaar je nieuwe thuis kunnen zijn. Bekijk de details op onze website en plan direct een bezichtiging in. Dit huis is klaar om van jou te zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 130

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 130

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend