Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat zijn ze zeldzaam, van die maisonnette appartementen met uitzicht op een groene binnenplaats. Drie keer raden; we hebben zo’n ruime en lichte woning die wij u mogen aanbieden! Het appartement biedt het hedendaagse wooncomfort met een luxe open keuken (2020) en een moderne badkamer (2019). In de living ervaart u een ruimtelijke, lichte en toch knusse sfeer waardoor u elke dag heerlijk thuiskomt! Verder beschikt de woning over drie slaapkamers en is die afgewerkt met een bijzonder goed oog voor stijl. Maar dan zijn we er nog niet, want er is ook nog een fijn terras. Deze is gelegen op het westen waardoor u optimaal kunt genieten van de buitenlucht en de zon. Vanaf het terras is er zicht op de gezamenlijke binnenplaats. Rustig gelegen, maar toch tussen de gezellige bedrijvigheid van spelende kinderen. Op loopafstand van winkelcentrum ‘De Loper’ met een divers winkelaanbod. Bovendien is het openbaar vervoer en een wijkpark in directe omgeving. Kortom een fijne plek om u thuis te voelen!

Indeling:

Begane grond:
De gezamenlijke binnenplaats is een plek met veel groen en water. Hieromheen zijn er verschillende afgesloten portieken. De buitenzijde van dit portiek beschikt over een bellentableau. Door middel van dit bellentableau is het gezamenlijke trappenhuis, de berging in onderbouw en het appartement op de eerste verdieping te bereiken.

Eerste verdieping:
Vanaf de galerij is er toegang tot de eerste woonlaag van deze nette maisonnette woning. De entreehal is voorzien van de meterkast, de garderobe en een aparte toiletruimte. Deze toiletruimte is in 2021 vernieuwd en daardoor een strakke en moderne uitstraling gekregen. Ook zijn de drie slaapkamers en de badkamer vanuit de entreehal te bereiken. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Beide slaapkamers zijn goed bemeten ruimtes en bieden, door de raampartijen, zicht op de straat en de school. De grootste slaapkamer beschikt over een vaste kast, die over de gehele breedte van de kamer loopt. De andere slaapkamer is voorzien van een plafondventilator en een wasmachine aansluiting. Het laatste vertrek van deze verdieping is de badkamer. De badkamer is in 2019 volledig gerenoveerd en sluit daardoor prachtig aan bij de stijl in de rest van de woning. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel, handdoeken radiator, mechanische ventilatie en spots in het plafond.

Tweede verdieping:
Door middel van de bordestrap is de tweede verdieping te betreden. Vanuit het platform van deze trap kijkt u zo, door het grote raam, uit op de binnenplaats. Dit raam zorgt niet alleen voor een leuk uitzicht, maar ook voor extra natuurlijk lichtinval. De tweede verdieping en tevens de woonlaag is voorzien van een vaste kast met de cv-ketel opstelling. Daarnaast staat er een bureau waardoor u fijn kunt werken en toch in contact kunt blijven met de medehuisgenoten in de eetkamer en de keuken. Vanuit deze werkplek kijkt u namelijk zo, door middel van het raam, de keuken in. Dit zorgt voor een zeer fijne connectie. In de eet-, woonkamer en keuken ligt een prachtige laminaat vloer. Door de grote raampartijen aan beide zijdes van de woning stroomt enorm veel natuurlijk licht de woning binnen. Hierdoor voelt de woning sfeervol en ruimtelijk aan. De woonkamer staat in verbinding met de moderne open keuken. De hoekkeuken is in 2020 geplaatst en daardoor voorzien van alle gemakken en luxe zoals een inductie kookplaat, combi-oven, vaatwasmachine, koelkast en vriezer. Er is voldoende kastruimte gecreëerd en bovendien is er een grote vaste kast waardoor u nog meer ruimte heeft om uw voorraden netjes op te bergen.

Exterieur:
Wat een heerlijk terras! Vanuit deze buitenruimte kijkt u zo op de gezamenlijke binnentuin waardoor u optimaal kunt genieten van deze rustige en serene plek. Het terras is gelegen op het westen waardoor u vooral in de late middag en avond in de zon kunt zitten. Het elektrisch bedienbare zonnescherm geeft de mogelijkheid om ook dan een schaduwplek te kunnen maken. Het raam bij de trap beschikt over een elektrisch bedienbare screen.

Ligging:
De woning is gelegen in het geliefde en kindvriendelijke Holy-Noord. Onder andere op loopafstand van het wijkpark waar mogelijkheid is tot wandelen, de hond uit te laten en de stadsboerderij te bezoeken. Ook zijn de bushalte, tramhalte en winkelcentrum ‘De Loper’ te voet te bereiken. Bovendien zijn in de omgeving verschillende speeltuinen en scholen waardoor dit een fijne plek is om te wonen met kinderen. In de straat is voldoende vrije parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1978
- Energielabel C
- Aparte toiletruimte vernieuwd, 2021
- Keuken geplaatst, 2020
- Badkamer vernieuwd, 2019
- Eigen berging in onderbouw
- Vrije parkeermogelijkheid in de straat
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, 2010
- Volledig voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
- Actieve VvE, bijdrage € 214,26 p/m
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg

Woonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen. Notariskeuze en kosten In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 334
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2010
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Maisonnette Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 36
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 14
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 334
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2010
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Maisonnette Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 36
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 14
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars