Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrije inloop tijdens het Open Huis van zaterdag 6 april tussen 11.00 uur en 15.00 uur

Een unieke kans; wees welkom bij dit volumineuze woonhuis in "grachten pand-stijl".

Wij bieden deze duurzame en energiezuinige woning aan gelegen aan de rand van de binnenstad van Hengelo. De woning heeft maar liefst 4 verdiepingen met totaal 5 slaapkamers. Geniet van je eigen achtertuin of in de ruim opgezette, gezamenlijke binnentuin met de overige buren. Beneden in de parkeergarage is een plek om de auto te parkeren. Vanuit hier kom je via de ruime kelder de woning binnen. Deze woning wordt verwarmd doormiddel van stadsverwarming en heeft geen gasaansluiting.

Locatie: De woning bevind zich op loopafstand van de binnenstad van Hengelo, tevens is het station op een paar minuten loopafstand. Vanuit de keuken heb je vrij zicht op de voormalige Hengelose Bierbrouwerij. Voor je dagelijkse boodschappen loop je binnen 2 minuten naar de dichtstbijzijnde supermarkt.

Makelaar aan het woord: Zoek je ruimte en licht op een fijne, centrale plek. Voel je dan welkom om deze riante woning te komen bekijken.

Indeling van de woning: Begane grond: entree/hal met meterkast, separaat toilet met fontein, trap naar de kelder en trapopgang naar eerste verdieping, woonkamer met openslaande tuindeuren, eenvoudige open keuken met inbouwapparatuur. Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers, badkamer met ligbad, dubbele wastafel, toilet en douche, trapopgang naar tweede verdieping. Tweede verdieping: overloop, twee slaapkamers waarvan de grootste met dakterras van ca 14 m2, trapopgang naar de 3e verdieping. Derde verdieping: overloop en 5e slaapkamer. Tuin: noordwest gelegen, volledig betegeld terras en voorzien van een eigen berging. Daarnaast is er een gezamenlijke binnentuin met de naaste buren.

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 2011 - Perceeloppervlakte: 268 m2 - Woonoppervlakte: 159 m2 - Inhoud: 565 m3 - Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas HR (volledig geïsoleerd) - VvE bijdrage: ca. € 123,- p.m. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 639

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 639

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV