Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Alles tiptop in orde, hoogwaardige afwerking en geen gedoe met nieuwe vloeren of het plaatsen van een keuken, dat is zó fijn. Pak je dozen uit, creëer je eigen sfeer en geniet direct van je nieuwe woning. Ben je klaar voor de volgende stap in je leven? Deze nieuwbouwwoning uit 2017 is in ieder geval helemaal klaar voor jou!

Kom binnen in een ruim, modern en stijlvol ingericht huis. Alles is tot in de puntjes verzorgd, geïsoleerd en ingericht. De kleuren zijn naturel en basic, waardoor je makkelijk je eigen draai geeft aan de uitstraling met je eigen meubels en accessoires. De moderne keuken en badkamer, 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping maken je wooncomfort compleet. Bovendien is de woning voorzien van 4 zonnepanelen, dat scheelt op de energierekening!

Locatie De Noordbrabantstraat ligt in de buurt Cromhoffsbleek-Kotman. Je kijkt uit op een groenstrook en hebt weinig last van het verkeer door de afstand tot de straat. Zowel het grote winkelcentrum Zuid als winkelcentrum Boswinkel zijn in de buurt, en het stadscentrum is ongeveer 10 minuten fietsen. In de wijk vind je naast alle winkels voor je dagelijkse benodigdheden ook een tandarts, huisarts, basis- en voortgezet onderwijs en een grote speeltuin. Ook sportliefhebbers komen aan hun trekken: atletiekclub TION en voetbalvereniging Victoria ’28 zijn vlakbij.

Deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie.

Quote van onze makelaar Stefan van den Aker: “Ruime, moderne en energie zuinige nieuwbouw tussenwoning op mooie locatie en eigen parkeerplaats achter de woning".

Indeling van de woning

Begane grond: Parkeer je auto op je eigen parkeerplaats op het pleintje en kom binnen in de hal met apart toilet en trapopgang. Vanuit hier loop je direct de ruime woonkamer binnen. Dankzij de ligging op het zuiden en de grote raampartij met schuifpui heb je flink wat natuurlijke lichtinval. De tegelvloer met vloerverwarming maakt het een comfortabele ruimte.

Links om de hoek is de open keuken met diverse moderne inbouwapparatuur: een vaatwasser, elektrische oven, keramische kookplaat en koelkast. Zo ben je van alle gemakken voorzien, en bovendien is er een barretje zodat koken een gezellige sociale activiteit is.

1e verdieping: Via de vaste trap bij de voordeur bereik je de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Er zijn twee grote slaapkamers en een kleinere. De badkamer heeft een regendouche en handdouche, een toilet en wastafel.

2e verdieping: Via een vaste trap bereik je de bevloerde en geïsoleerde zolderverdieping met dakraam. Hier is ruimte voor de CV-opstelling, de wasmachine aansluiting, omvormer en mechanische ventilatie motor en bergruimte, maar met een paar aanpassingen is hier ook een vierde kamer te realiseren.

Tuin: De tuin op het zuiden is betegeld met twee kleine borders met beplanting. Achterin is een vrijstaande berging van ongeveer 5 m2, dus genoeg ruimte voor je tuinspullen en fietsen. De tuin bereik je via de schuifpui in de woonkamer of via de poort achter in de tuin.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 2017 - Perceeloppervlakte: 145 m2. - Woonoppervlakte: 127 m2. - Inhoud: 445 m3. - Externe bergruimte: 4,8 m2. - Eigen parkeerplaats achter de woning. - Achtertuin oriëntatie zuid. - Volledig geïsoleerd. - Hardhouten binnenkozijnen, stalen buitenkozijnen. - Aantal zonnepanelen: 4 (2017). - Energielabel: A - Internet: glasvezel - Mechanische en natuurlijke ventilatie. - HR-combi-ketel (Intergas, 2017, eigendom). - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte 145

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte 145

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede