Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op loopafstand van het bruisende centrum van Leiden vindt u dit 3-kamerHOEKappartement op de 3e (TOP)verdieping van het op een gewilde locatie gelegen appartementencomplex ’Den Stadsjonker’. De eigen berging vindt u in de onderbouw. Dit appartement is goed geïsoleerd en het moderne, niet alledaagse gebouw met atrium inclusief glazen dak, is voorzien van een liftinstallatie. Ook zijn er vier zonnepanelen die bij het appartement behoren. Prettig voor het milieu en voor uw portemonnee, want ze dragen bij aan lagere maandelijkse energielasten. De woning beschikt o.a. over een lichte woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer met ligbad + separate douche en een zonnig balkon gelegen op het zuidwesten. Woont u graag dichtbij voorzieningen zoals horeca, musea, theater, winkels, de gezellige markt en het openbaar vervoer? En is het voor u ook belangrijk dat het LUMC, Bio Science Park, universiteit, NS Leiden Centraal en uitvalswegen (A4/N11, A44/N206) goed bereikbaar zijn? Dan verdient deze woning zeker een bezichtiging!

Gemeenschappelijk afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Toegang tot de eigen berging. Atrium met glazen dak.

Via de lift en/of het trappenhuis in het atrium heeft u toegang tot het appartement gelegen op de 3e verdieping (bovenste woonlaag).

Entree woning, hal, intercominstallatie, meterkast en een toilet + fonteintje. Separate (berg)ruimte met de wasmachineaansluiting, mechanische ventilatie- unit, cv-opstelling (12/2019) en de omvormer voor de zonnepanelen. Aan de voorzijde van deze aantrekkelijke woning vindt u een slaapkamer met vaste kast. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, separate doucheruimte, wastafelmeubel en een radiator. Opvallend lichte woonkamer met extra zijramen. De open keuken is o.a. voorzien van een inductiekookplaat, combimagnetron, oven, vaatwasser en een vrijstaande koel/vriescombinatie. Zonliefhebbers opgelet! Op het zonnige balkon, gelegen op het zuidwesten, is het goed toeven. Het elektrisch bedienbaar zonnescherm zorgt voor comfort. Beeldt u zich eens in… Het is zomer. U komt thuis van uw werk. Even bijkomen, genieten van de zon en de dag doorspreken onder het genot van een gekoeld drankje. Onwerkelijk?

Het betreft hier een actieve VvE, servicekosten: € 123,02 per maand.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, de erfpachtcanon bedraagt € 54,37 per maand. De hal, slaapkamers, woonkamer en keukenruimte zijn voorzien van een laminaatvloer. Verkoper heeft niet in registergoed gewoond.

Aanvaarding: 15 mei 2024 / in overleg.

Energielabel B.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1999
Gebruiksopp. wonen: 84 m2
Bruto inhoud woning: 277,50 m3

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 277.5
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 277.5
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2019
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Werk Makelaardij