Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

PERFECTE WONING MET 4 SLAAPKAMERS EN VRIJ UITZICHT in de gewilde kindvriendelijke wijk Zandweg-Oostwaard in Maarssen-Dorp. Deze woning is prachtig onderhouden en is de moeite waard om te zien! De strak afgewerkte woonkamer nodigt uit tot gezellige momenten en creëert de perfecte ambiance voor ontspanning en samenzijn. Aan zowel de voor- als achterzijde kijk je vrij weg, echt een groot pluspunt! Er zijn 4 slaapkamers, een moderne badkamer en keuken en een diepe achtertuin met achterom met berging. Maak vandaag nog een afspraak om uw nieuwe thuis te ontdekken en bel ons!

Ligging: De woning ligt aan de Buitenweg in de populaire wijk Zandweg-Oostwaard. De wijk heeft een cafetaria, fysio- en sportcentrum, 2 basisscholen, een kinderdagverblijf en via Park Vechtenstein (met kinderboerderij) en rivier De Vecht is de gezellige dorpskern van Maarssen snel te voet of per fiets bereikbaar. Hier zijn tevens alle overige voorzieningen aanwezig. Vanuit de wijk ben je in een mum van tijd op een van de grote uitvalswegen. Een mooie, rustige locatie!

Bereikbaarheid De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Entree met de meterkast, het toilet met zwevend closet en fonteintje, een handige trapkast en een garderobe nis, de trapopgang naar eerste verdieping en toegang naar de woonkamer. Woonkamer: Stap binnen in deze lichte woonkamer en laat u verrassen door de ruimtelijkheid en comfort. De grote raampartijen, tezamen met de loopdeur naar de tuin laten het zonlicht gul binnenstromen waardoor elke hoek van de kamer wordt verlicht. De naadloze overgang naar de open keuken zorgt voor een gevoel van verbondenheid in huis. Dit is het hart van het huis waarin u zich direct thuis zult voelen.

Keuken: Of u nu een doorgewinterde chef-kok bent of gewoon van koken houdt, deze keuken belooft een oase van comfort, functionaliteit en stijl te zijn waar u met plezier zult vertoeven. Met zijn uitnodigende U-opstelling en uitgebreide assortiment aan hoogwaardige inbouwapparatuur, biedt deze keuken alles wat u nodig heeft om uw culinaire creativiteit tot leven te brengen. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur, te weten: 4-pits inductieplaat, afzuigkap, koelkast en separate vriezer, vaatwasser en combi-oven.

Tuin: Buiten vindt u een diepe achtertuin met schommel en is compleet met berging en achterom. De woning heeft aan de achterzijde een elektrisch zonnescherm. U kunt hier heerlijk ontspannen in de buitenlucht, een ideale plek voor zomerse barbecues, tuinfeesten en kostbare familiemomenten. Deze tuin biedt een heerlijke speelplek voor de kinderen.

Garage/Berging: De stenen berging staat achter in de tuin en is voorzien van elektra.

1e verdieping:

Overloop: De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn alle drie voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn netjes afgewerkt. Slaapkamers: Slaapkamer 1: ligt aan de voorzijde van de woning en biedt prachtig uitzicht over de Buitenweg. Slaapkamer 2: de (master) slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en kijkt uit over de tuin, waar u zich heerlijk kunt terugtrekken voor een goede nachtrust en ontspanning na een lange dag. Slaapkamer 3: ligt ook aan de achterzijde van de woning en biedt u een gezellige ruimte met zicht over de tuin. Badkamer: Stap binnen in uw eigen oase van ontspanning en verfrissing, deze moderne badkamer is geheel betegeld met een donkergrijze tegel op de vloer en een witte tegel tegen de wanden. Er is een ligbad met douche, een tweede toilet, een wastafelmeubel en een designradiator. Het raam zorgt voor natuurlijk licht en ook verse lucht.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De bovenverdieping is doordrenkt met natuurlijk licht dankzij het dakvenster. Hier vindt u de cv opstelling, mechanische ventilatie, wasmachine- en drogeraansluiting. De overloop is voorzien van een laminaatvloer en er is veel bergruimte achter de schotten. Slaapkamers: Slaapkamer 4: deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel waardoor de ruimte niet alleen van extra lichtinval heeft, maar ook prachtig vrij uitzicht biedt over de Buitenweg. Deze kamer straalt een gevoel van ruimte en comfort uit of het nu gaat om een rustige studieplek, een gezellige slaapkamer of hobbyruimte. Een ruimte met eindeloze mogelijkheden waar u uw eigen persoonlijke stempel op kunt drukken. Deze kamer is tevens voorzien van een laminaatvloer.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Heerlijke gezinswoning in de gewilde kindvriendelijke wijk Zandweg-Oostwaard in Maarssen-Dorp. - Woning met 4 slaapkamers, lichte keuken en moderne badkamer. - Schilderwerk buiten is van 2020. - Geheel geïsoleerde woning. - Dak berging voorzien van nieuwe bitumen dakbedekking (2023). - Verwarming en warm water: cv-ketel Nefit ProLine HRC (2023). - 8 zonnepanelen (2021 met garantie). - De woning is voorzien van mechanische ventilatie. (all-in-1 CVE-S moisture sensor RFT, september 2021) - Energielabel: A. - Elektra: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. - Deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie. Verkoper vertelt:

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 415

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 415

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen