Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de Brederostraat ligt dit FANTASTISCHE 3-KAMERAPPARTEMENT met vrij uitzicht! Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en te bereiken per trap of lift. Dit appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een balkon op het zuidoosten! Mis deze kans niet om uw ideale thuis te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en plan uw bezoek aan uw toekomstige droomappartement!

Ligging: Het appartement ligt op loopafstand van de dorpskern van Maarssen-dorp, waar u van alle dagelijkse boodschappen voorzien kunt worden. Hier kunt u tevens ook een heerlijk hapje eten of wandelen langs de rivier De Vecht. U bent met 10 fietsminuten bij de Maarsseveense Plassen of met 15 minuten bij de Haarrijnse Plas waar u heerlijk kunt wandelen.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: De centrale entree is gelegen aan de Brederostraat. De entree is voorzien van een bellentableau en brievenbussen. Via de 2e hal komt u bij de lift en de trapopgang die toegang bieden naar de kelder, 1e en 2e verdieping. Via een loopdeur in deze hal bereikt u tevens het afgesloten parkeerterrein.

1e verdieping: Entree: De entree van de woning bevindt zich op de 1e verdieping. Via de voordeur (elektrische bedienbaar) bereikt u de hal. De hal is voorzien van een meterkast en een toilet met fonteintje en biedt toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer, cv- en wasruimte en de woonkamer.

Woonkamer: Voel je welkom en geniet van de ruime woonkamer die naadloos overloopt in de open keuken. De grote ramen (voorzien van elektrische screens) laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen, waardoor een lichte en uitnodigende sfeer ontstaat. De woonkamer biedt toegang via een schuifdeur tot het balkon met uitzicht op de groene speelweide.

Keuken: In de open keuken bent u van alle gemakken voorzien. De keuken biedt veel bergruimte en is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; Een koelkast met vriesvak, een vaatwasmachine, een combi-oven (Siemens), een inductieplaat met afzuigkap (Siemens) en een dubbele wasbak met kraan.

Balkon: Stap naar buiten en geniet van het prachtige uitzicht vanaf uw eigen balkon. Met vrij uitzicht over de omgeving kunt u ontspannen en tot rust komen terwijl u geniet van een verfrissend briesje. Vindt u het te warm in de zon? Dan kunt u het elektrische zonnescherm laten uitschuiven en alsnog genieten in de schaduw.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een draaikiepraam. Slaapkamer 2: De (master)slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een kledingkast en heeft eveneens draai-kiepraam met hor.

Beide slaapkamers zijn voorzien van raampartijen over de gehele breedte van de slaapkamer.

Badkamer: De eenvoudige badkamer is voorzien van een douchecabine, een 2e douche (voor rolstoelgebruikers), een wastafel met wastafelmeubel en een handdoekradiator.

Cv-wasruimte: De inpandige cv- en wasruimte is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting, cv-ketel (Nefit) en de mechanische ventilatie-installatie. Tevens biedt deze ruimte extra bergruimte door de planken aan de wanden.

Berging: De inpandige berging is gelegen in de kelder van het gebouw en voorzien van elektra. De berging biedt veel bergruimte door de 2 kasten en nog steeds ruimte om 2 fietsen te plaatsen!

Parkeerplaats: De eigen parkeerplaats is gelegen op een afgesloten terrein middels een slagboom. De parkeerplaats is met de auto te bereiken via de Tesselschadestraat. Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Ruim appartement gelegen op de 1e verdieping. - Prachtig vrij uitzicht vanaf de woonkamer en het balkon. - De woonkamer: ramen voorzien van elektrische screens en het balkon van een elektrisch zonnescherm. - Voordeur is elektrisch bedienbaar. (extra handig voor rolstoelgebruikers) - De (master)slaapkamer is voorzien van een hor. - Separate cv- en wasruimte. - Separate inpandige berging in de kelder. - Fietsentunnel te bereiken via de parkeerplaats naar de kelder. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Nefit, 2019). - Energielabel: A. - Elektra: 8 groepen en aardlek is aanwezig. - Servicekosten: € 164,= p.m. Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 277

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 277

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen