Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een heerlijke plek om te wonen! Deze ruime vrijstaande woning met 3 slaapkamers, souterrain en vrijstaande garage voor 2 auto's ligt op een prachtige plek met uitzicht over het water. Het souterrain is te gebruiken als garage voor een tweetal auto's, dubbele bewoning of voor een bedrijf aan huis.

De woning is nét buiten de dorpskern van Zevenhuizen gelegen, vlakbij diverse winkels, restaurants, kerken en basisscholen. Ook de sportfaciliteiten (sportvelden en sporthal) zijn dichtbij. Recreatiegebied De Rottemeren, de Willem Alexander Roeibaan, het strand en boulevard van Nesselande alsmede de uitvalswegen naar Rotterdam, Gouda en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Kenmerken: - vrijstaande woning - wonen én werken mogelijk - mogelijkheid voor dubbele bewoning - woonoppervlakte ca. 220 m2 - inhoud ca. 773 m3 - bouwjaar 1991 - energielabel C - ketel Nefit HR, 2018 - vloerverwarming in hal, keuken, bijkeuken en badkamer - souterrain - woonkamer, keuken en bijkeuken op de begane grond - 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping - bergzolder - fraai aangelegde tuin rondom de woning - dubbele garage - parkeren op eigen terrein

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de lichte hal met dakraam, vide, toilet, meterkast en trapopgang kunt u naar de woonkamer en de keuken. De woonkamer met allesbrander en rolluiken aan de achterzijde is heerlijk licht door de grote raampartijen. De dichte keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat en granieten aanrechtblad. In de bijkeuken treft u de aansluiting voor de wasmachine/droger, een kast met de opstelplaats van de ketel, een deur naar het balkon en een trap naar het souterrain aan.

Verdieping: Vanaf de lichte overloop met dakraam en luik naar de zeer ruime bergzolder zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Alle slaapkamers zijn ruim van formaat, en voorzien van handige bergruimtes. In de badkamer treft u een bubbelbad, douchecabine, dubbele wastafel, toilet, radiator en een dakkapel aan.

Souterrain: Zowel van binnenuit als van buitenaf is het souterrain bereikbaar. Vanuit binnen komt u via een vaste trap in de hal uit waar zich een trapkast bevindt en tevens een toilet. Het souterrain is op dit moment volledig open en biedt u verschillende mogelijkheden; een studio voor een thuis wonend kind, een mantelzorg appartement of misschien een mooie werk/praktijk ruimte aan huis? In het souterrain is een wasbak en warm en koud water aanwezig.

Garage: De vrijstaande, stenen garage met spouwmuur, nieuw dak en bergzolder waar je kan staan biedt plaats aan een tweetal auto's. Ook deze ruimte is veelzijdig inzetbaar, uw oldtimer altijd droog, de handige doe het zelf er heeft er een prachtige ruimte aan maar ook voor kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten kunnen hier goed worden uitgevoerd.

Tuin: De fraai aangelegde tuin is rondom de woning gelegen. Deze tuin biedt door zijn ligging en situering alles wat u zou kunnen wensen, een plekje zon, een plekje schaduw, een verscheidenheid aan bloemen en planten, het parkeren van meerdere voertuigen op eigen terrein, privacy een prachtig uitzicht, noem maar op!

Komt u deze woning met ons beleven?

Unieke woningwebsite: zuideinde8d.nl

Wilt u nadere informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 220
Inhoud woonhuis 773

Overige

Perceel oppervlakte 893

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 220
Inhoud woonhuis 773

Overige

Perceel oppervlakte 893

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen