Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Welkom bij het appartement op de negende verdieping aan de Beneluxlaan 184, waar wonen samengaat met een adembenemend uitzicht over de skyline van Utrecht. Dit appartement beschikt over een woonkamer met panoramisch uitzicht, 2 slaapkamers met badkamer (en suite) en een balkon.
Ligging:
Door de centrale ligging is het appartement goed bereikbaar. Binnen 10 minuten fietsen bereik je Utrecht CS en de binnenstad. De halte van de tram is vrijwel voor de deur. Op loopafstand vind je voldoende winkels o.a. winkelcentrum Nova voor de dagelijkse benodigdheden. Verder zijn er in de directe omgeving diverse sportfaciliteiten, scholen en kinderdagverblijven. De uitvalswegen A2 en A12 zijn op enkele autominuten te bereiken.

Begane grond:
Centrale entree met bellentableau en brievenbussen, liften naar de verdiepingen en hier krijg je ook toegang tot je eigen inpandige berging die voorzien is van elektra.

Appartement:
Je komt binnen in een ruime hal. Deze geeft toegang tot alle vertrekken. In de hal zijn ook de meterkast, het toilet en een grote bergkast gesitueerd. Aan de voorzijde vind je de dichte keuken en een van de slaapkamers. De keuken heeft een rechte opstelling en beschikt over voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, kookplaat en oven. Door het grote raam komt voldoende daglicht waardoor het een aangename werkruimte is. De slaapkamer is van prima formaat en kan als logeer- en of werkkamer worden gebruikt. Via de slaapkamer krijg je toegang tot de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad met handdouche en wastafel. Verder zijn hier de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger en de opstelling van de boiler. De tweede slaapkamer is te betreden vanuit de hal maar ook via de badkamer. Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot het balkon. Vanuit de woonkamer heb je een schitterend uitzicht over de skyline van Utrecht en krijg je toegang tot het balkon.

Kortom:
Dit appartement aan de Beneluxlaan 184 is niet alleen een woning; het is een ervaring om te genieten van het beste dat wonen in de stad te bieden heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. We kijken ernaar uit om je rond te leiden in deze fijne woning.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1963;
- Inhoud: 250,9 m³;
- Woonoppervlakte: 77,5 m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- VvE bijdrage: €195,94 per maand;
- Voorzien van houtenkozijnen, grotendeels dubbelglas;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Warm water middels geiser (huur);
- Alle silliconenafdichtingen van badkamer en keuken zijn vervangen (oktober 2023);
- Alle muren en plafonds zijn gewit (oktober 2023);
- Berging/box voorzien van elektra;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1963
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 77
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1110
Appartement Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1963
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 77
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1110
Appartement Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

HMN Makelaars