Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geniet van de gemakken van gelijkvloers wonen in een appartement, maar dan wel met genoeg ruimte voor een comfortabel leven. Naast 72 vierkante meter woonoppervlakte heb je de beschikking over een balkon, een berging en (optioneel) een ruime garage.

Hier richt je gemakkelijk je eigen plekje in. In de woon-eetkamer met houten vloer zit je in de winter lekker warm bij de haard, en in de zomer geniet je van het vrije uitzicht vanaf het balkon.

Het groene uitzicht en de centrale locatie dragen bij aan het woongenot. Hier waan je je niet midden in de stad, terwijl het centrum slechts 10 minuten fietsen is.

Bovendien geniet je hier van twee slaapkamers met vaste kasten, een badkamer en keuken van prima formaat én alle voordelen van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren.

Locatie Het Twekkelerveld is een diverse en actieve wijk met een levendig karakter. Behalve dat alle voorzieningen in de buurt zijn (scholen, winkel- en gezondheidscentrum) ben je ook snel in het centrum van Enschede, op de snelweg, bij de Universiteit Twente en voetbalstadion De Grolsch Veste. En een tip van de locals: ga je graag uit eten en wil je eens iets anders dan het centrum van Enschede? Vlakbij vind je Eetcafé De Fusting.

Aan de overkant van de Hengelosestraat is het Abraham Ledeboerpark. Ooit verkozen tot een van de mooiste parken van Europa. In je vrije tijd krijg je zo makkelijk je gewenste dosis natuur.

Hou je van sporten? Voor sportliefhebbers is er ook genoeg te beleven: in de buurt zijn onder andere een voetbalvereniging, een golfbaan en Crossfit Twente.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: “Pak je koffers maar vast in! "

Indeling van de woning

Kom binnen in het appartementencomplex en neem de trap of lift naar de derde verdieping. Je komt binnen in de hal, vanaf hier heb je toegang tot alle ruimtes. Meteen rechts vind je de keuken met gaskookplaat en oven en daarnaast de badkamer met ligbad. Aan de linkerkant zijn de twee slaapkamers. Loop je verder, dan kom je langs het aparte toilet en vervolgens in de ruime en lichte woon- en eetkamer met toegang tot het balkon. Een extra slaapkamer is zo te maken van de eetkamer.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1964. - Woonoppervlakte: 72,3 m2. - Balkon: 3,8 m2. - Inhoud: 212 m3. - Externe berging en garage: 25m2 - De garage is er eventueel apart bij te kopen! - Kunststof en houten kozijnen (2003) - Enkel en dubbel glas. - Energielabel: C - Warmwater boiler (huur) - Rolluiken en buitenzonwering. - Servicekosten 224 euro per maand inclusief erfpacht (fiscaal aftrekbaar). - Afgesloten entree met lift. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 225

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 225

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede