Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

| CASANOVA - 2022 OPGELEVERD | 124 m² | 18e VERDIEPING |

In de toffe onlangs opgeleverde woontoren Casanova bieden wij u op de 18e verdieping dit appartement met maar liefst 124 vierkante meter woonoppervlakte. Het appartement is gelegen op de zuid/west hoek van het gebouw waardoor u prachtig uitzicht heeft over zowel de Maas als het centrum van de stad. Het appartement is voorzien van een moderne keuken met al het wenselijke inbouwapparatuur en prachtig sanitair. U hoeft alleen nog de puntjes op de i te zetten en het grote genieten kan beginnen!

De Casanova is de nieuwste aanwinst van het Wijnhavenkwartier en springt mooi in het zicht door de driehoekige vorm van het gebouw. Het gebouw is verbonden met de woontoren The Muse waarmee een prachtige daktuin op de vijfde verdieping wordt gedeeld. En hoewel u in het gebouw zelf van de rust kunt genieten, bent u slechts een lift-ritje verwijderd van de gezellige drukte van het centrum. Zo krijgt u het beste van beide werelden!

HET APPARTEMENT
Het appartement is gelegen op de 18e verdieping. Via de voordeur is het appartement te betreden waarbij de hal toegang geeft tot de berging en het toilet. De woonkamer is ruim en vanwege de grote raampartijen ervaart u prettige lichtinval en een fantastisch uitzicht over de stad. De open keuken is voorzien van al het wenselijke inbouwapparatuur, waaronder een wijnklimaatkast!

Via de tweede hal bereikt u de twee slaapkamers, die beide goed van formaat zijn. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en tweede toilet.

Op de vierde verdieping beschikt het appartement over een privé-berging. U heeft de mogelijkheid een parkeerplaats te kopen in de ondergelegen parkeergarage (€ 45.000,-).

VOORZIENINGEN
Daktuin
De daktuin die tussen de torens van The Muse en CasaNova komt is straks ongeveer 1.500 m² groot wordt een ontspannende en groene ontmoetingsplek, exclusief voor de bewoners van de beide torens. Voor de inrichting van deze daktuin worden straks keuzes gemaakt op het gebied van materiaal en beplanting. Daarbij is het uitgangspunt dat deze moeten passen bij de luxueuze uitstraling van het woongebied. Ook zal de inrichting van de daktuin erop zijn gericht dat bewoners elkaar er op ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

Gastenkamers
Heeft u meerdere gasten over? Bied hen gerust een overnachting in één van de gastenkamers in The Muse aan. Zeer comfortabel, wanneer het diner uitloopt, maar uiteraard ook zeer geschikt voor een plotseling familiebezoek.

Gemeenschappelijke keuken
Aan de collectieve daktuin zijn keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat u makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor de catering van een heerlijke lunch of zomerse BBQ hoeft u niet direct terug naar uw appartement.

Werk- en atelierruimte
Het gemak van een appartement midden in de stad combineren met werken aan huis? Of de beschikking hebben over een atelierruimte, midden in de stad? In CasaNova zijn op de 6e verdieping enkele kleinschalige ateliers en werkruimten ingepland. Een voorziening die men elders nauwelijks treft in het centrum van de grote steden.

Fitnessruimte & Gym
In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat u met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven. Exclusief voor de bewoners van CasaNova en The Muse, wordt een fitnessruimte gecreëerd met de nieuwste cardio apparaten. Fit worden met zicht over de stad, de Maas en de Wijnhaven!

Bringme boxen
Naar het postkantoor moeten voor een gemiste levering van een pakketje of een zending is niet meer nodig! Met het Bringme-concept heeft u een flexibele postbus aan huis. Bij de entree laat de bezorger weten in welk vak hij de zending heeft achtergelaten. Bij thuiskomst opent u met de app op uw smartphone het kluisje en neemt u het pakket eenvoudigweg met de lift mee omhoog.

Huismeesterservice
Prettig om een eigen bemande huismeesterspost in The Muse te hebben, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.


BIJZONDERHEDEN
- energielabel A+;
- gelegen op eigen grond;
- opgeleverd in 2022;
- ca. 124 m² woonoppervlak;
- ca. 14 m² buitenruimte;
- verwarming en warm water via stadsverwarming (geen GAS!);
- appartement met twee slaapkamers;
- bijdrage Vereniging van Eigenaren appartement ca. € 339,55 en parkeerplaats ca. € 40,-;
- eigen berging op de vierde verdieping (A-156);
- mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats op de eerste verdieping (A-37) voor een koopsom van € 45.000,-;
- oplevering in overleg, conform Lijst van Zaken

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst worden de volgende aanvullende artikelen opgenomen:
- niet-zelfbewoondclausule;
- voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- as-is-where-is;
- vanwege de (her)ontwikkeling van het gebied wordt er een clausule opgenomen dat u een woning koopt in een (her)ontwikkelingsgebied.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 409
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A_P
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 409
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Aan water Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A_P
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars