Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het gehele jaar door van het buitenleven genieten! Een enkele keer komt er zo'n aantrekkelijke eengezinswoning beschikbaar aan een leuk autovrij speelpleintje in de gewilde kindvriendelijke woonwijk Stevenshof in Leiden. Tuingerichte woonkamer, aangebouwde serre, gezellige open keuken, moderne badkamer met ligbad, de dakkapelen zorgen voor extra woonruimte, vier slaapkamers en een aantrekkelijk diepe achtertuin. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van deze moderne instapklare eengezinswoning. De woning is goed geïsoleerd (energielabel A) en voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. CV/WW via stadsverwarmingsnet. Gasloos wonen! Door het plaatsen van de inductiekookplaat is de gasmeter in deze woning overbodig geworden en daarom verwijderd. Er zijn zes zonnepanelen geplaatst. Prettig voor het milieu maar ook voor uw portemonnee want het draagt bij aan lage maandelijkse energielasten. Gunstige ligging t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen, gezondheidscentrum, LUMC, scholen, universiteit, Bio Science Park, NS De Vink en uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Kortom, deze woning biedt u een perfecte leefomgeving voor jong en oud.

Voortuin (Z/ZO). Entree woning, hal met meterkast/stadsverwarming en een moderne toiletruimte met hangend closet + fonteintje. Tuingerichte woonkamer met trapkast. De open keuken (2012) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt o.a. over een composiet werkblad, inductiekookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en inbouwverlichting. Vanuit de keukenruimte heeft u leuk uitzicht op het speelpleintje. Via de tuindeur bereikt u de aangebouwde serre (aluminium frame/2016) met tegelvloer en ledverlichting. De serre is afsluitbaar middels glazen schuifwanden. Deze buitenruimte zal het hart van de echte tuinliefhebber zeker sneller laten kloppen! Beeldt u zich eens in hoe fijn deze plek kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een gezellige barbecue... Door z'n afmeting en ligging is de diepe achtertuin (N/NW), met stenen berging en achterom, heerlijk zonnig. De glazen overkapping (aluminium frame/2021) met ledverlichting is handig voor uw (motor)fiets(en) en zorgt voor extra comfort.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast en de trap naar de 2e verdieping. Aan de voorzijde van de woning vindt u een slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog twee slaapkamers voorzien van een dakkapel (kunststof kozijn/2007). De moderne badkamer (2019) beschikt over een ligbad/douchecombinatie, wastafelmeubel, 2e (hangend) toilet, designradiator en een kast met verwarmde spiegel inclusief verlichting.

2e verdieping:
Omdat deze verdieping aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel (kunststof kozijn/2007) geniet u van extra woonruimte. Overloop met dakraam, wasmachineaansluiting, ruimte voor een wasdroger (aparte stroomgroep), omvormer voor de zonnepanelen en de opstelplaats voor de mechanische ventilatie-unit. De royale (ouder)slaapkamer met wastafel, radiator en knieschotten (bergruimte) maakt het geheel compleet.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betalen van erfpachtcanon is afgekocht tot 2063. Jaarlijkse administratiekosten: € 58,32 (incl. btw). Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen. De woning is voorzien van kunststof en houten kozijnen met dubbele beglazing.

Aanvaarding: 8 juli 2024 / in overleg.

Energielabel: A.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1988
Gebruiksoppervlakte wonen: 104,40 m2
Bruto inhoud woning: 369,75 m3
Perceelopp: 159 m2

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 104.4
Inhoud woonhuis 369.75
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 67.6
Tuin voor Ja
Perceel oppervlakte 159
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.2
Glas isolatie Ja
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 104.4
Inhoud woonhuis 369.75
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 67.6
Tuin voor Ja
Perceel oppervlakte 159
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.2
Glas isolatie Ja
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Werk Makelaardij