Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben jij opzoek naar jouw droomhuis vlakbij het bruisende centrum van Utrecht? Dan is deze bijzondere woning aan de Pepermuntstraat precies wat je zoekt! De woning is instapklaar en biedt het beste van comfort, stijl en locatie.

Hoewel de buitenkant van de woning misschien niet direct indrukwekkend oogt, zal de binnenkant je positief verrassen. Zodra je de woning binnen stapt zal je worden verrast door de charme van de ruimtes. De woning is voorzien van een royale woonkamer, fijne keuken, slaapkamer met badkamer en suite en gezellige patio op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer te vinden. Het zeer ruime dakterras is gelegen op het westen en een echte kers op de taart.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige straat met alles wat het stadsleven te bieden heeft op steenworp afstand. De ligging is perfect, dicht bij diverse winkels, scholen (incl. Engelstalige school), sportverenigingen, parken, restaurants en het openbaar vervoer. Zo is Station Leidsche Rijn gemakkelijk te bereiken.

Indeling

Begane grond:
Je komt binnen in de entree met meterkast en toiletruimte en krijgt toegang tot de woonkamer. Hier word je begroet door een zeer prettige en ruime kamer met zicht op de patio. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken. Deze is voorzien van denkbare inbouwapparatuur en een moderne afwerking.
Via de lange hal is de ruime slaapkamer op de begane grond te bereiken. Ook deze kamer kijkt uit op de patio. De badkamer en suite biedt privacy en comfort en is voorzien van een toilet, douche en wastafel. Aan het einde van de hal vind je de trapopgang en bereik je de inpandige berging. Deze is voorzien van elektra, water en verwarming.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer en 2 slaapkamers. Deze badkamer is modern ingericht en voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel en vloerverwarming. De slaapkamers bieden voldoende ruimte waarbij de kamer aan de achterzijde uitkijkt over het dakterras.

Dakterras:
Het zeer royale dakterras is gelegen op het westen en voorzien van sierbestrating. Kijk uit over de wijk en geniet van het buitenleven op hoogte.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2000;
- Perceeloppervlakte: 112m²;
- Inhoud: 362,6m³;
- Woonoppervlakte: 110,3m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Gedeeltelijk voorzien van aluminium kozijnen;
- Verwarming middels waterverwarming;
- Warm water middels centrale voorziening;
- Voorzien van 2 badkamers en 3 toiletten;
- Inpandige berging voorzien van water, elektra en verwarming;
- Voorzien van alarminstallatie;
- Zeer ruim dakterras van 50 m²;
- Perfecte ligging nabij het centrum van Utrecht;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 110
Aantal verdiepingen 2

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 112
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 110
Aantal verdiepingen 2

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 112
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

HMN Makelaars