Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hou je van rust, maar woon je wel graag op loopafstand van vele gezellige terrasjes, restaurants, musea en aantrekkelijke winkels? Dan verdient deze woning aan de Doelenstraat 6 zeker jouw aandacht!

De Doelenstraat (zijstraat van de Twijnstraat, in hartje Utrecht) is een rustig straatje zonder verkeer, gelegen in de mooie Museumwijk en binnen beschermd stadsgezicht. Hiervandaan kan je alles in de stad lopend of met de fiets doen! Het OV is ook om de hoek: Station Vaartsche Rijn ligt op minder dan 5 minuten loopafstand.

De woning is met ca. 36 m² woonoppervlak zeer geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens. De woon/eetkamer met open keuken, badkamer en slaapkamer bieden een gezellige en knusse woonsfeer. Heel uniek is de originele waterput in de woonkamer. Een leuk detail en levende herinnering aan de historie! Zoals dat gaat in de gezellige binnenstadbuurtjes zet iedereen een bankje voor de woning om lekker buiten te zitten. De mooie grachten en groene singels in de directe omgeving nodigen ook uit voor een mooie stadswandeling.

Kortom, reden genoeg om een bezichtiging te plannen, wij leiden je graag rond!

Indeling Begane grond We staan hier meteen in de woon/eetkamer met open keuken voorzien van gebeitste grenen vloerdelen. Dit is een gezellige en complete leefruimte. Achter de open trap bevindt zich de keuken in hoekopstelling, met kunststof blad, 4 pits gaskookplaat, rvs-afzuigkap en koelkast. De zithoek is rechts van de keuken en de eetkamertafel staat gezellig voor het authentieke schuifraam, naast de oude waterput (met verlichting, afgedekt met een glazen plaat).

1e verdieping: De open trap brengt ons naar de 1e verdieping. Vanaf de overloop (met lichtkoepel) is er toegang tot de stook/bergruimte, de ruime slaapkamer en de badkamer. De betegelde badkamer is in 2019 vernieuwd en voorzien van een toilet, wastafel met meubel, handdoekradiator, inloopdouche en de wasmachine-aansluiting. De slaapkamer met dakkapel en extra Veluxraam is ruim genoeg voor een tweepersoons bed en extra bureau/werkplek. Een grote schuifdeurkast biedt genoeg ruimte voor de kleding. In de bergruimte op de overloop bevindt zich de CV ketel (Remeha Avanta 2008).

Bijzonderheden: * Gezellige (binnen)stadswoning, gelegen in de historische museumwijk; * Rustige ligging in autovrij straatje; * Gelegen binnen een gebied van beschermd stadsgezicht; * Bouwjaar 1901; * Erfpachtcanon afgekocht; * Gebruiksoppervlakte wonen ca. 36 m²; * Badkamer in 2019 vernieuwd; * Originele waterput aanwezig als uniek detail; * Woning is gelegen op het zuidoosten; * Gelegen in een gebied met parkeervergunning/betaald parkeren; * Oplevering in overleg, kan snel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 36
Inhoud woonhuis 128

Overige

Perceel oppervlakte 22

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 36
Inhoud woonhuis 128

Overige

Perceel oppervlakte 22

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij