Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning gaat u zeker verrassen! U denkt misschien: waarom, dit is toch een standaard tussenwoning?

Zodra u de voordeur van deze volledig gasloze woning met energielabel A en 12 zonnepanelen binnenstapt merkt u dat deze woning anders is. Dit komt door de beukmaat van maar liefst 7.2 m!

De woning ligt in de nieuwbouwwijk 'Koningskwartier'. Vanuit de woning in Koningskwartier verruilt u de rust van het Groene Hart in een handomdraai voor de dynamiek van de Randstad. Via de Zuidplasweg rijd u met de auto zo de N219 op, die direct aansluit op de A12 én de A20. Zo bent u in een mum van tijd in grote steden als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Utrecht. Fietst u graag? Binnen een paar minuten bevindt u zich in de Rotterdamse wijk Nesselande. Het centrum van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants en sportfaciliteiten is dichtbij gelegen.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - tussenwoning - woonoppervlakte ca. 184 m2 - inhoud ca. 567 m3 - perceeloppervlakte 198 m2 - bouwjaar 2021 - energielabel A - gasloze woning - warmtepomp; Itho Daalderop 2021 - 12 zonnepanelen - kunststof kozijnen - vloerverwarming gehele woning - beukmaat 7.20 meter; brede woning - luxe stompe deuren - ruime woonkamer en luxe keuken op de begane grond - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - zeer ruime open zolderverdieping met washok; mogelijkheid tot creëren 2 of 3 extra slaapkamers - achtertuin op het zuid westen

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Wat is zo'n extra brede woning fijn! Je komt al binnen in een ruimte entree met een meterkast, trapopgang en toegang tot de riante woonkamer.

Deze ruimte weerspiegeld de luxe van de brede beukmaat. Zowel de eethoek als de zithoek kunnen naast elkaar worden geplaatst en nog steeds voelt de ruimte royaal aan. Bij de huidige inrichting is ook op deze manier gewerkt door aan de ene kant van de woonkamer de cinewall te situeren en aan de andere zijde een elektrische inbouwhaard.

Ook bij de keuken is duidelijk zichtbaar dat er aandacht is besteed aan dit geheel. Zo beschikt deze keuken over een prachtig geaderd marmeren aanrechtblad. Volledig uitgerust met een Quooker, kookplaat met werkblad afzuiging, vaatwasser, koelkast, vriezer, koffiemachine en een combi oven; allemaal van A-merk kwaliteit. Middels de openslaande deuren is de meer dan ruime achtertuin bereikbaar.

1e Verdieping: Op de eerste verdieping heeft u beschikking over 3 slaapkamers Normaal spreken we over twee grote en een kleine slaapkamer, maar in deze woning zijn de slaapkamers allemaal ruim!

Aan de achterzijde vindt u twee ruime slaapkamers van bijna 16 m2 en 14 m2. Aan de voorzijde treft u op dit moment de masterbedroom aan. Deze kamer meet maar liefst 21 m2. Voldoende ruimte voor een mooie inloopkast en een royaal bed. Alle ruimtes zijn voorzien van een fraaie vissengraad vloer en door de grote raampartijen komen de ruimtes zeer licht over.

De badkamer is in het midden van de woning gesitueerd. Deze badkamer is voorzien van een hangend toilet, een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. De badkamer is volledig in lijn met de woning uitgevoerd waarbij er voor hoogwaardige materialen is gekozen.

2e Verdieping: De zolderverdieping is op dit moment een royale open ruimte met een washok met hierin de opstelplaats van de wasmachine/droger en de warmtepomp. Door de ruimte op deze verdieping heeft u de mogelijkheid om hier nog 2 of 3 extra kamers te creëren. Ook is een fijne home-gym of een fijne thuiswerkplek natuurlijk een mogelijkheid.

Tuin: De ruime achtertuin met vrijstaande berging, achterom en buitenkraan is heerlijk zonnig gelegen op het zuid westen. De tuin is functioneel ingericht en geeft u de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van een zonnetje. Dus óp naar die lange zomeravonden!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: landgraaf9.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 567

Overige

Perceel oppervlakte 198

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 567

Overige

Perceel oppervlakte 198

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen